Zbog čega ne čitaš definicije decxko?

1. možda, ti misliš da jes?
    nisam mislio na ovog sa linkom. da ne preciziram, nisam u dobrim odnosima sa moderacijom. samo čekaju da nekoga nazovem moronom.

2. Dankane, slažem se. Dosta mi je te nalickane pederčine koja toleriše muflone tipa Milicu Dholl i pokušava da bude ortak sa roditeljima svoje kazahstanske drolje.

3. Milice, da li je istina da si nastala kalemljenjem Srećka SUSICA na Zoricu Marković? Sličnost je neverovatna.

Edit: prezime pevača Srećka iz ZAM Produkcije je Šušić ipak

4. Koliko sam ja ukapirao iz onih slika sa kojih si plenila, na momente neodoljivo ličiš na plod Zorice Marković i pevača ZAM-a , famoznog Srećka Skočoća.

Ovo izjava ti baš ima smisla pošto je izgled najbitniji da bih oformila sopstveno mišljenje o nečemu.

I ne znam šta da ti kažem kad si ti zapamtio te slike od prije četiri godine, ej

5. I ne znam šta da ti kažem kad si ti zapamtio te slike od prije četiri godine, ej

Pored tvoje slike od pre četiri godine, pamtim vrlo dobro film "Strava u Ulici Brestova" i film "Saw"... Gadosti se utisnu duboko u pamćenje.

6. Žašto neće da mi pokaže Srećka... Dankane, nađi Srećka iz ZAMA NA ŠTAKAMA DOK PEVA! Nemam gugl u ovoj zemlji prokletoj.

7. Неће зато што си промашио презиме хахаха. То је стриц нашег брата ЖЊИ-ја, на кога ти мислиш.

http://i.ytimg.com/vi/t1iJd_iOMXk/hqdefault.jpg

8. Ma nisam. Srecko Susic. Nadji ga dok peva na štakama mađijo hahah. Da vidi Milica Dholl na koga mi liči ljepota od žene taj miris u kosi bez nje mi se kutja labral

9. HAHAHA SREĆKO NAJJAČA GLAVA

10. Nikad mi neće biti jasno zašto ljudi aktiviraju dupli nalog da bi nekog vređali. Kao da se banuje glavni za takve stvari.

11. Ovo nije dupli Bruse, ssvi znaju da sam ja. Nema potrebe samo za to aktivirati dupli.

12. Ali dobra obzervacija za one koji razumeju

13. Ne bih da glumim drvenog advokata, ali mislim da svi znaju da je Krv Bušmanov nalog. A sa druge strane, moj lični utisak je da vređanje više pristaje nalogu Krv, nego nalogu Bušido.

14. Mogu da se kladim da na ovoj temi nema više od troje ljudi koji to znaju.

15. Bušman je gospodin. Borac za prava ubogih, nemoćnih...
    Krv je gnev.

16. moj lični utisak je da vređanje više pristaje nalogu Krv, nego nalogu Bušido.

O da, s ovim se apsolutno slažem.

17. Bušido idi glođi babi tabane.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.