U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Što smo fensericaaa
jebeš me u dupe ako znam kakva je to košulja...
Ne plavi tvoj bloj!
moj bloj samo u Guliveru :)
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/s720x720/1000944_654787671200393_454390943_n.jpg klasična šampanj košulja
al nije nego je ta slim fit pa ako možete da primetite kako oće da prsne sve e to je slim fit jer ne plavi moj bloj
Gde su njima kačili ruzmarin?
EDIT: Ma bre kakav šampanj? Kaži srpski špricer!
tračica oko ruke
ova mi poznata što ti je pod desnom rukom...
mrka kapa, Bruce :)
špricer? srpski? zaista?? :)))
E jesi cepidlaka. Pa zar da nazovem košulju kilo-kilo?
ma ne u tom smislu, jebemteukošulju, lik mi poznat kao da sam je negde video...
jebite me ako vidim povezanost ove vase spike i teme koja se zove ,,
PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// OTVORENO GLASANJE - PROGLAŠENJA POBEDNIKA U NEDELJU OKO 22h ,, lolo
KUP - ARILJE - KINEZI - MAJICE - KOŠULJE VELIKI BROJ - i mic po mic...
istina
pa to ti kažem, mrka kapa, retko je puštam iz podruma lololo
ZNAM! Namrgođena je kao moja kad se ušikam i pravim sranja na tuđim svadbama!
hahahaha Pre desetak godina sam bio nenadjebiv u tom sportu. Pazi kad nisu priče za net :)))
Bio sam ubeđen da me više nikad niko neće pozvati na neku feštu.
brate... prvo udavim bend da sviraju šotu, a onda im jebem sve po spisku što sviraju šiptarsku muziku :)
Hahha, vas dvojica ste od onih kojima žene posle zvocaju: "Kud sam i pošla...sad i znaš kad? Nikad više...."