Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Svestan si da ovo pazl neće nikad ni pomisliti? A nemoj ni ti...
misliš:
Radjard je lenj. Mogli bi mi.
Radjard. Mogli. Odo da definišem.
http://vukajlija.com/moleban/340930
eto vam kurca, nema ni tri godine kako je definisano
Radjard. Mogli. Odo da definišem.
haha, vidi se da si kul lik i dobar autor
edit: ;)
еее, види, има стварно, а ти си то знао... занемљиво
Није то то, ова оће сопствени!
Koja ste jebena farma postali.
Sajt je postao govno,ne mozes za 2 nedelje naciniti da prestane da bude govno.
Ovaj forum je otišao u kurac. Među aktivnima da li da se banuju neka dva lika, sinan podforum, jebanje, neki prediktor i da li je Isus musliman. Fak dis.
Били, баш то је занимљиво :)
ja ne bih nikada nikoga banovao.
прпа, момци, а?
ахахаххахахаха
врииииштааааааањеееееееее
е, је л' тај пазл стварно неко зло?
мени дјелује као цар, мада га прије на сајту нисам примјећивала, вицкаст је, како год. чак и кад се улизује за читање, ради то суптилно. поштујем. треба да подучава неке.
:D
ne treba banovati ni jednog ni drugog a ova tema je bedna
pazl preti da se neće vratiti jer pravite budalu od njega, a nije uopšte pravio budalu od sebe kada je pravio 40 duplih naloga koji su banovani u sekundi, novopojavljeni karakter mi je intrigantan.
Zaključak je da nijedan nema stida od ove dvojice i pritom su tvrdoglavi ko mazge tako da im se ništa ne može objasniti.
Ziljavom dupeuvlakaču ne moš objasniti da prestane da liže zamotane tarzančiće ljudima jer loš utisak ostavlja i neke velike koristi nema od toga, dobiće par odabranih izgleda, da li je vredno prodati i guzu za to?
A pazlu ne moš objasniti da mu zaista nisu smešni pojedini trol pokušaji u vidu spema i smaranja, što više pokušaš da objasniš njemu će biti sve više interesantno to što se ti uopšte i zamlaćuješ sa njim jer je samo željan pažnje, bilo to čak i u negativnom smislu jer sramotu ne osećaju.
Ja samo da zamolim glasačko tijelo sa ove teme da prestanu transferisati i zdušno pomognu svojim glasovima inicijativu za otvaranje podforuma - SINAN.
Vidim Sos je onlajn ali se još nije udostojio da odgovori na moj pvt...
Sose, biću ulogovan i purnjam na terasi tako da ako imaš malo pristojnosti molim te odgovori. Provjeriću pvt za 20ak minuta.
Interesantno kako mi to nikad ne reče na četu a eno te gledam 24/7
Ukusi su različiti
Zovem se Stefan ne Srboljub...
Nije to ulizivanje. Ja lijepo kažem ljudima "Dajte da mi neko da 3 plusa da mi uđe defka u popularne i super"
Poslednji put ti kaćem, nemoj da ideš, i ban prođe, a uvek možeš i sa duplog da se zajebavaš... :-)
Umro sam
Umro sam na nešto drugačiji način...
Nisam ti rekao a? nisam hteo da te napušavam na četu pred ljudima ali sam ti suptilno stavljao do znanja da moraš manje da smaraš, ali pošto nisi kompetentan da shvatiš izgleda morao sam direktno bez da čitaš između redova.
tu sam, cek da razmislim
nemoj ga banovati sose, ako oš banuj ga na par dana ali poenta ove teme ja mislim da sos nije hteo uopštei da ikog banuje već da dotičnim osobama POKUŠA da stavi do znanja da neke stvari baš pogrešno radei da se mogu loše po njih završiti.
Pazla. Smara, brate, smarao je i sa duplih ali od kako je dobio ovaj stvarno ga pretjera.