Tripovanje svemira

  1. Bog tj. Svemir nam je poslao Isusa Hristosa kako bi nam dokazao da je On tu, da je prisutan, i odagnao ljudima svaku sumnju u njegovo postojanje.. Potpisujem da je i na drugim planetama na kojima postoji inteligentni život poslao po jednog Mesiju i time svakom živom biću koje obitava u Njemu prokazao sebe.. Počinjem polako da sumnjam u sve crkvene dogme o Bogu i njegovom tumačenju.. Iako ni one same nemaju potpun odgovor na pitanje ko je Bog i šta.. Lažu nas od početka

  2. Manipulanti.. Samo da bi se ljudi međusobno zamrzeli i ubijali međusobno.. I neko od toga izvlačio materijalnu korist.. Satane..

  3. реално свемир објашњава, ко може да се похвали оним што он има? разне планете, системи, комете, звезде итд... па онда сви процеси који се у њему дешавају, то све заједно кида... БРАВО СВЕМИРЕ, САМО ТАКО НАСТАВИ, ПУНО СРЕЋЕ И СВЕ НАЈБОЉЕ

  4. Potpisujem da je i na drugim planetama na kojima postoji inteligentni život poslao po jednog Mesiju i time svakom živom biću koje obitava u Njemu prokazao sebe..

    Nije, nego je poslao svoga Sina nama, odabranima, kojima je zadatak da proširimo veru u Njega kroz galaksiju, a i šire. Jer on ima jednog jedinog sina, a ne mnoge, koji jeste rođen od Oca, od kojeg proishodi Sveti Duh, i vo vjeki vjekov amin.

  5. Kakav si ti bolesnik, nosonjo, pališ se na moje zulufe, samo zulufi, zulufi, zulufi. Možda nisi imao jaku očinsku figuru, odgajila te dominantna majka, uželeo si se muške dlake u životu, i zato si tako neodgojen i grub.

  6. Ako mi komunisti dođemo na vlast otpočećemo svemirski program i poslati Srbe na Mesec

  7. Prejake su vam fotke +

  8. meni je najveci trip taj sto sto dalju tacku svemira gledas, to vecu proslst gledas. tj - ako pogledas dovoljno daleko, mozes da vidis pocetak svemira.

    e sad, ovo je nemoguce ustvari jer bi onda tvoji atomi videli sebe kako nastaju, tj ta svetlost bi morala da krene sa jedne cestice nekako da okrene krug i sa pocetka dodje u neku daleku buducnost da interaguje sa istom cesticom, sto je nemoguce ako se nista ne krece brze od brzine svetlosti.

    sve u svemu, veliki prasak je morao da se desi brze od brzine svetlosti, ali mi ne mozemo objasniti nista ako ne uzmemo da je brzina svetlosti konstantna i maksimalna brzina interakcije izmedju cestica.

    kolko smo ogranicena bica jebemusve.

  9. drugi veliki trip mi je sto zbog ove nase ogranicenosti u 3 dimenzije i ultimativnog kraja naseg vidjenja stvari koji se danas zavrsava na svetlosti (elektromagnetnom zracenju), mi vidimo svemir nasim ocima takav kakav je i ima nam smisla takav kakav je, a nikad necemo skapirati kako to izgleda kada se gleda sa strane.
    nas mozak nam samo daje privid slobode delovanja i izbora.

  10. treci trip mi je, ali to nema veze sa svemirom, da tehnologija, ako se posmatra kao jedinstveno bice, mnogo brze napreduje od covecanstva, koje nije mnogo dalje maklo od majmuna u svemu.

    sta ako je sama tehnologija ustvari jedan entitet, neka visa misao i bice, koje je jos uvek zeleno, ali polagano napreduje i koristi nase umove da se razvije dovoljno da moze da bude samo-odrzivo i da samo sebe reprodukuje, kad mu vise necemo biti potrebni? realno, polagano postaje pametnija od nas, koje u proseku zaglupljuje.

  11. ustvari, ideja je mnogo jaca i trajnija od coveka. ne moze jedan covek da uradi nista. ali velika grupa moze, a veliku grupu vezuje ideja. sta ako i ideje imaju neku vrstu prezivljavanja jaceg i evolucije, kao nezavisni entitet od nas? sto da vezujemo postojanje za skup atoma i majmunoliko stvorenje ko sto je covek? mozda su ideje samo cekale neku vrstu da se dovoljno razvije, da podigne evoluciju na visi nivo.

    napusite se u drustvu pa procitajte ovaj niz postova. zabava zagarantovana. :)

  12. treci trip mi je, ali to nema veze sa svemirom, da tehnologija, ako se posmatra kao jedinstveno bice, mnogo brze napreduje od covecanstva, koje nije mnogo dalje maklo od majmuna u svemu.

    sta ako je sama tehnologija ustvari jedan entitet, neka visa misao i bice, koje je jos uvek zeleno, ali polagano napreduje i koristi nase umove da se razvije dovoljno da moze da bude samo-odrzivo i da samo sebe reprodukuje, kad mu vise necemo biti potrebni? realno, polagano postaje pametnija od nas, koje u proseku zaglupljuje.

    Napreduje da, ali teško da će ikad postati svesna i uspeti da se otrgne kontroli.

  13. Napreduje da, ali teško da će ikad postati svesna i uspeti da se otrgne kontroli.

    http://www.lowbird.com/data/images/2009/07/arnold-smile.jpg

    Meni je nekako logično da će moći mada ne znam može li imati želju za slobodom.

    EDIT: Ojadih se dok sliku stavih, nije ni čudo što će mašine da me upregnu da rmbačim u rudniku.

  14. sad neam vremena,al kasnije,celte objasnicu ti neke stvari xd

  15. Tebi je logično... Mašine se prave tako da mogu lako da se kontrolišu. Čak i oni roboti koji se prave da imaju veštačku inteligenciju i da mogu da uče i napreduju nemaju ni desetinu naše inteligencije. Naravno, oni mogu da računaju brže, obavljaju više radnji istovremeno, ali ne meri se tako inteligencija. Nikad neće imati pravu svest i ljudski psihu. U najboljem slučaju će biti na nivou ljubimaca.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.