@Dionysio
Pojasni mi malo na koji objekat mislis i na koje pitanje tj. odgovor, ako je u pitanju Santa Marila della Fiore mozda mislis na kupolu koju je radio Bruneleski, jer je objekat radjen od strane nekoliko tadasnjih arhitekata :) i nisu na kraju znali kako da premoste raspon i naprave kupolu da bi pokrili objekat pa je Bruneleski dao resenje, a nisu mu verovali da je to moguce :).
imam svasta nesto vezano za domove tj. imam pored svog jos necije radove, pa ti reci gde da ti posaljem ili da okacim ovde
edit: imam skeniran deo knjige mog profesora vezano za domove, moj rad je u pdf-u, a moze i u jpeg-u, a ovi ostali ne znam, nisma pogledala, ali u svakom slucaju lako je konvertovati :)
Ej dziso, nemoj da ti electrolover jebe mater, scuo! :D
Izvinjavam se na ovom prostom recniku, ali sa prostim ljudima mora tako. lolo
Trudicu se da se ovakav ispad ne ponovi.
Alter, preuzmi.
Ово је занимљиво београђанима, ретко ко зна да је ово у плану па реко' да шерујем. Додуше ако буде изграђено за 30 година биће добро, ал ај.
Погледај од 03:10 па до краја које је усеравање целог Северног Булевара у питању. Баш ме занима где ће обезбедити паркинг људима из тих зграда. Поготову од 03:10 до 03:15. Даље, ово подразумева делимично усеравање шуме и трећа ствар, не видим бап како могу оволико широк булевар да направе. Јеботе, ту имаш две траке плус тротоар.. Притом, не видим како становници тог дела града да пређу улицу тачно. Јер нема погодног места за то до Богословије фазон. А трећа ствар, ко бре ради овакве клипове. Скинули снимак града и само шибнули пут, чак су један део гробља сасекли овом монтажом, на 3:18 цртали преко зида. Неозбиљан је пројекат крајње. И шта је са овом улицом на углу гробља. Нисам сигуран како тротоар излази тачно на аутопут, која је поента тротоара, и куда иде та улица. Лоло
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
@Dionysio
Pojasni mi malo na koji objekat mislis i na koje pitanje tj. odgovor, ako je u pitanju Santa Marila della Fiore mozda mislis na kupolu koju je radio Bruneleski, jer je objekat radjen od strane nekoliko tadasnjih arhitekata :) i nisu na kraju znali kako da premoste raspon i naprave kupolu da bi pokrili objekat pa je Bruneleski dao resenje, a nisu mu verovali da je to moguce :).
da nema mozda slucajno neko od vas arhitekata, nekih linkova studentskih domova, sa fasadama i tlocrtima i presjecima, ?? treba mi za neki projekt
imam ja svoj graficki rad
vidis, tebe sam i im'o u vidu, posto si najaktivniji na temi.... a zar nije neki tvoj alter ego koji se bavi arhitekturom? :)
edit: u kojem je to formatu?
Da ja sam alter ego, pravi electrolover ne posecuje ovu temu, isuvise je gej za njega :D...
Pa zar electrolover nije gej lololo
imam svasta nesto vezano za domove tj. imam pored svog jos necije radove, pa ti reci gde da ti posaljem ili da okacim ovde
edit: imam skeniran deo knjige mog profesora vezano za domove, moj rad je u pdf-u, a moze i u jpeg-u, a ovi ostali ne znam, nisma pogledala, ali u svakom slucaju lako je konvertovati :)
ajd neki pvt baci, sve sto mozes.... u kojim formatima imas to? imas li dwg-ova, pdf-ova i tako toga?
Ej dziso, nemoj da ti electrolover jebe mater, scuo! :D
Izvinjavam se na ovom prostom recniku, ali sa prostim ljudima mora tako. lolo
Trudicu se da se ovakav ispad ne ponovi.
Alter, preuzmi.
malo da se hvalim svojim nekadasnjim radom :D kome treba render i modelovanje neka mi javi u pp (posto vidim ima studenata ovde)
http://www.dodaj.rs/f/1E/mO/1wCy0VwO/ljiljana-stambene-izborn.jpg
terasasta zgrada (auto cad, 3ds max+vray, photoshop)
http://www.dodaj.rs/f/1t/Z8/4aStx2My/11.jpg
hahahah :D
Voli tebe dzisa <3
a pretezak je ovaj 3ds max, skoro pa nemoguce radit, fino je ovo btw, :)
http://www.youtube.com/watch?v=RdPL8DZIseU
de ima tih programa da tako projektuješ kuće i dvorišta, a da ne moraž da profi..nego ovako malo...da se skine, ako uopšte ima tako nešto
http://www.sketchup.com/ evo ti
Погледај од 03:10 па до краја које је усеравање целог Северног Булевара у питању. Баш ме занима где ће обезбедити паркинг људима из тих зграда. Поготову од 03:10 до 03:15. Даље, ово подразумева делимично усеравање шуме и трећа ствар, не видим бап како могу оволико широк булевар да направе. Јеботе, ту имаш две траке плус тротоар.. Притом, не видим како становници тог дела града да пређу улицу тачно. Јер нема погодног места за то до Богословије фазон. А трећа ствар, ко бре ради овакве клипове. Скинули снимак града и само шибнули пут, чак су један део гробља сасекли овом монтажом, на 3:18 цртали преко зида. Неозбиљан је пројекат крајње. И шта је са овом улицом на углу гробља. Нисам сигуран како тротоар излази тачно на аутопут, која је поента тротоара, и куда иде та улица. Лоло
e fala rasni
i drugi put
Шта може да се ради са вишом архитектонском?
Da se jebes u dupe. Jel tako alter?