Da li da banujem TheWaveRider-a ili Puzzlefox-a?

1. banuj kaizena ko kostic onomad

2. Ја кад будем мод исто ћу ваке теме да отварам ал сваки дан.

3. Nek neko zaključa ovaj javni linč...

4. Јао, теееежак избор. Шта знам, ових дана ми више на курац иде Пазл...

Mislim da ti se nijednom nijesam obratio otkad sam odbanovan i iskreno ne vidim razlog da to činim obzirom na to kakav si ti kul lik.
    Žao mi je što uopšte ovo i pišem ali dobro, morao samo da skrenem pažnju ljudima na ovo licemjerje.

Pozdrav!

PS: Neću odgovarati na tvoje dalje komentare i molio bih te da i ti činiš isto i da me usput više ne pominjete ni ti ni ostatak tvoje uber gotivne ekipe. Unaprijed zahvalan.

5. a iskreno više su drugi smarali sa njegovim prozivanjem da je dugo to bila jedna od najaktuelnijih smor tema na forumu

Исто к'о што су се ономад дрвљем и полуосовинама окомили на Стићка па види сад, једва ко да зуцне нешто, сморило међеда.

Е да, морам да приметим да је форум живно

6. Е да, морам да приметим да је форум живно

Pirova pobeda kaizena. Mislim, kaizenova. Ali i Pirova.

7. sose, ne kaki, idi jebi nešto...

8. Nek neko zaključa ovaj javni linč...

Već sam poslao PVT sosu. Nego vidim njega nema. Ja sam taman objavio defku i sad ću da ocijenim pratnju i prvu stranu najnovijih defki pa da se izlogujem i poslije provjerim je l' me banovao nakon što pročita pvt.
    Ako nije a bude ove teme ja se iskreno ne bih vraćao jedno duže vrijeme na ovaj sajt pa nek im defke pišu tipovi kojima je vrhunac seksualnog života izdrkavanje u kondom.

Pozdrav!

9. Da li da banujem TheWaveRider-a ili Puzzlefox-a?

Направи профил на Аск-у па питај људе.
    Луна или Снежа? Пазл или Рајдер? Лололо

http://www.youtube.com/watch?v=QP8znAJDoTE

10. Ne idi Pazle, samo tvoje definicije mogu spasiti ovaj sajt!

Aj sad realno, koga boli kurac za njih dvojicu? Uvek će biti uvlačenja i spemovanja, ne mož to ukinuti.

11. Kontam da se zajebava covek. Koji vam je kurac!?

12. Ma, ovo nije stvarna tema... ne primajte se, bre!! Odma' skaču za oči i ritaju nogom o stomak...

13. Boli me briga je l' se zajebava. Sa mnom ovako ne može. Ne kažem ovo u nekom bijesu nego jednostavno takvi su mi stavovi. Ne dam ni familiji da pravi međeda od mene a ne liku kojeg ni ne poznajem

14. извини немо да ме бијеш

15. Reko Kajzen da vas pitam kog moda da razmoduje, kaže dokurčili mu pvt-ovi autora koji se žale.

16. nek im defke pišu tipovi kojima je vrhunac seksualnog života izdrkavanje u kondom

E jebiga, to nisam radio ni dok nisam znao čemu služi pička...

17. Banovati Pazla na osnovu verske mržnje, čovek širi islamski ekstremizam i propagandu.

18. Kaka je bre ovo tema? Za prozivanje dva lika, nema smisla uopšte. Pazlfoks piše sasvim dobre defke, Rajder baš dosta ocenjuje sadržaj, nije da ne doprinose sajtu. Sve jedno kakav god da je razlog, validan, nevalidan ružno je, jako ružno ovako otvarati temu. Kontam malo zajebancije za popaljene mase, mada je opet glupo.

19. напиши то са оригиналног налога

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.