Da li da banujem TheWaveRider-a ili Puzzlefox-a?

1. VEJVA BANUJ, NIJE MI POSLO NI MARKE!

2. Hvala. Mogu li znati ime mog dobrotvora da ga lajkujem?

3. Ja poslah sosu u pvt sad nešto.
    Valjda će me banovati a ako neće sam ću otići. Neću da izgravam ničiju budalu ođe.
    Ćao prijatno. Odo' da napišem neku defku d'ispucam kvotu dok ne stigne njegov odgovor u vidu bana, odnosno pvt-a.

4. Ај бре батаљујте ово, тема за прозивање 2 човека, па јел то лепо?

5. Pa sta znam da nekad zaista smaraju jeste tacno, ali nisu losi oni. Posebno pazl jer sam njega gotivio bas odavno, a rajdera ne znam bas dobro ali i on deluje ok. Ne vidim svrhu banovanja ni jednog, jer ste pazla vratili nema 10 dana, a ovog drugog ne morate da dirate :D

6. Mogu li znati ime mog dobrotvora da ga lajkujem?

Lajkuj mi žiro račun, ako nije problem.

7. Ај бре батаљујте ово, тема за прозивање 2 човека, па јел то лепо?

i što je najgore potekla je od moderatora. ej, moderatora!

8. od moderatora. ej, moderatora

To sve stoka.

9. daleko od toga. ali, ovi drugi gledaju što radite pa se ugledaju na vas.

10. Lutak iskrivljenog L

Дај, бре, модератор прави тему да би прозивао два члана које не воли. Па онда би свако требало да направи по једну тему за пљување оних који га нервирају. Кад као модератор не знаш кога треба да банујеш, него палиш обичан народ овде, онда на једно десетак дана врати место модератора док мало не одмориш и разбистриш мозак. То ће ти доћи као годишњи одмор. Што се мене тиче, бануј оне који ти сто пута шаљу ПВТ у којима те моле да банујеш неког од ове двојице.

11. upravo tako, Fendere. stavio je lično ispred opšteg dobra.

12. Lajkuj mi žiro račun, ako nije problem.

Ne radi platni promet, ja sam vamo juzno :(

13. Дај, бре, модератор прави тему да би прозивао два члана које не воли. Па онда би свако требало да направи по једну тему за пљување оних који га нервирају.

Taman da ja napravim praznu temu onda...

14. Што се мене тиче, бануј оне који ти сто пута шаљу ПВТ у којима те моле да банујеш неког од ове двојице.

Uopšte traženje tuđeg bana preko pvt-a je gej i to ekstremno gej parada ponosa gej

15. Najbolje bi bilo da sami sebe banujete na koji dan. Ili mene ako smete :)

16. BANUJTE LUTKA ISKRIVLJENOG L!

17. Па нису заслужили бан.

Али ако их ставим у дуел...Пазл тролује, прави скурњу, продрма сајт свакојаким глупостима, троловима и дефкама које испадну врх.

Са друге стране Рајдер, .

18. Јао, теееежак избор. Шта знам, ових дана ми више на курац иде Пазл...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.