Znaci kazem proslo kolo da necu da menjam, i opet promenim.Stvarno mi treba jebati mater... Od kad je izaslo da moze da se kladi na ovaj mec, drzim 0:0, i vidim ovde se svi gadjaju golovima -2:1, 3:2,1:2, i uzmem sat vremena pred tekmu promenim na 1:1... Pizda sam velika!
Dobio si bodove, boli te kurac. Ja ovo kolo manje nego u prvom. Nema veze još sam 9.
EDIT: Ipak sam pao, delim 10. sa mirashom.
EDIT 2: Međede što si me prestigo decxko?
Ako dobijem bilo kakve bodove danas, zadovoljan.
ja bez 10 nezadovoljan
evo ako nekog zanima istorija duela pa oće po tome da formira rezultat.
http://www.chelsea-mad.co.uk/head_to_head/chelsea/vs/manchester_united/index.shtml
ja ga formiram navijacki
Nisam bio kuci 10-ak dana, tako da nisam mogao da odigram ovo 2. kolo, al nadam se pogotku na mancesteru (igrao 2:1)
Što svi igrate 2:1...?
Zato što će biti, samo je pitanje za koga.
NEĆE MOGU DA SE KLADIM!
Znaci kazem proslo kolo da necu da menjam, i opet promenim.Stvarno mi treba jebati mater... Od kad je izaslo da moze da se kladi na ovaj mec, drzim 0:0, i vidim ovde se svi gadjaju golovima -2:1, 3:2,1:2, i uzmem sat vremena pred tekmu promenim na 1:1... Pizda sam velika!
Dobio si bodove, boli te kurac. Ja ovo kolo manje nego u prvom. Nema veze još sam 9.
EDIT: Ipak sam pao, delim 10. sa mirashom.
EDIT 2: Međede što si me prestigo decxko?
nek ga puse i jedni i drugi jebem im mater gadnu
Jeste Usaine, ali je mnogo bolji osecaj kad pogodis tacan rezultat... Izgubio sam 3 boda, kad bolje pogledas. :P
treba im silovati mamu debilnu
opaaa 25. sam
Bra'o Bandi bitno da si na prvoj strani.
ušunj'o sam se na mala vrata :D
jebem ih u usta zvaljava ja sam mislio danas na prvu stranu al kurcina
Saću odigram random 3. kolo pa ću menjati posle.
Vidim ima par dobrih mečeva sledeće kolo. Arsenal-Totenhem, Liverpul-Junajted i ovo Norič-Sautempton nije loše.
i ja cu pa da pisam ovde sta sam okvirno nabacao