Zbog čega ne čitaš definicije decxko?

1. Iskuliraću ovaj put, jbg dobri smo da ti ne remetim zaradu.

2. Bo-Ho-Re!

Editovao sam post na prošloj strani pogledaj ga časkom.

3. Ja u zadnje vrijeme ne čitam zbog obaveza. Previše posla imam, pa sam nekako umoran i ne budem raspoložen za čitanje. Jer želim dok čitam da uživam. Kad sam tako raspoložen, opletem dosta defki. Zadnjih par dana sam bio malo aktivniji. Uglavnom je do raspoloženja.

4. Aj i ja da kazem neku. U poslednje vreme bas slabo pisem, imam stotinak defki u steku al me mrzi da pisem, pogotovu sto sam 99 posto na vukajliji preko mobilnog, zato i pisem uglavnom krateze. A sto se citanja tice i to slabije mnogo od kada je izmenjena vukajlija, ne znam sto, dal zbog navike. Npr cesto sam citao preko komentara, preko one liste sa desne strane pa po naslovima a sad mi sve to deluje zatureno pa npr pre bih bar tri puta dnevno isao na najnovije i citao po stranu dve a sad mi bas zatureno nekako pa uglavnom pratim forum.

5. Mada i dalje kad stignem pa uzmem i iscitam nekog autora al se trudim da to budu noviji i manje aformisani autori.

6. То је то, Кајзен је затурио најновије, и чини ми се да су се сви преселили на форум..а слабије се чита а и пише.

7. Bohore, ocijeni mi današnje defke dečko fali 3 plusa da mi jedna u popularne uđe.

A meni samo 8... a vidim da se to preko ove teme može i omogućiti... lololol
    Ja sam ti već danas dao na onu plus...

8. Skroz dobro pitanje, ja sam razmisljao da postavim neku temu, da bre poradimo na popularizaciji definicija. Jednostavno, zao mi je kad udjem u odabrane, a vidim da od kada su ove novine ubacene u sklop sajta, ni jedna defka nema preko 300-400 pluseva

9. fali 3 plusa da mi jedna u popularne uđe

Kah, kah..
    U stvari, bole me tuki. Kako-je-tako-je, dobih i jednog pratioca danas. Ne znam ko je, ali je uradio pravu stvar. lololo

Nego, za popularne. Treba napraviti adaptivan algoritam. Da ne bude stalno 21, pa se onda i tempira i tako. Nego da zavisi od ukupnog broja defki i ukupnog broja ocena. Na primer (pričam otfrlje, nemojte se fatati kao ono za '93 i flopi, bo vas flopi hard): defka koja ima za toliko-i-toliko posto više od proseka u poslednjih 24 sata ide u popularne. Ili nešto tog tipa, kapirate, može to da se iskomplikuje, ali ne mora previše.
    Ako je taj dan slabo ocenjivanje, neka idu i defke sa npr. 15 poena u popularne. Jbg, malo se ocenilo ukupno, ali u nekoj relativnoj slici, ta defka jeste popularna, a mere biti i stvarno kvalitetna. To već neka ocenjuju posle.

10. U stvari, bole me tuki. Iščito sam dovoljno, dobih i jednog pratioca. Ne znam ko je, ali je uradio pravu stvar.

Ja sam te upravo dodao. Dodao tebe i glavnog... Kontam da ste kvalitetni, pa ajde...
    al svejedno ja čitam sve redom...

11. Ja sam te upravo dodao. Dodao tebe i glavnog...

Prva rečenica... Blagi osmejak poput zraka koji se probija kroz oblak sleće mi na lice.
    Druga: sjebem se i nekontrolisano udaram po tasterima. LOLOLO
    http://2.bp.blogspot.com/-3AeL2dzC9sA/Tmgy09EkZlI/AAAAAAAATII/9OpjFM5bnA8/s1600/FGCrazyDrummer.gif

12. Svaki dan, ali svaki božji dan, otvori se pet stupidnih tema, na kojima se na 20-30 strana raspreda o govnima, amerima i albancima, ko je govno, ko nije govno, koga mrziš, koga voliš, film ovaj, film onaj, predlozi o promenama na sajtu koje niko neće uvažiti, jadanje, pljuvanje i sto kuraca još... Jednostavno, to je postalo zanimljivije od čitanja defki.
    Pride, svakodnevne pljuvačine po komentatorima od strane par zlobnika i drkoša, dovele su do toga da se autori počnu ustručavati od komentarisanja. Naročito mlađi...
    Plus ove izmene na sajtu su prilično pozabunjivale ljude. Naslovna ne može da nakupi 200 poena? To sve govori...

13. Count Zero, a ti ne vidiš ko te prati?

14. Pa to je bilo u ovom cugu... dodavaću još, nego sam na vas dvojicu naleteo na temi o takmičenju... idem logikom, ako ljudi vide da ih pratim (oni koji imaju tu mogućnost), možda i pročitaju po koju moju defku... :)))

15. ti ne vidiš ko te prati

Kako da vidim? Dok dobijem orden, ima da uđemo u EU.

16. znam zajebavam se :)

17. Kako da vidim? Dok dobijem orden, ima da uđemo u EU.

Ako je samo to uslov...

18. Ja od pre neki dan vidim ko me prati :)

19. Svaki dan, ali svaki božji dan, otvori se pet stupidnih tema, na kojima se na 20-30 strana raspreda o govnima, amerima i albancima, ko je govno, ko nije govno, koga mrziš, koga voliš, film ovaj, film onaj, predlozi o promenama na sajtu koje niko neće uvažiti, jadanje, pljuvanje i sto kuraca još... Jednostavno, to je postalo zanimljivije od čitanja defki.
    Pride, svakodnevne pljuvačine po komentatorima od strane par zlobnika i drkoša, dovele su do toga da se autori počnu ustručavati od komentarisanja. Naročito mlađi...
    Plus ove izmene na sajtu su prilično pozabunjivale ljude. Naslovna ne može da nakupi 200 poena? To sve govori...

AMIN

20. Ako je samo to uslov...

Ne, to dvoje je samo vremenski povezano u futuru trećem nerealnom.

Mada, ko zna. Leptir efekat, možda da probamo, lolo

Ness, videh orden.
    podneo sam muški. lololo

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.