Da li da banujem TheWaveRider-a ili Puzzlefox-a?

1. а ово сморка јеботе

ко вам више мења те никове боктејебо

2. Хахахах, то је Сморка, променила надимак.

Пазле, не мораш да будеш баш толика Црногорчина, опусти се мало.

3. Pazl, bre, što si na kraj srca... stvarno si lud ako odeš sa sajta zbog ovoga... Nemoj zezati, već sam ti rekao, fin si autorčić i dobar lik...
    Ovo je internet, a trenutno je Sos taj koji ima moć i može da zajebava... Pa šta, nek nas banuje, molićemo Brusa i Agija da prekrše pravila i da nas vrate...

Nema potrebe da se živciraš nepotrebno...
    Meni se mnogo svidela tema i sit sam se ismejao... Prosto ne mogu da verujem da ljudi ne misle ono što su mi rekli, nego da me samo žestoko troluju... Meni milina...

Poslednji put ti kaćem, nemoj da ideš, i ban prođe, a uvek možeš i sa duplog da se zajebavaš... :)

4. al ste vi ljudi u kurcu

5. напиши то са оригиналног налога

HAHAHHAHHAHAHHAHAHHA!

6. ipčenaš

da se sveti ime Tvoje!

7. Obojicu i aupičkumaterinu.

8. molićemo Brusa i Agija da prekrše pravila i da nas vrate

Zar si stvarno toliko jadan? ČEKAJ DA ONI TEBE MOLU

9. Banuj nas sve na nekih nedelju dana. Posle otvorimo temu "kako smo proživeli prošlu nedelju" i shvatimo koliki smo nolajferi

10. Banujte ovog Kurdovog trol duplaka a Pazla pustite na miru!
    Pozdrav familijama i te munje, kakogod.:*

11. hahahahha al' je bio mindfuck Jebaču

12. шта фали обојици? смарају они који прате сваки њихов пост да их нешто напушавају.

13. Ал Банди..напиши то са оригиналног!!!1

14. hahahahha al' je bio mindfuck Jebaču

15. Ма оставити их обојицу, Пазл тролује..можеш се насмејати..овај други смара и толико се шлихта да ће увек бити прозивки на његове дупелизачке постове..и ето дешавања на форуму. И антиреклама је реклама, тајфајзен.

16. TheWaveRider
    Pazl, bre, što si na kraj srca... stvarno si lud ako odeš sa sajta zbog ovoga... Nemoj zezati, već sam ti rekao, fin si autorčić i dobar lik...
    Ovo je internet, a trenutno je Sos taj koji ima moć i može da zajebava... Pa šta, nek nas banuje, molićemo Brusa i Agija da prekrše pravila i da nas vrate...

Nema potrebe da se živciraš nepotrebno...
    Meni se mnogo svidela tema i sit sam se ismejao... Prosto ne mogu da verujem da ljudi ne misle ono što su mi rekli, nego da me samo žestoko troluju... Meni milina...

Poslednji put ti kaćem, nemoj da ideš, i ban prođe, a uvek možeš i sa duplog da se zajebavaš... :)

xD

17. Какав хит од теме, коментара, и људи који моле за туђе бановање.

18. људи који моле за туђе бановање

molebani hehe

19. Молетуђбани!

20. дефиниши, куплунже! :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.