Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Biće jebeno Mančester-Čelzi sledeće kolo.
Evo moja 3. para koja su ostala
Chelsea 3-0 Hull
Man. City 2-0 Newcastle
Važno u pm. Samo da vam skrenem pažnju da odigrate Čelzi-Aston Vila do srede u 20:45 jer se tad igra tekma. To je zbog toga što Čelzi igra onaj KUP POBEDNIKA KUPOVA sa Bajernom.
Jbt, pa ja najgori od sve dece
A ja od tebe očekivao najviše.
Polako,polako tek je početak ...
dodatak:
pu mamu mu je+em , pa ja tek sadvidim da su Stoke promašile penal , a joooj mamu vam je*em da vam je?em
I to što kažeš, začas će se to promeniti..
Realno, ja sutra ubodem 10 poena, svi kiksnu i 3. sam.
Neš moći! Ja sutra dolazim na tron.
Sutra 30 bodova dobijam!
Jebote koji sam ja kurac, samo 7 bodova imam.
Doduse, da je onaj degenerik iz Stoke jednom u zivotu sutnuo na drugu stranu, imao bih tacan rezultat na Luzerpul, i da je bilo srece pa da neki retard iz Sautemptona promasi taj penal u 90. al jbg..
U principu, ne verujem da ce se neko odlepiti toliko pa da se zna pobednik relativno rano.
U igri je jos 3730 poena, tako da , niti se opterecujem ovim uzasom od starta, niti preporucujem ovima koji su ojebali da se raduju :D
Pfff...
SPREMITE VAZELINA SLEDECE KOLO!
O PA
Kako računaju ove bodove? Ja provalio samo za 10 i 5.
Score predicted exactly right – additional 5 points
Exact goal difference, ie. actual result is 4-1 and you predict 3-0 or 5-2 or 6-3, etc. The goal difference is 3 - additional 3 points
Within 1 goal difference, ie. actual result is 4-1 and you predict 4-0 or 5-1 or 2-0, etc The goal difference is 3 and you predicted a goal difference of either 4 or 2 - additional 2 points
Incorrect winning team predicted – 0 points
Pogodis ishod - 5 poena
Pogodis tacan rezultat - jos 5 poena (ukupno 10, to je max po tekmi)
Pogodis tacnu razliku (npr tipovao si 3:0 a bilo je 4:1) - dodatnih 3 poena (ukupno 8)
Gol razlika manja za 1 (npr tipovao si 2:0 doslo 2:1) - dodatnih 2 poena (ukupno 7)
Promasis ishod - 0 bodova
E fala ti.
NEMOGU DA VERUJEM DA JE OVAJ sale_d_snajperist ispred mene lolo...
Sale d snajperist će da osvoji lolo.
Elem, jebem ti Eveton da ti jebem Everton!
Jeste li svi danas odigrali na Totenhem?
Nisu Manijak i Benisijo.
JEBI PALASOA!!
Nisam ni ja :D