Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ja sam tad dva puta ušla na forum, tako da pojma nisam imala, a za postere sam ladno kod jednog lika koji ih je kačio u svoj album ''smešne slike'' videla da piše Vukajlija, pa sam skontala da i to ima na sajtu, sada malo više gledam i te postere i reakcije, ali tu samo one proverene, dakle odabrane, sada popularne i eto kod nekih autora ako vidim da imaju mnogo postera i nagrada uđem i proverim. Ali da je bilo ocenjivanja, bilo je, sećam se da me baš podstaklo da pišem, nisam ni znala da ste i vi još tada doprinosili tome. Ništa kada se vratim na sajt posle dvadesetog, vraćamo se čitanju.
Мени не да мајка (да не кажем маћеха).
905 autora je doslo sa fejsa. Ja sam se prvo registrovao da napravim poster, pa sam ostao ovde da nolajferisem. Evo ima vec dve godine.
Takodje.
Kad nisam književnica, Valdo. Ne umem da "ostavim za posle". To je, valjda, ona likovnjačka crta u meni: ako odmah ne nacrtam ili udarim neku liniju-džaba sve. Možda po istom principu funkcionišem i sa definicijama.
Па јес', ал видиш да смо тај извор исцрпели... Можда не мора на тај начин, можда само од тих са постера и реакција привући људе на дефиниције, ал како кад су упитног квалитета? Треба нам нешто оштро, бритко у континуитету на насловној, шта знам... Можда нека нова форма писаног садржаја, мада то је опет у клинчу са дефиницијама.
ovo 5 je trebalo da bude %. Zaboravi osam SHIFT da stisnem lolo
Meni je na forumu glavna zajebancija. Nikada se ne mogu nasmejati na definiciju, kako mogu na neciju zajebanciju. A ovde dolazim prvenstveno da se nasmejem.
Zbog radi foruma...Ukinete forum i povećate čitanje bar za duplo. THE END
Ne, forum je odličan ovde. Mada tripujem da i pored foruma defke moraju da opstanu, jer bez defki ovaj sajt je prazan. Defke su srž.
Ne znam, ali kako je dosla ova promjena na sajtu, kao da su krepali komentari, inace sam vise "visio na komentarma" al sad kao da je zakazala komentatorska sekta, i nema nekog sprdanja u istim, trolovanja novih autora,...
Samim tim i uhvatio sam sebe kako se lagano prebacujem na cet, jer tamo ako nista uvjek ima neka tema za sprdanje...
A sto se tice foruma, forum je standardno dobar, jes da me nerviraja svakakve nebulozne teme sto se otvaraju, ali bozemoj za to sluzi forum, i ako mi se ne svidja zaobidjem ih
tolko za ovo javljanje iz Banjaluke.
STUDIO?
Dobro tripujem da je ovde rečeno sve što treba. Zanimalo me, pa sam samo hteo da vidim mišljenja.
Inače ove teme otvaram da se stekne neki uvid gde ovo sve ide, čemu teži i da li može nešto da se poboljša.
Može lok.
Forum je odličan, ali ljudi vise na forumu, bole ih tuki da čitaju...
Јееесте, па да Џони рикне без теме ФК Црвена Звезда. Боље не.
Шалим се, све смори после неког времена, ево најсвежији пример је Тарзанија.
Da bre. Ako gasite forum ostavite samo tu temu, da mi Grobari imamo gde da vršimo veliku nuždu.
Jbg, mi najkulji autori smo prosto takvi, lololo
Smorka, lepte, šta uradi od imena, šta će ti roditelji reći??
Ja reko saće da uzme neko lepo robotsko ime, tipa SkyScream ili makar Hall 3000, a ono oghma infinium?! WTF!
Lololo
можда је већ неко написо, а можда и не, да не тражим сад, али одавно је сајт посто много више од ''интерактивног блога'' са забавним садржајем. Ту је сада и социјализација чланова на чету и форуму. Мени је пре 2 године било фрка и да се појавим на чету иако сам пар месеци већ био регистрован, у фазону, ко су ови људи овде, види има чет, неко прича нешто на њему, зезају се каче линкове и те муње.
Плус, пошто већину активних чланова чине автори који живе у БГ-у и околини и мање-више се сви познају међусобно, логично је да ће пре ''блејати'' на чету и форуму у директној конверзацији него на дефкама где је мањевише - статичније дружење (моје неко виђење ствари).
Оћу кажем да је вукајлија последњих годину дана и нешто јаче много више друштвена мрежа у форми забавног сајта него место на коме можеш да напишеш нешто о чему си одувек маштао и пратиш коментаре неких анонимуса аџаџа
Е да, за чет и форум нисам ни зано чему служе све док нисам почо да служим своју прву банану па из офа пратио сајт, РИВЕЛЕЈШН!
A šta mislite o ovom prijedlogu:
Moraš da ocijeniš 50 defki da bi mogao na čet i forum!
Ah da... to smo predlagali već... koliko? 5567 puta?
Vidite ovako. Ja ranije kacam pisao prije prvog trajnog bana imao sam oko 30 pratilaca i svi su bili aktivni a ja sam tad bio neđe #9XX na listi.
I jelte, svaki dan sam mogao skupiti barem 40 ocijena na defke.
Znači, ako dobro pišete, neko će vas i upratiti i imaćete kol'ko tol'ko sigurnu ocijenu.
Sad imam samo 18 pratilaca i vidim da je manja čitanost mojih radova ali kapiram dok me ljudi opet primjete, odnosno dok mi se reaktiviraju ovi što su me nekad pratili, da ću moć' svaki dan d'upanem u popularne obzirom da evo već par dana izbacujem minimum 3 defke i planiram da držim taj tempo jedno duže vrijeme (čitaj dok ne doguram bar do 200 defki jer na svakih 50 komada pravim kraće pauze)
Šta zaključujemo:
kvalitet = pratioci = ocijenjenost
ovakvo nešto i ima smisla jer se javlja osjećaj da "levelujete" na vukajliji. Tj. što ste bolji imaćete i više ocijena.
Zar ne bi bilo smiješno da jednog Džonija sa 842 defke prati recimo 10 ljudi?
Čo'ek je dugim stažom i kvalitetnim pisanjem zaradio pratnju i sad može da uživa u popularnima.
To je to od mene.
EDIT: tek izvaljujem da je čo'ek tražio lock teme. Nmvz onda.
EDIT 2: dokaz ovoga što kažem jeste to da sam već 2-3 nova slabo rangirana autora upratio jer vidim da će bit' nešto od njih.
E da mi je dinar svaki put kad sam ovako nešto pročitao na forumu
Ne, naprotiv:
lolče