Zbog čega ne čitaš definicije decxko?

1. Bušido ti si svoj intelekt pokazao kada si došao ispred meka da se bijemo. Ima webcam ispred.

2. Hahaha na ovo misliš Rasnakadabra?

http://prntscr.com/5nm92s

O tome ti pričam kada pričam o batrganju mačko.

3. Montiranim printovima pokušavaš da se izvadiš, ali ne vredi.

4. Nisam ja reme sisa kao ti, bušido i slični pa da na četu drugom pišem kako mu je mama kurva i kada će da se vrati iz treće smene.

Vidiš o čemu ti pričam dete. Ja ti dam dobronameran, smisleni komentar, a ti odgovaraš kao čekaoničar. Jebiga, nikada se nećeš izvući.

5. Glupa i nepotrebna tema.

6. Никад их нисам ни читао за ових, скоро, 6 година, па ни сада. Особа сам коју не може никаква активност да држи више од сат времена, па сам одлучио да, када ми дуне, читам дефиниције док се не сморим. Дакле, одвојим време само за читање дефиниција.

7. Zniče konfuzan si. ODLUČI SE !

8. Особа сам коју не може никаква активност да држи више од сат времена

Дакле, одвојим време само за читање дефиниција.

Čekaj, ne možeš ništa da radiš duže od sat vremena, kako sam kažeš, a posle kažeš, ja odvojim vreme za čitanje definicija i samo to cepam... Kol'ko si se prosrao jbt... Ti ono beše čekaoničar?

9. Одлучио сам. Сад ћу да наставим са читањем.

10. Moraš Zniče. Inače nemaš prava da tražiš od modova da ti odaberu. Nemoj da si bahat...

11. Добро. Ево почео управо, требало ми је времена да нађем датум до којег сам читао.

12. Ako ako, Zniče. Budi marljiv i doćićeš do svoga cilja.

13. Imam ja jean predlog pa ako može da se usvoji jednoglasno.

DA se napravi tema u kojoj se predlažu definicije sedmice. I na kraju sedmice top5 se štikliraju (ili ne mora tačan broj nije moranje da bude pet)

Pošto uglavnom većina autora drka kurac po forumima verovatno jer im je smor da pregleda najnovije i u moru škarta traži nešto iole vredno čitanja. Neka ove nove marljive nade sajta predlažu defke i na taj način imaćemo okvirno 50 definicija sedmično na toj temi što je otprilike i realan broj solidnih definicija.

Jednostavno tema "predložite definiciju za odabranu" je nekako rezervisana za neke starije definicije i da se zakonom predloži da se tu defke mladje od mesec dana ne mogu predlagati.

Malverzacija će biti, al i to se može lako regulisati a i da se ne reguliše ko ga jebe dobio čovek 10 pluseva od moje defke buhahahah IDI PLAČI MAMI!

14. Сад сам мало читао нове, има добрих.

15. Koliko ukapirah, svi imate preko 20 godina i prosto mi nevjerovatne ove raspravke po forumima. Ne bih da osporavam vaš intelekt ali koliko god bili oštri na riječima zapitajte se malo na šta to zaboga trošite svoje vrijeme. Dokazujete se ljudima koje nikad upoznate nećete, nemate ni najmanje poštovanja ali štancate postove jedan za drugim da bi neka ni najmanje bitna osoba za vaš dalji opstanak bila ponižena. Ne znam ni što mi je trebalo da ovo pišem ali patetično je ovo stanje na sajtu.

16. Hahaha Lestat inovatoru.

17. upadljivo glup dečko, upadljivo. struji ko trafo stanica

18. Misliš? Meni deluje kao da je osmislio novi način zajebancije. Link, pa kao pošalica u linku...Ne a?

19. Хахаха, гледај КРВА КРВ ти јебем :). Позз КРВЕ, ти си ТРВЕ. Бушидо је чка, ал немој да му кажеш. ;)

20. Koliko ukapirah, svi imate preko 20 godina i prosto mi nevjerovatne ove raspravke po forumima. Ne bih da osporavam vaš intelekt ali koliko god bili oštri na riječima zapitajte se malo na šta to zaboga trošite svoje vrijeme. Dokazujete se ljudima koje nikad upoznate nećete, nemate ni najmanje poštovanja ali štancate postove jedan za drugim da bi neka ni najmanje bitna osoba za vaš dalji opstanak bila ponižena. Ne znam ni što mi je trebalo da ovo pišem ali patetično je ovo stanje na sajtu.

Koliko sam ja ukapirao iz onih slika sa kojih si plenila, na momente neodoljivo ličiš na plod Zorice Marković i pevača ZAM-a , famoznog Srećka Skočoća.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.