X na luzerpul, tacan na Arsenal, POBEDA CARDIFA OPAAAAAA, pobeda njukasla, POBEDA LABUDJANA, samo na sanderlend imam 0, i to ne znam sto sam istripovoa da ce da se trgnu.
Ja sam sve losiji i losiji, drma mi se i ovo trece mesto. Jebem mame, igram glupo. A i ovo sto pogadjam, nikako desetku dubodem. Nema veze, bice bolje, bitno je da se mi volimo!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Jebem im se s majkom, do 80. sam imao tačne na Fulam, Njukasl i Stouk al sudija neće da svira kraj. :(
X na luzerpul, tacan na Arsenal, POBEDA CARDIFA OPAAAAAA, pobeda njukasla, POBEDA LABUDJANA, samo na sanderlend imam 0, i to ne znam sto sam istripovoa da ce da se trgnu.
Gazi ume, Mudo veruje!
22 poenoa. 7 na Njuku i Arsenal i 8 na Labuđane. Slabo, nadam se da će izvući Čelzi.
32 danas. Znači 62 ću imati za celo kolo.
Dvajes devet. Aj da kažem da je ok, al ništa specijalno.
Kripto drugi na svetu, svaka čast kralju.
KRIPTO MARNUĆU TI SAMSUNGOA!!!!
ISTO.
Useri ih kriptoneeeee! :)
Ja sam sve losiji i losiji, drma mi se i ovo trece mesto. Jebem mame, igram glupo. A i ovo sto pogadjam, nikako desetku dubodem. Nema veze, bice bolje, bitno je da se mi volimo!
Tako je Bvdlga! Meni dođe neočekivana desetka na Stouk.
Mare iznenađenje kola, kod nas.
Sad mi isti kurac i ako pogodim danas oba tačna, kad znam da su svi iz vrha igrali na Siti i Junajted.
SUDIJA SVIRAJ KRAJ!!!!
EDIT: JEBSE AGUERO, DOSTA VAM JE I 2!
Пфф, а ја само 4:1 играо, биће 6:0.
Koji si ti kralj!
Лоло ја предвиђам.
ŠTO NISI PROMENIO LEB TE JEBO! Lolo
Dojava na Junajted od brata od strica 4 lekara Kardifa. Metodom jako će ih karati Junajted sa 4:0
Jbg, ovaj brata od strica 4 lekara Kardifa ima Alchajmera, pogrešno mi rekao.
EDIT: BUDE LI BILO 4:1 (To sam 1. odigrao) JEBAĆU IM MAMU!