Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Smare, može, otključavaj tamo negde između 17 i 18h :)
Ja slučajno izvalio da je otključana tema.
Agilni ja sam se prijavio na ovoj temi, i pseto. Uporedi vreme pa ćeš videti. Nisam znao da je na drugoj temi. Računaj na nas decxko
Video sam i nisam pametan šta treba raditi, protiv pravila je.
Rajderu, šta ti misliš?
Hehehe.
E NEŠ ME U ZADNJI POST!
Pitanje za Agilnog.
Kad se pišu defke, mogu li se uzeti na primer 2-3 primera od autora protiv koga se takmičiš pa napraviti jedan Frankenštajn, ili je striktno jedna defka?
ma daj mu, vidiš da oće da plače... :)
Sada je trenutak da Rajder pokaže svoju veličinu! SADA!
Jebeš ga, nemam ja Forum u malom prstu da znam gde je šta. MERMERIŠI.
preduhitrio sam te, Nato... :)
Pa za osnovu uzmi jednu defku, nju moraš i linkovati. Ako ubacuješ primer iz neke druge, to je samo da "bocneš" malo autora. Druge defke ne možeš linkovati, tako da ne znam da li ti se isplati frankenštajn...
I ok, Pseto i Boxer će upasti ovaj put, ali...
NEMA VIŠE PRIJAVA NA OVOJ TEMI!
офф- ја сам за то да изнапушавамо автора у дефкама, па ко боље и креативније одради то, добије вредне награде
Bravo, Rajderu znala sam da će od tebe jednog dana postati Vukajlijaš za primer!
Pa dobro nisam mislio bukvalno da uzimam reči iz svake defke po jednu, al ajd da ne komplikujem neću to raditi ići ću jedna defka, jedna parodija.
Ja ko da sam znao, napisao sinoć baš jednu parodiju. Agilni možda tebi inspiracija i odatle? A?
I da, ovo ću napisati i u nekom šturom pravilniku pre nego što počnu takmičenja, ali čisto informativno sada...
Defke se mogu zažućivati maksimalno, ali i ne moraju. Obavezno je samo da "PK" bude žuto i da se ispod linkuje "isparodirana" definicija.
Već 17 prijavljenih
Al ste navalili ko da plaćaju!
Što li se žene ne igraju sa nama?
jbg nisam zrtvovo vazdan kao sto marokanac/makaronac kaze, nego sam provalio da na svaka 2 sata otvaraju temu, pa sam vidio da su otvarali 11 i u 13h i metodom dedukcije sam provalio da ce otvarati oko 15h, i saceko par min i vidio da su otvorili...