Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Само дваес... У јеботе. Вејвееееее.....!!! Ево имаш ође посо за мање паре. Где је Вејв?
Контам да би требала да се закључа тема. Рекли смо и више него довољно, тако је како је... А видиш можда и ово лепо време утиче на људе, па зато је и мања читаност. Ајд до зиме да издржимо па кад се сви потрпамо у куће, ваљда ће бити боље.
Ja sam relativno zelen ovde,možda i grešim ali mislim da bi se čitanje i ocenjivanje definicija drastično poboljšalo ako bi se prvenstveno ljudi u neku ruku motivisali.Zašto se ne bi napravilo takmičenje jednom u 2 nedelje,po kategorijama,pod naravno odredjenim pravilima?Na primer autori od 1-1000,1001-2000 itd.Time bi se verovatno privukla veća pažnja,bilo bi fer i iskreno meni bi bilo zanimljivije da se takmičim,aktivirao bi se više,ovako šukne se takmičenje gde pišu ljudi koji neosporivo kidaju i to se zadrži na tom nivou,a ovako bi se aktivirali autori sa lošijim skorom,što naravno rezultira većem čitanju i ocenjivanju.E sad te definicije kakvog će biti kvaliteta to je drugo ali ako se jasno definišu pravila ne bi trebalo da bude velikih problema.Ne bih voleo da me niko pogrešno razume,neću i ne mogu ovde da solim pamet ali mislim da bi ovo radilo...
Како те није срамота да носиш име тог издајника?
Ej brej,gotivim ga izmedju ostalog jer je bio prvi četnik geometar a eto ja sam pokušaj geometra pa ono...
On nije bio nikakav četnik, nego izdajica - udbaš.
Шта, онда сам ја као сликар требо да узмем ник Адолф Хитлер?!
Rekoh izmedju ostalog,a za ono vreme bio je jako dobar geometar,dok sa druge strane hitler nije bio neki slikar...
Па и Хитлер је био добар за оно време. Али какве то везе има, носиш име човека који је крив што су убили Дражу !
Pa teško da je bio dobar za ono vreme izdućko ga za akademiju.Elem živ je Draža umro nije.
http://eleventine.files.wordpress.com/2013/03/2362069-did_someone_say-spiderman_thread.jpg
Који је разлог уклањањањања претраге горе и нових дефиниција?
ЕДИТ: Нових дефиниција жутим словима поред претраге, не у целости.
http://www.troll.me/images/deadpool-thread/say-one-more-fucking-spiderman-thread-i-dare-you-thumb.jpg
I double dare you motherfucker!
http://narwhaler.com/original/ls/l/everybody-get-out-this-is-now-a-spiderman-thread-lSLjEK.jpg
I da, ozbiljno probajte da dodate sa lijeve strane foruma i četa ono za nove defke što sam govorio na prošloj strani. To je po meni izvodljivo a podiglo bi čitanost
Puzzle al' si se ugurao kod jedno 10 ljudi za čitanje, jeb'o te pas. Samo dobro je, suptilniji si nego ja nekad, lolo.
Hahaha Loksi, jes' vidio kako se to radi. Cijeli dan spemujem forum da bih dobio 3 glasa na jednoj defki.
Sad nešto kontam. Ako pišete zbog pluseva, ko vas jebe, ne žalim vas. Nije zatrpano govnima ko pre što je bilo, uglavnom pišu ovo što vole. I onda kukate što ne ocenjujete jedni drugima, a pišete. Ako volite pišite, ili zatvarajte radnju, ovo može da živi i kao 9gagovski sajt. Znate to i sami.
Nesto sam razmisljao da bi mozda bila dobra stvar da se uradi kao neko takmicenje, nesto tipa ko najvise oceni definicija na nedeljnom nivou da mu se odabere jedna definicija, pa onda tako svake nedelje (i u mesec dana jedan autor moze da ima samo jednu odabranu, a ako se on nasao na listi sa najvise ocenjenog sadrzaja te nedelje, onda da se da odabrana prvom iza njega po ocenjivanju. Kazem jedna odabrana po ovom kriterijumu, moze on da ima i vise ako neki mod odluci da mu odabere nesto, ali u ovom slucaju samo jedna defka). To bi mozda podstaklo ljude da vise citaju, slabiji autori bi imali sanse da se probiju i realno mislim da bismo zaista mogli ovako da pomognemo definicijama, a i narodu da se kol'ko tol'ko opismeni. Nadam se da ste razumeli sta hocu da kazem :)
haha daj jarane pa to ti je isto kao da član žirija dobije Oskar popularnosti a Jela Karleuša ne