А, не. Келт и ја се волимо, нема ту сношаја, то је чисто љубав преко жице. Лоше си информисан.
pa sam mislio da si postao topdzija ali evo vidim da ipak nisi cim si dosao opet kod mene :)
И како сад, леба ти, очекујеш да човек моје интелигенције одговори на ово? Немогуће је... Јер је ретардирано :(. Јбт, научи да се прозиваш ако се већ ложиш на то. Што рече Келт, као јебене курсаџије да читам. Србин Геџа и Словенац Педер Јанез и Црногорац Палица хе хе. Усрах се од комендије.
И како сад, леба ти, очекујеш да човек моје интелигенције одговори на ово? Немогуће је... Јер је ретардирано :(. Јбт, научи да се прозиваш ако се већ ложиш на то. Што рече Келт, као јебене курсаџије да читам. Србин Геџа и Словенац Педер Јанез и Црногорац Палица хе хе. Усрах се од комендије.
daj i onaj gif NOOB kad si vec tu JER ON TACNO OSLIKAVA TVOJU INTELEKTUALNU NADMOC NAD NAMA OSTALIMA :)
ma dzaba se prepucavamo sa paninarom, to ti je kao da pokusavas kisnu glistu da naucis da prica, sta god pricao on ima par refleksnih odgovora iz svog arsenala:
- ja te jebo, napunjen si sjemenom
- nemoj tako za sebe da pricas
- u sta ti reko
- aj sad iscitaj sve ispocetka
- supe iz donje rupe
znaci ima 2 neurona, jedan vidi da ga neki prozvao, drugi nasumicno ispali jedan od odgovora sa ove liste, i mozak mu pusti endorfin kao odgovorio nekome.
Rasni, od danas si zvanično #2 na Eternal Daun Listi Vukajlije. Paninaro je izbio na prvo mesto posle današnje pobede i beeži ti za 150 daun poena.
ANGAŽUJ SE I VRATI SE KAO ĐOVAK.
Хахаха, само те гледам како 16 пута едитујеш "прозивку". Јбт, ја мислио ови те зајебавају да си дауновац. Кад оно, све више ми се чини да те људи боље познају него ти сам себе. Жао ми да те прозивам више, много си бре инфериоран. И престаћу кад ти престанеш да се ложиш на то. И не едитуј више постове, плиз. Само појачаваш даун ефекат сваким додатим словом...
Oho al se zaratilo!
А, не. Келт и ја се волимо, нема ту сношаја, то је чисто љубав преко жице. Лоше си информисан.
daj i onaj gif NOOB kad si vec tu JER ON TACNO OSLIKAVA TVOJU INTELEKTUALNU NADMOC NAD NAMA OSTALIMA :)
ma dzaba se prepucavamo sa paninarom, to ti je kao da pokusavas kisnu glistu da naucis da prica, sta god pricao on ima par refleksnih odgovora iz svog arsenala:
- ja te jebo, napunjen si sjemenom
- nemoj tako za sebe da pricas
- u sta ti reko
- aj sad iscitaj sve ispocetka
- supe iz donje rupe
znaci ima 2 neurona, jedan vidi da ga neki prozvao, drugi nasumicno ispali jedan od odgovora sa ove liste, i mozak mu pusti endorfin kao odgovorio nekome.
i usere se u gace na kraju
dobra si flaferica, celte, ali dzaba mi ga duvas sada, ne mogu vise, jbt, dodji sjutra.
Rasni, od danas si zvanično #2 na Eternal Daun Listi Vukajlije. Paninaro je izbio na prvo mesto posle današnje pobede i beeži ti za 150 daun poena.
ANGAŽUJ SE I VRATI SE KAO ĐOVAK.
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02224/wheelchair-basketb_2224834b.jpg
odgovor vrste 1: "- ja te jebo, napunjen si sjemenom "
Хахаха, само те гледам како 16 пута едитујеш "прозивку". Јбт, ја мислио ови те зајебавају да си дауновац. Кад оно, све више ми се чини да те људи боље познају него ти сам себе. Жао ми да те прозивам више, много си бре инфериоран. И престаћу кад ти престанеш да се ложиш на то. И не едитуј више постове, плиз. Само појачаваш даун ефекат сваким додатим словом...
zasto se svaka nasa prozivka zavrsi time sto mi se ti nesto pravdas, dankane? :)
Ili si ti jednostavno fuksa.
A stvarno, blamiraš se sa ovakvim postovima. Ne ide to sa tvojim godinama.
Зато што се сажалим, Пани. Да имам зоби дао бих ти мало да кљуцнеш :(
daj celtu, vidis da sam trazi :)
sta te boli penees
Полако, Пани. Ено, Реме ти мало културније објаснио неке ствари.
grupa 3, preneseno vredjanje: "- u sta ti reko"
Е, Келте, ЈЕБИ СЕ ПЕДЕРУ! Хахахахахахахахахах
http://i.gyazo.com/6cf6b07bace4379923f59754f12a0cda.png sta će nuspa pomisliti kad bude čitao ovo...
Eternal Daun Lista Vukajlije
1. Paninaro 17250
2. Rasni 17100
ostatak čini topovsko meso, koje služi ovoj dvojici da se lagano domogne finala svakog turnira, tako da nije vredno pomena