Zbog čega ne čitaš definicije decxko?

1. Kaunt, ja mislio danas da te upratim no me muka da gledam je l' pišeš često lololo, pa mi javi ođe. Da znam.
    Ustvari e'o ti pratnja pa ću i tebe neđe obraditi.

2. Ništa posebno, da se ne stresiraš. One koje poznajem, skoro sve sam znao da me prate, a 50 minimum nikad ni video na sajtu. Priznajem da sam malo razočaran. Sad čekam groblje ;)

3. E da, lepo je Nesss gore rekao...

Svako otvara teme, da ne kažem da su 80% njih glupe, i da služe samo za trol. Ja mislim da samo modovi treba imaju mogućnost otvaranja tema, a ako neki "smrtnik" ima pametnu temu, da im predloži to na PVTu...

Ovako, kako koji nub prikupi 50 poena, on dođe da otvori temu...
    Tako je bilo i sa onim Rasnim, i sa još nekim dok autori nisu videli da ima 57 poena, par njih mu krnulo po 3 minusa, i on izgubio mogućnost posećivanja foruma, a teme su mu stvarno bile glupe. lol

4. Kaunt, ja mislio danas da te upratim no me muka da gledam je l' pišeš često lololo, pa mi javi ođe.

Pa ono, mnogo ređe od nesssa, mnogo češće od amantina. Lololo

Elem, već sam se popišmanio i samodemantovao se u vezi pratnje.

5. nessse, upravo si dobio još jednog u pratnji... ne znam šta sam čekao do sad, al nikad nije kasno ispraviti grešku... ne zameri...

al opet naglašavam da čitam sve najnovije redom...

6. На сајту више нема суперзвезде која ће одвући људе на дефиниције. То јест нема некога за кога једва чекаш да нешто напише.

Зашто ја не читам. Па и нисам нешто често овде. И оно што читам, читам из оффа, јер немам пуно времена, а ни воље да га бацам на Вукајлију. Ето, чисто понекад дођем да напишем нешто, а и то ретко. И то је то.

7. Dobro brate, ajde saopšti nam sad svaku aktivnost ovde

8. TheWaveRider
    Ja sam te upravo dodao. Dodao tebe i glavnog... Kontam da ste kvalitetni

TheWaveRider
    idem logikom, ako ljudi vide da ih pratim (oni koji imaju tu mogućnost), možda i pročitaju po koju moju defku... :)))

Кад те кева избацила из ђане, јеси ли јој се аутоматски увукао у чмООр?

9. Svako otvara teme, da ne kažem da su 80% njih glupe, i da služe samo za trol. Ja mislim da samo modovi treba imaju mogućnost otvaranja tema, a ako neki "smrtnik" ima pametnu temu, da im predloži to na PVTu...

Вукајлијин форум је и напредовао у тој мери зато што је свако могао да отвори тему. Само што је један од главних проблема везаних за форум, тај што ти сада да отвориш тему, неко ће из нафталина извући неку сличну и тражити лок за твоју. Различити су људи на сајту и некако, иако је о свакој теми дискутовано, није дискутовано са овим људима, само што то аутори одбијају да схвате и аутоматски се гуши таква нека дискусија.

10. Samo kolut napred i HOPAAAAA
    Sad ozbiljno, daj Rajderu iskuliraj malo, dostojanstvo i te fore.

11. На сајту више нема суперзвезде која ће одвући људе на дефиниције. То јест нема некога за кога једва чекаш да нешто напише.

Uprati meee :* ♥

12. Pratim buljuk autora. Ocenjujem skoro sve što mi padne pod ruku. Mana je što ne ocenjujem slabije rangirane autore, a nih je relativno lako i šteta ne ocenjivati. promeniću se i tom pravcu jer planiram do kraja godine da ocenim barem još 6000 definicija.

13. TheWaveRider

E da, lepo je Nesss gore rekao...

Svako otvara teme, da ne kažem da su 80% njih glupe, i da služe samo za trol. Ja mislim da samo modovi treba imaju mogućnost otvaranja tema, a ako neki "smrtnik" ima pametnu temu, da im predloži to na PVTu...

Немој више да мислиш.

14. Stevane ostavi momka na miru.

15. ВЕЈВРАЈДЕРУ ГДЕ СУ ПАРЕ ШТО САМ ТЕ ЧИТАО? НЕМАМ ВИШЕ ЗА КЛАБИНГ А ЕВО И БИРФЕСТ ЗА КОЈИ ДАН

16. Boxer
    Stevane ostavi momka na miru.

ahahhahahahahahahahahahah. :D

elem, opet ka'em, vratite odabrane na prvu stranu, pretragu na vidljivo mjesto (GDJE JE I BILA) i komentare u aktivne kartice i povećaćete čitanost. KAJZENE, POSLUŠAJ!

17. Мислим да су и одабране биле очајно оцењене у последње време. И пре промена.

18. Tačno, a sad su tek.
    Eeej, odabrana, sećam se svoje prve... Kratež, telo vitko.. Ukus vanile i cimeta. Mmmm...
    Fak! Odabrane na naslov!

19. Vejvrajdere, ti si zlatan. Ali ponekad dok čitam tvoje dupeulizivačke postove, svjesne ili nesvjesne, počnem da plačem na glavić.
    Idi opali mi dva plusa, da i ja budem popularan, pa da barim 'čoke na popularnos'!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.