U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ja propustio otvaranje jer sam gledao kako kimi otima kapitensku traku scepovicu jebem ti zeno majku opet me scepovic iznervira
Ja jadna moram da čuvam mesto...
Ubaci muške supervizore za duele, možda ih dozoviš. lolo
Ma nije, nego samo što se ne pobijete. Trčite ispred Agija i klikćete k'o oni kad beže od bikova po ulicama.
Ka' će otprilike bit' ti parovi da odlučuju?
Sutra.
Maksimalno blagodarim.
mene bi samo interesovalo kako bi izgledala parodija na neku moju defku.
ovkao bih usro motku sa tudjom
ovkao bih usro motku sa tudjom
ево узмеш лепо твоју најоцењенију дефку и дефинишеш о фрајеру који краде голубовима храну и онда дођу голубови скупе се и јебу му мајку наркоманску његову да му јебем
lepri ako se prijavim, izbegavacu te ;)
Ау што ја имам једну, сад ми дође да сам себе испародирам. Иначе, одлична идеја за такмичење. И да, нервирате ме са овим изненадним отључавањима.
+111
Ja tih briga nemam... :))
Ja otkad nolajferišem, mene kičma više ne boli.
A i ovo slatko ne bi bilo na mom stolu.
Bokseru, hvala za agitovanje kod agija. Ja sam mislio da se ovde prijavljuje.
Је л попуњено за такмичење или не, сад дођох са посла.
Боли ме кита, пријављујем се овде. АПП
Ja sam propustio otključavanje zbog radi zato što mi moj provajder malo prolupao pa par sati nisam imao internet. Zato, ako ne uspem da uđem u takmičenje, unapred ga proglašavam neregularnim jer nije data ista šansa svima da se prijave. Pa vi vidite. Teraćemo se do Strazbura ako treba.
zaboravih da kazem da mi se svidjaju ova takmicenja, mala zamjerka sto ih pravite samo za definicije.
Је ли могуће да су чак тројица уфатила за тридес' секунди да упа'ну :)