Prijava

Ne moze da se truju Gazivode ne da naša ministarka energetike, razvoja i zaštite životne sredine. O jezeru treba da se pregovara da se vidi kolko vode pripada nama a kolko je njino. Pa ako je nase manje od desetak posto onda moze da se truje po ratnom principu "gadjaj tamo, tamo ima MANJE Srba". Ali cak i da sve to osvojimo i pokorimo albance, kosovo, metohiju i matori hrast, opet nam ostaje ministarka koja je zaduzena da otvara hidroelektrane, nuklearne elektrane i ujedno da vodi racuna o zivotnoj sredini. Ostaje nam nasa sizofrena podela u glavama i ljudima.

Bivša juga je imala 1 podzemni aerodrom, a albanija 4 komada. Imaju neko grdilo MIG 21 aviona. 80% čelika u albaniji je već oružje ili oruđe sklepano od ex oružja. Sreća po nas što ne pričamo reč šiptarskog, što šiptari nisu ambiciozni.

Али ово стоји у народној песми, и ја сад не знам шта хоћемо више:

"Царе Лазо, честито колено,
коме ћеш се приволети царству?
Или волиш царству небескоме?
Или волиш царству земаљскоме?
Ако волиш царству земаљскоме,
седлај коње, притежи колане!
Витезови, сабље припасујте,
па у Турке јуриш учините:
сва ће турска изгинути војска!
Ако л' волиш царству небескоме,
а ти сакрој на Косову цркву,
не води јој темељ од мермера,
већ од чисте свиле и скерлета,
па причести и нареди војску:
сва ће твоја изгинути војска,
ти ћеш, кнеже, с њоме погинути!"

Као, нисмо тражили сами...

Republika Srpska će pobijediti.

Ne što imamo bolje naoružanje no što smo stoka neviđena, klaćemo vas sve zavđavim kašikama, pička vam materina srbijanska i šiptarska.

Upravo mi se javio bog. Rekao je da ne kasnite sutra ušest.

Nista drugo nisam gledao osim kvalitet oruzja kao prednost u vracanju svete zemlje.

Колико год да је квалитетно, тешко да га имамо довољно да кренемо на Јерусалим. И уопште, је л би били са Јеврејима или Палестинцима?

Или против свију. Оно крсташи фазон?

Na stranu što je tema smešna i što je uvodni post transfer blama. Kakav koji kurac rat u skorije vreme? Pogotovo protiv Amera i Šiptara, nego što potcenjuje američko naoružanje.
Kao prvo, te njihove "loše" puške što se kvare i zaglavljuju su M16 iz Vijetnamskog rata, do sada su mnogo napredovali, a i koriste naše M21, HK416, unapređene verzije M4, G36 i još razne druge, koje su mnogo bolje i od najbolje verzije AK47 koje mi imamo.
Drugo, od artiljerije imaju i M777 koja je jedna od top 5 na svetu. Imaju i M270 MLRS raketni sistem.
Treće, M1 Abrams više nije to, sada je M1A2 Abrams i ima ERO oklop i još razna sranja i tehnologije o kojima naš M84 može da sanja. Ima APFSDS-t granate koje probijaju svugde osim spreda.
Četvrtvo, USA ima više operativnih aviona nego EU i Rusija zajedno, plus imaju podršku satelita, bespilotnih letelica, AC130ki i tako dalje i tako dalje. Odakle ti to da imaju F16? Imaju i F15, F18, F22, F35, A10 i još tone drugih.

U nekom scenariju gde bi Ameri stvarno hteli da se bore i da ulete kopneno, usrali bi nam se u život za cenim nekih 30 do 50 dana maksimum. Posle toga bi ostala šačica gerile po brdima za koju bi ih boleo kurac, kao u Avganistanu ili Iraku sada. To je za njih" minor setback.

EDIT: Ne znam ni što ulazim u diskusiju, tema je toliko glupa da ne znam...

MA 1-1 SA HENDIKEPOM KOJI ĆE SE REALIZOVATI TAKO ŠTO ĆEMO IM DATI RUSE

Ludi cak,
pogledaj malo moderne americke jurisne puske, sljasti kurac palac, medjutim, glavi se pri minimalnom dodiru sa vodom i prljavtinom(zato ih ciste ko ludi). To sto si lupio da mi koristimo ak47 necu komentarisati(retko koja drzava danas koristi ak47 jer ili ima svoju kopiju iste ili korisiti neku drugu). Drugo, m1a2 abrams jeste do jaja tenk, ali ne vredi, on jednostavno nije dizajniran za nista drugo osim pustinje i ravnica. U pravu si za avijaciju(mrzelo me da pisem za druge njihove avione), ali nisam siguran sta trenutno oni imaju na Balkanu. Ali u proslosti je Srbija dokazala da i pored nedostatka opreme (1-2 s.r) moze se doci do pobede! :)

To sto si lupio da mi koristimo ak47 necu komentarisati(retko koja drzava danas koristi ak47 jer ili ima svoju kopiju iste ili korisiti neku drugu)

Nisam rekao AK47 nego verzije AK47, naravno modernije, ali sve je tehnologija iz 70ih ili u najboljem slučaju 80ih. Ovo za Abrams neću ni da komentarišem. Lupio si glupost. Kakve veze ima šta imaju na Balkanu? Imaju baze svugde okolo, u Italiji, po Sredozemlju, na Kosovu, u Bugarskoj i Turskoj, imaju na desetine nosača aviona.

A ovo da je Srbija dokazala da se može bez opreme je glupost. U oba rata su nas pregazili, u prvom smo pobedili par bitaka na početku, ali smo poklekli posle prve ozbiljne ofanzive, a u drugom ratu su nas pregazili za 12 dana, i to ne samo Srbiju nego celu Jugoslaviju. Do pobede smo došli pomoću Rusiije, Britanije i Amerike, sami nikad ne bismo pobedili.

Јадан козлић. Ја ћу да навијам за козлић. КООО-ЗЛИЋ! КООО-ЗЛИЋ!

Зашто се уопште расправљаш након оног првог поста?

ovo je ona situacija
veliko dete maltretira malo bezobrazno dete
malo bezobrazno dete se zali tati
tata maltretira veliko dete
malo bezobrazno dete pod zastitom tate maltretira veliko dete

odbanovali te!!! Cepo sam se od smeha na mali ker :)

Зашто се уопште расправљаш након оног првог поста?

Stvarno ne znam ni sam. Skoro je 4 ujutro, a čekam da mi se skine neko sranje preko torenta, pa ajd kao.

Olanik matori imaš obožavaoca. Još jednog pored mene.
I ne znam čemu prepiranje kad je Rusija najjača država na svetu u vojnom smislu. OPAAAA