Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Kolko sad ja dobijam na Labudjane, pošto sam igrao 0:0 ?
Šomi oplodio. 7 dobijaš.
5 dobijaš, jebali te oni.
Ja mislim 5. Kakva utakmica jeebotee.
A konj juče sam imao 1-1 Svonsi i 2-1 Junajted.
Значи 44 или 46. Какво је коло било ја сам презадовољан :)
Jebse useru! :)
OĆU MOJE BODOVE NAZAD
Еџеџеџе какав је укус прашине Болте лоло
TROFEJI SE DIŽU U MAJU MESECU!!!! :) Iskoristiću ovaj vikend pauze da se psihički pripremim pa se VRAĆAM NA 5. MESTO!!!!
LABUDJANI DOJAVILI! NEMA VEZE STO IMAM UKUPNO 30 POJENA OVO KOLO, BITNO JE DA SU LABUDJANI POGODJENI!
Arsenala sam imao dvojku, Totehnema X al oni slepci ni gola da daju. West Hem sam pogodio rezultat,al kontra pobednik. Siti i Celzi su verujem sjebali 95% sveta. Tako da nam i nije ostalo mnogo tekmi za skupljanje bodova.
Ti si ubo tačan na Everton! To mi nije jasno kako
Стварно свака част кад си на Кристал Палас мртви играо икс :)
Ja brate mislim da Šomi i ja vodimo najveći rat u našoj ligi i da je tu najnapetije. Svaka čast ovoj prvoj četvorici, ne možemo ni da im prismrdimo, al borba za 5. mesto je NAJOPASNIJA!!!!!
P.S. NA KRAJU ĆE PRIPASTI MENI!!!! :)
EDIT: Vidim da si prestigao i Stevana al neće to biti još dugo. 6. mesto ti je suđeno.
Evo iskreno ti želim 5.mesto, pošto je meni cilj Samsung xe xe :)
DAJTE PAROVE DA SE IGRAMO!!!!
Everton je 0-1 gola svaku drugu tekmu. Mora i Palas nekome da otkine bodove.
EDIT: Ja nisam usao na tabelu preko 15 dana, osecam da kasnim jedno 100 bodova za prvim ili petim.
Hhaha, ladno sam sa 32 boda drugi najbolji u ovom kolu.
Vidim da mi prvi bezi preko 150 bodova. Jedino sto mogu kao 6. da jurim. O prvoj petorci ne treba ni da razmisljam.
Treba mi samo jedno dobro kolo sa 60+ bodova. Jbt zar je tesko nabosti 2 tacna rezultata i jos 5 pogodjenih ishoda..
Mizerno, samo 18 u ovom kolu.
Koji sam ja mag ove igre. Ceo život (ok nije toliko dugačak) pratim Premier ligu i od 110 utakmica uspeo sam da ubodem 9 tačnih rezultata. NI 10% LEB TE JEBO!