Prijava

3. МАЏАРИ su divni ljudi, imao sam priliku da saradjujem sa 2-3 madjara, i sa dsetak srba, srbi su me izvozali, zajebavali, madjari su bili korektni do kraja

e sad, ima ih verovatno koji ne vole srbe, pa se distanciraju od njih...al ko jos voli srbe? i treba da nas mrze, uglavnom smo govna

EDIT: samhaine, jesi ti to sam obriso post?

I oni što toče sladoled na točenje

1. ПОЛИТИЧАРИ
2. ПРОМОТЕРИ
3. ФУДБАЛЕРИ
4. ЛЕКАРИ
5. НАЦИОНАЛИСТИ (ОНИ ШТО СЕ ЛОЖЕ НА ДВЕРИ, ОБРАЗ, ДЕРЕТИЋА, 1389...)

Satelit babe iz komšiluka. Sve vide, sve čuju, sve znaju i još toliko dodaju. GoMna!

Realno, da nije studenata na bi bilo ni ljekara, ni advokata, ni političara. Studenti su izvor sveg zla i najveća gomna.

Хаха, ма зајебавам се за Маџаре.

Realno, da nije studenata na bi bilo ni ljekara, ni advokata, ni političara. Studenti su izvor sveg zla i najveća gomna.

Да, јбт, СТУДЕНТИ под број ЈЕДАН!

Dilan Dog je u pravu studenti idu u top 3.
što ja mrzim studente iako sam bijo student to nije normalno SAMO KUKATE NEŠTO PIČKE STUDENTSKE A NE RADITE NIŠTA I JEBETE SE PO DOMOVIMA JEBEM VAS U KOLOKVIJUM SVE

Geometri
Advokati
Inspektori
Auto serviseri
Serviseri monopolskih preduzeća
Gradjevinski majstori

Geometri, zato što svađaju narod... uglavnom. Zna se da on ne mari precizno i da može da omane ceo metar i da može da se pomeri kota 15 cm, jer se zemlja menja i oni seru da su precizni i svađaju porodice i komšije.

Advokati. Čika Milan, Čika Petar, Čika Siniša. Tako ih zovu tvoja deca, dok im on jebe mamu i vode parnicu protiv tebe. Pa će da podele tvoju imovinu na pola. Mislim ona ga je upoznala, pa joj je on to predložio. A onda će tebe da spiče alimentacijom. Mama će stalno pričati da si ti govno koje se šteka za pare a čika advokat je jedan uglađeni gospodin u novom odelu. I na kraju će biti priča da ih je otac napustio. To je jedan na jedan preslikano lomnjenje kostiju detetu, da bi prosio na bogalja. Samo je ulog i zarada veća i legitimna.

Reče mi juče jedan lik, da slučajno zaluta građevinska ekipa i da mu uđe u kuću i pitaju, jel treba ovde da rade, da bi ih on tukao, samo zato što su građevinski majstori. Ja sam radio građevine. I često sam razmišljao da iskopam svež leš. Skinem mu crno odelo. Obučem plave tregerice, žutu majcu i beli šeširić. Dovučem ga da leži u radničkoj baraci. Jebem mu sve, ako leš ne bi uzeo 3 meseca dnevnica, a da ga niko ne provali, naročito po mirisu i radnom zalaganju.

Službenik inspekcije. Ne neću da trošim reči.

Serviseri auta. NE. Ne vredi pričati o nekome ko popravlja golim rukama nešto što je napravio robot. Ma daj!

Serviseri monopolskih preduzeća. Rade za 30 iljada mesečno. Voze bolja kola od mene. Puni ih kavići. Stalno novi telefoni, stalno nova gardeoba. Odakle? Odatle što su rodbinski povezani sa sudijama i murijom. I sad neće te rođena tetka baciti na robiju zbog krađe kasetofona. Ali zato ti danju odspavaš u svojoj smeni, jedno 2 sata se provozaš službenim autom. Snimiš šta ima kod ljudi u kući i ko je kad na odmoru. I noću, pajser u ruke, pa u nabavku po novi ajfon. A onda vikendom se sretneš sa drugim serviserima i međusobon razmenite gume i felne ukradene sa uta, sa laptopovima i dvd, a nađe se tu i neki dinar, šaht i pitaj kurac šta sve već ne pokradoše.

Posto vidim da su moderatori vec nabrojani, onda nemam vise sta da dodam :)

Дакле:

1. СТУДЕНТИ
2. МЛАДИ У СТРАНКАМА, И ЉУДИ КОЈИ УОПШТЕ УЛАЗЕ У СТРАНКЕ ДА БИ ДОБИЛИ ПОС'О, ТАКОРЕЋИ ШЉАМ
3. ПРОСЈАЦИ, ОНИ ШТО СВИРАЈУ ПО УЛИЦАМА И СВИ ТИ КОЈИ НЕШТО РАДЕ НА УЛИЦИ, ТИПА ДЕЛЕ ФЛАЈЕРЕ И ТАКВА СРАЊА

Генерално, МЛАДИ СУ НАЈВЕЋА ГОВНА!

Misliš NGO, Najveća GOvna?

Najveća govna? Kace najedeš grožđa pa isereš one košpice. Brateee, jedva obrišem rč poslije toga.

TAKSISTI (čast izuzecima)
Beograđani na putevima van Srbije (veze nemaju sa vožnjom, bahati vozači)

Hahahaha pazle hahahaha CARSKI!
E da, Cole, promašio si malo, ako je neko nacionalista nije nužno da se loži na te stvari. Ako si mislio samo na te, onda vadim.

Najveća govna su fensi babe i keve koje se tripuju da su najpametnije. Sećam se jedne scene iz srednje, igramo fudbal na dvorištu i dolazi neka plavuša sva važna i kao staje iza gola jer čeka profesora fizičkog koji je bio razredni nekom njenom kopiletu. Uglavnom, kako sam šutnuo (uzimamo u obzir da je mreža misaona imenica) lopta je palapola metra od nje, a riba odma odletela kod direktora da se žali na moj bezobrazluk. Što je najjače, da mi ukor uz duhovitu dosetku "Hehe možda ti nisi hteo, ali put do pakla je popločan najboljim namerama hehe" Babe su još gore, šetaju ulicom kao da su oslobodile Beograd jebo im pas mater, prepune sebe.

Затуцани навијачи, курајбер стајл ♥

Srbi su najveca govna.
Jeste jeste.

Nemoguce je generalizovati. Svi su imali loseg iskustva sa nekim razlicitim. E, sad, mislim da su najveca govna oni koji su u poziciji da te ucenjuju. Na primer, ides na put i pokvari ti se auto. Ne poznajes nikog ali nekako nadjes servis. Hteo - ne hteo moraces da mu das koliko trazi. Makar to bilo 3-4 puta skuplje.