Zbog čega ne čitaš definicije decxko?

1. lemaja hašim tači iz ofa

2. мислим да је пре било више оцена.

Нисам раније (до пре годину дана) био нешто активан и нисам писао дефиниције, али дало се приметити да се тад боље оцењивало него сада.

Кад би увели неку награду, рецимо одабрану за највећу читаност у протеклих нпр. два месеца, усрали би се сви од плусева... И за највеће срање би дали плус само да добију одабрану. Част изузецима.

3. Meni i dalje fali jedan plus da mi defka uđe u popularne. Ko mi da plus ja mu iščitam cijelu prvu stranicu defki. Javite se ođe kad odradite posa' da sklopimo dil he he

4. одабран за највећу читаност у протеклих нпр. два месеца

To smo predlagali jedno milion puta. Jednostavno ne bi funkcionisalo jer bi dosta ljudi lajkovalo/hejtovalo čisto da dobiju odabranu il' neko slično sranje.

5. koja Pazle, daj link

6. već sam dobio plus pani. Kasno ti je zinula guzica!

7. Како год... Али главни проблем, бар ја тако мислим, јесте што неки аутори нису схваћени или довољно ишчитани.. И самим тим бојкотују читаност. Не знам, једино да им доведемо неку препичку да им блајва сваких недељу дана, мада тек тад неће читати... Неће ни ући на Вуку... Ма шта ја причам ког ђавола.... Идем да читам вицове!

8. Zadnje tvoje defke sam odavno ocenio(nisu mi se baš sve svidele da se ne lažemo)Al me iščitaj makar sve minuse podelio samo da znam da je neko pogled bacio.

9. Činjenica je da mora doći do blagih izmena na Vukajliji i da morate više da čitate, pišete i komentarišete.

10. Zadnje tvoje defke sam odavno ocenio(nisu mi se baš sve svidele da se ne lažemo)Al me iščitaj makar sve minuse podelio samo da znam da je neko pogled bacio.

O meni pričaš?! Kako se bre usuđuješ.

Odo' da pišam pa ću se vrnuti da vidim šta si odgovorio...

11. Da, o tebi. Ima dobrih ali nisu sve za plus.

12. Još jedan razlog više da tražim specijalizaciju iz oftamologije...

EDIT: Ne, ozbiljno sad. Najiskrenije 3-4 komata sam napisao više iz zajebancije da popunim kvotu i nabijem glasove jer nemam živaca da sjednem i napišem dugu i kvalitetnu defku ka' nekad no zbrzam tijelo i vadim se na primjer.

13. Inače Kaizene, ovde i na još nekim mestima se masa ljudi izjasnila kako ne treba popularne da stoje čim se ode na defke. Možda ipak prvo odabrane da stoje. Ima više smisla.

14. otkud ti, cika Kure u ova doba? zabedjujes, a? :)

15. Relativno se slažem Džoni.
    To jest slažem se kada je moja defka van popularnih a ne slažem se u suprotnoj situaciji.

16. пазл брате дугачке ти дефке прочитао сам трећину мрзи ме више
    ови дана ћу ресто

17. jodžo, ljudi koji ne znaju zašto se čitamo će sad da misle da sam ti platio lololo

18. Inače Kaizene, ovde i na još nekim mestima se masa ljudi izjasnila kako ne treba popularne da stoje čim se ode na defke. Možda ipak prvo odabrane da stoje. Ima više smisla.

Потпуно се слажем!

19. пазл немој сад ово оно лепо смо рекли 20 динара по плусу.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.