Zbog čega ne čitaš definicije decxko?

1. Cijeli dan spemujem forum da bih dobio 3 glasa na jednoj defki.

На неки начин мораш да се изрекламираш. Има доста дефиниција које су одличне, и биле би сјајно оцењене, али нису запажене.

2. jerbo su loshe decxko

3. Зато јер су срање, генерално. Не желим да трошим време на прелиставање дефиниција да бих видео дневно 54 дефиниције које се односе не игре речи и хумор из четвртог основне, као и гомилу дефиниција где се већ постојеће фразе и изрази дефинишу на вонаби духовит начин типа "Глуви телефони - кад разговараш старим искриним телефоном који слабо ради". Ту је наравно и хиљаду и једна варијација свих могућих поређења са свим и свачим, на фазон "Јебе се к'о Наташа Беквалац", "Игра као Вешовић", "Елегантан као Саво Милошевић" и сл. Са три примера наравно, сваки исти као и претходни. Не смем никако да заборавим тотално измишљене и неупотребљиве изразе као што је она дефиниција (чија већ) кад лик подјебава ортака јер је купио Мини Купера, па га пита да ли му је то привезак за кључеве хехе. Пошто сви имамо такве ортаке.

Дефиниције су курац и читам само повремено омиљене које имам.

Едит: А да, и кад видим да се речи типа браћела или неки израз који никад у животу нисам чуо жуте, прикења ми се.

4. Дефиниције су курац и читам само повремено омиљене које имам.

Zato i ne znaš da danas, na primer, među 10 najbolje ocenjenih po kalendaru nema nijedne poput onih koje si opisao. Tek na drugoj ima jedna, dve.

5. Дефиниције су курац и читам само повремено омиљене које имам.

Šteta što nemoš da ih oceniš lololo

6. Peki, baš se vidi da odavno nis čit'o defke lololo

Bio je možda jedan takav period, ali prošao je odavno.

7. Čitam prilično redovno, komentarišem kad mislim da imam šta da kažem i pratim forum u meri u kojoj mi je tema zanimljiva. Ostatak sajta me ne zanima.

8. Dobro, Peki JESTE u pravu da se današnji pravac pisanja na Vukajliji dobrano okrenuo na stranu debogenih igri rečima i fazona&fora nivoa Dečiji jebeni Tobogan. Štaviše, svi su na to navikli pa kada naiđe nešto "duža" defka ili se skroluje dalje do sledeće kraće ili se lupa ocena po trenutnom raspoloženju. Definisanje slenga i idioma ( a kako to ideja sajta originalno propoveda) je sve ređe i ređe. Nekolicina se još trudi ali polako gubi bitku. Bar ja tako mislim.

Ipak, sve je ovo ovde jedna veeelika zajebavancija i zabava pa ne treba ispravljati krive drine ako ljudi to neće.

9. Nekolicina se još trudi ali polako gubi bitku. Bar ja tako mislim.

Ne bih rekao. čak mi deluje kao da nas takve izuzetnu štuju na sajtu.

10. 3 стране популарних, па ти сада реци да нема добрих дефки. Само треба да се чешља.

11. Mnoge defke koje čitam mi nisu ni za + ni za - pa se onda pogubim, i ofrlje ocjenjujem, malo pluseva malo minusa, i sjebem se kad vidim da ni moje nisu mnogo bolje, dobro sasd neke po automatizmu dobiju minus, iako je ovo riječnik slenga, obožavam upravo na sleng da ošinem minus

12. Zato i ne znaš da danas, na primer, među 10 najbolje ocenjenih po kalendaru nema nijedne poput onih koje si opisao. Tek na drugoj ima jedna, dve.

na prvoj strani najpopularnijih:

Crvena armija

Grupa ljudi na gradskim kupalištima izgorela od prekomernog izlaganja suncu.

ili pak

Rukovati se s gluvonemom osobom

Upasti mu u reč.

ili pak

Donald Kramp

Najbogatiji rudar na svetu.

ili pak neki izmišljeni sleng poput one plejmejker defke

13. Прочитао 10 дефиниција данашњих по календару и буквално сам се осећао као по оном јутјуб коментару, да тражим назад два минута свог живота. Просечни просек просека, нит се насмејах, нит научих неки нови израз, нити шта.

Мислим, да ме не схватите погрешно, нисам деда који прича како је у његово време било боље, само сматрам да је све вредно дефинисања одавно написано овде и да су људи који су то радили боље од огромне већине нас то одрадили довољно добро да ја ово о чему се сад пише стварно немам потребу да читам. И ако неко осети потребу да ми објасни да је ту велики део сленг, чисто да одмах кажем да дефиниције типа "откинуо се-сролао велики џоинт и попушио га" не доносе никакав профит мом мозгу.

14. E moj ipčenaše...za donalda krampa moraš da imaš predznanje...

15. @ipčenaš,

Bezveze je to, u pravu si, na pomenute sam i uglavnom krnuo minus, ali činjenica je da si one kvalitetne preskočio. Činjenica je i da nisi obratio pažnju na ono što sam napisao, osim na detalj koji je selektivnim čapkanjem određene strane sajta moguće demantovati.

Činjenica je da je i najpopularnija definicija pre tačno 4 godine (eto, da ne tražim nasumično, našao bih i veće nebuloze), iz toliko hvaljene 2009. glasi "Jebem li ti tetku - Ono što ti neke čike stalno kažu kad si mali a ništa loše nisi uradio". Pa brate, to bi danas bilo obrisano.

16. a zar nije ova "rukovati..." i odabrana?

17. Jeste, zato je i upala u popularne, inače bi je teško videla.

18. Ček a moja slengara "Zalegnuti"....'bem mu miša ima nedefinisanih izraza kol'ko 'oćeš.

19. Nate šta, evo nek mi brišu 1300 definicija...ako će očistiti sve nebuloze od početka vukajlije...brate čito sam ja sranja koja su neprevaziđena, a napisana su odavno...Isto tako, i nije bilo bogzna mnogo nekih genijalnosti. A u pozitivu što se tiče ocena je ulazilo sve.

20. pa što je odabrana?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.