Zbog čega ne čitaš definicije decxko?

1. Ja imam plan za izlazak iz krize u koju je sajt upao. Fali mi još jedan odabran poster za sajt bez reklama, a kad kaizen ostane bez mojih reklama, nestaće mu para i moraće da napravi neko rešenje za sajt.

2. Toliko si napunjen sjemena i urina celte da su poceli i postovi da ti lice na naše koji smo te napunili.

3. da, ovako neki refleksni odgovor i mozes da ocekujes od nekog sa ganglijom umesto mozga

4. Pa razmisli, brate, nemoj da dajes refleksne odgovore :)

5. Nema on gangliju. Čini ti se. Ostavili šiptari parče selotejpa kada su ga krpili nakon lobotomije.

6. ti tako za celta a on vec nekoliko dana ide za tobom i srče supe iz donje ti rupe? :)

7. Da imas dve ganglije radila bi slika celte xaxaxax

8. Ostavili šiptari parče selotejpa kada su ga krpili nakon lobotomije.

otvorili glavu da daju mozak nekom siptarskom pastiru sto jebe koze sad pa vezali usi zicom.

9. paninaro
    ti tako za celta a on vec nekoliko dana ide za tobom i srče supe iz donje ti rupe? :)

ХАХАХАХАХАХАХА, ЈЕБОТЕ! Нисам хтео да се мешам, али морао сам! У рангу Пријатеља Милана, јбт! Ако не и смешније. Тое та хумереска, оплаках! лол

10. Vidi ga paninaro kaki je mršav ispo na slici.

11. dankane, jos ti se njise kavez od onog trpanja od pre neki dan?

celte, postavio si sliku iz drugog puta, cestitam momce, magu kompjuterski :)

12. pa sta ocekujes dankane od organizma sto ima samo osnovne refleksne reakcije na tastaturi dok mu usrane gace?

13. ПРИЈАТЕЉУ ЖИКО, СРЧИ СУПЕ
    http://www.tarzanija.com/wp-content/uploads/2014/10/380_481.jpg
    ИЗ ДОЊЕ РУПЕ ХЕ ХЕ

14. udahni duboko, celte, pa iscitaj postove ispocetka :)

15. Хахаха, види га пани, мали пани. Дођи пани, мали пани :) Опет сам те прејебо пани, иако ме ниси дирао први. Било јаче од мене :))

16. paninaro, sto ne uzmes lepo da gledas u jednu tacku i seres u pelene ko i ostali ljudi u tvom stanju nego ovde prodajes fore iz kursadzija, jel ti to neka vrsta terapije?

17. vazi, dankane. par dana si jebao celta pa sam mislio da si postao topdzija ali evo vidim da ipak nisi cim si dosao opet kod mene :)

EDIT: celte, ne bih te vise ukopavao, matori :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.