Vukajlija Premijer Liga Predictor #1

1. Ako se ne izvucem na ove 3 tekme, u kanalu sam... klima mi se i BRONCA!

EDIT: U 2 utakmice... -.-

2. Ja ispao iz top10, i sto je najgore, toliko me nece, da je verovanto da cu biti poslednji od onih koji aktivno igraju.

3. Kolko na Labuđane Gazi? Imaš neku dojavu?

4. Imam dojavu da ce ih jebati jako, metodom 1:3. I to ovaj jedan moraju da im dopuste da daju,cisto da ne bi izbili nemiri u Velsu.

5. Gotivim ja Svonsi, volim da opalim po njima sa kim god igraju, ali danas osjećam jedinicu.

6. Gotivim ja Svonsi, volim da opalim po njima sa kim god igraju, ali danas osjećam jedinicu.

Mrzim Svonsi od onog dana kada su igrali 1:1 sa Kubanom u LE i ujedno me oborili na tiketu. Gomna labudjanska. Stajalo mi je x, ali to znači da kada bi KArdif poveo, morao bih da navijam za gomna, a to ne želim, tako da sam stavio keca i aj u kurac.

7. tako da sam stavio keca i aj u kurac.

Tako da se opet vrećam na 5. mesto. Hvala :)

8. Upade Everton X. Još samo Kardif da šutne, bilo bi fino sa njihove strane.

9. I ja uhvatio konacno bodove. I cekam Kardifa. Sad kapiram zasto gubim bodove. Igramo isto, i onda ja hocu da uhvatim neki rezultat cudan, i dobijem karu.... golemu... Od sad cu samo isto da igramo! :D

10. Haha, ja kapiram kad bih stavio ovo što igram na prediktoru na sistem vjerovatno bih sve promašio.

11. Јеби лабуђане. Испао сам мало биџа, што сам ставио 2:0, хтео сам да рч лабуђана буде баш разваљен, али сам задовољан и са 7 поена.

12. Cestitke za Kryptona, 4. je u overallu! Ja sam bio 5. jedno vreme, ali posle 2-3 kola fazon, ovo je sad vec ozbiljna prica! Keep it real brother!

EDIT: I to mu 2 boda bezi drugi, a 5 bodova prvi. Ale ale, sledece kolo do pobede!

EDIT 2: i da li si jebeno kao ja imao ove poslednje tekme 1:1 i 2:1... koji kurac... :D

13. A znao sam da će Kardif da dobije, jebali me Labuđani.
    Jebi, Kryptone!

14. JEBI KRIPTONE OVERALOA!!
    7 na Everton, 0 na Labuđane. Loše kolo, samo 30 bodova. Pao za jedno mesto. ALI SLEDEĆE KOLO ŠOMI PONOVO PADA!!!!

15. Stigo X na Evertona, 40 poena u kolu. Novi personalni rekord hehehe

16. Kako me sjebalo ono prošlo kolo gde sam zaboravio da prediktujem, ovako samo deoba 5. mesta.

17. Larry Underwood
    ovako samo deoba 5. mesta.

To ti je za novembar i ovo kolo, ukupno si 8.

18. To ti je za novembar i ovo kolo, ukupno si 8.

Jes aj nou. Pusti me da se radujem. :D

19. Odigrah 11. kolo. Mislim da je lakše nego ovo. Na Palas rokajete da izgubi 2-0, 10 vam je garantovano. :) Junajted-Arsenal X
    P.S. 2 iksa imam al tripujem i 3. videću.

20. Meni naredno kolo teže od ovog sad.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.