7 Siti, 5 Čelzi, 7 Everon i 10 Njuka... Krivo mi je za Kardif jer sam se premišljao da li da stavim 1:0 ili 0:0 i naravno stavim ovo drugo. Imao sam tačan na Everton do 95. ali je Miraleš morao da ga uvali, uvalim mu ga sestri.
Koja sam ja picka. Imao 0:0 na Stoku, i promenim na 1:1, reko mozda umuljaju po neki ovi pacijenti. Umri picko kad ni u virtuelnom pogadjanju ne smes osecaj da ispratis.
Ovo kolo jedno od najbolji za sad. Volo bih kad bih do kraja kola usao u 500 pojena. Fali mi jos 11,mada zajebane su tekme, ne bi me cudilo i krompir da imam.
Šomi, to se kaže "Mlatoni me malo pušta". :D
Jednog Xoa imam ovo kolo al su mi još 2 u planu da stavim.
Al ste me usli kurvinjski dok nisam bio tu, ali jebacu vas straobalno, pocevsi od danas!
Mišo reko sam ti ja da promeniš rezultat dok si još mogo, sad je kasno
edit: sad ću ti još pobeći (ako ostane ovako)
igro sam 2 i 3+ na arsenal, puse kitu mancesteru :<
Ko si sad pa ti?
jebote ovo nije tema za kladionicu
hahahah :D
Sedmica na Siti.
Imao sam 4:1 na siti, pa spustio na 3:1. Onda bilo 5:3 pred kraj, reko dobro je, i onda sam opet morao da psujem kad je bilo 6:3.
Jel sam ja jedini koji nije igrao na Siti?
7 Siti, 5 Čelzi, 7 Everon i 10 Njuka... Krivo mi je za Kardif jer sam se premišljao da li da stavim 1:0 ili 0:0 i naravno stavim ovo drugo. Imao sam tačan na Everton do 95. ali je Miraleš morao da ga uvali, uvalim mu ga sestri.
edit: samo imam 7 na Šelzi a ne 5...
7 Siti
8 Kardif
7 Celzi
7 Everton (imao 3:1)
7 ili 8 na Njuku (imao 2:2)
36 poena iz 5 tekmi. U nekim kolima sam imao 50% manje na svih 10 tekmi.
EDIT: iz 6 tekmi. Pao sam na Sanderlend, mislio sam da mogu da iznenade.
Dve destke, Kardif i Njukasl, 7 na Čelsi i 5 na Everton. Fino za sada.
Polako tonem. Samo 7 na Everton i Čelzi.
41 bod za sada, i pokusao Sanderlend da iznenadi... Hal imam iksacu, tako da dobijam bodove, ale ale ale! Jako cu vas jebati naknadno!
Najgori ovo kolo. SVAKA MI ČAST!
Koja sam ja picka. Imao 0:0 na Stoku, i promenim na 1:1, reko mozda umuljaju po neki ovi pacijenti. Umri picko kad ni u virtuelnom pogadjanju ne smes osecaj da ispratis.
Ovo kolo jedno od najbolji za sad. Volo bih kad bih do kraja kola usao u 500 pojena. Fali mi jos 11,mada zajebane su tekme, ne bi me cudilo i krompir da imam.