Vukajlija Premijer Liga Predictor #1

1. Dobio Tejlor crveni, teško će ovi sad sa igračem manje.

2. side 3:1 da bude

3. Nek napada Siti al ne mora da da gol.

4. Ajmo Švrake! mora 4:2 do kraja :)

5. Ne bre! Sad samo 7 mogu da dobijem.

6. Šomi nema Šanse da ostane 2:0 Šiti ima da da još 2 komada, a ko zna možda daju i Švrake...

7. Mare Što bolduješ i linkuješ slovo Š?

8. Ako ostane ovako uzeću samo 5 poena..

9. Petarda........... ofsajd

10. Stajalo mi 4:1 do malopre i ja konj prepravim na 3:1. Jebo me konj, sad bih uzeo 7poena umesto pišljivih 5.

11. Tabela posle prvog kola
    http://i.imgur.com/i3ITPxn.png

Napomena: Aston Vila i Čelzi igraju u sredu, da znate da ne odigrate pa da vam propadnu poeni :)

12. 45 poena, ne dam 4. mesto!

13. Igrajte na Vilu, da preuzmem 1. mesto :)

14. blajvaga i šomi prednjače mada nije to neka velika razlika, sve ostalo je razlika za po poen do tri.

15. Gledam ove utakmice što se igraju sledećeg vikenda, i sisu im jebem, pola mi smrde na iks. A veliki je rizik igrati iks, mogu da te sjebu u 98.minutu. Moram da istražujem do vikenda, pa da preuzmem vodeću pozicijulululu.

16. 41 поен, нат бед ет ол!

17. Ti si ovaj bvmangers? Promeni u Manijak da te razaznajemo lakše.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.