Премијер лига 13/14

1. Пишај, пишај, пишај, пишај....

Слободно после ове утакмице могу да кажем да је Ливерпул један од кандидата за титулу. Ако до сада нисам веровао, после ове победе верујем. Поготово што нам долази Челси, биће јебан Бане!

Иначе, сећам се кад је Френки галамио био овде како је Рафаел до јаја играч, и како ће бити један од најбољих бекова света. Надам се не мисли тако и даље....

2. АХАХХАХАХАХАХ таман сам хтео да окачим ову слику са натписом за Мојеса.

Манчестер је потпуно БЕЗИДЕЈАН и БЕЗОПАСАН. Ало екипа изгуби од Олимпијакоса у ЛШ. О чему даље да причамо. Фергусон гледа како им судије свирају пенале и неверуе. Све се враћа све се плаћа.

Не оптерећујем се тиме дал ћемо већ ове године узети титулу, важно је да доминирамо против Љанчестера и идемо у ЛШ. Полако.

3. PIŠAJ PO ĐAVOLIMA!!!!

4. Ово је мој пост са почетка сезоне:

1. Јунајтед
    2. Челси
    3. Тотенхем
    4. Сити
    5. Евертон
    6. Норич
    7. Арсенал
    8. Ливерпул
    Норич ће јебати све редом, солидно су се појачали. А за
    Јунајтед нико не каже да ће бити први па увек буду први.
    Најбољи стрелац - Ван Перси. Из лиге испадамо ми(Њукасл),
    Кристал палас и Хал. Реално, очајни смо, били смо бољи док
    смо били у Чемпионшипу. Мада не знам да ли бих више волео
    да испадне Ливерпул или Арсенал, пошто и једни и други
    играју ужас, ал зато серу за медаљу. Ко сад Офка да узме да
    прича како ће да доведу све најбоље играче и да освоје
    лигу. И тако сваке године.

Какав сам ја бог прогнозе па то нигде нема. Ако се икад намерим да идем у кладионицу дабогда ме гром ударио.

5. Слободно после ове утакмице могу да кажем да је Ливерпул један од кандидата за титулу. Ако до сада нисам веровао, после ове победе верујем.

Što posle ove? Mančester je prosečna ekipica, a i nije nešto jeb'o Liverpul kako ume, u principu smor meč.

U kolikom je Junajted problemu vidi se po tome što je posle Runija i Persija najbolji igrač Rafael. Toliko o tome.

6. Pišaj po sirotinji!
    Inače, što se tiče titule, objektivno, mislim da će ove novokomponovane ciganšture uzeti. Najiskrenije se nadam da će Liverpul nekako jebati Čelsi, ali onakav tim s onako ljigavim trenerom, koji bi bulju svoju prodao da izvuče remi u derbiju, je gotovo nemoguća misija.
    Rosicki ojeb'o.

7. Kaкав је распоред Челсију и Ситију у наредна 2 кола?

8. Џорди, ојебо си :D

Битно је да је ЛШ практично у џепу, а што се тиче титуле... Потајно се надам да могу да туку на Енфилду и Сити и Челзи, а са тим резултатима би већ могло свашта да буде.

НАПРЕД ЦРВЕНИ!

9. Čelzi s Arsenalom iduću, a Šiti s Fulamom.

10. ТО, ТО, ТО, ТОМАШШ РОСИЦКИИИИИ !!!
    ЈЕБИ КОКОШКЕ, КВО,КВО, КВОООООООООО

11. Na guzove al tri boda u džepu. Štoperski tandem je dobio ovu utakmicu. Valjda će ova pobeda i eventualni povratak Remzija biti neko nadahnuće za kudrava vremena koja neupitno dolaze (Čelzi i Siti u naredni tri kola)

Arsenal je ovim opet u nekoj kurčevoj borbi za titulu, ali onako objektivno gledano nema ništa od toga.
    Drugo mesto i Fa kup bi bio odlično ostvarenje ove sezone.. Ipak izostanak Remzija i Volkota od početka polusezone i pad forme Ozila koji je očigledno dosta zavisio od Remzija je unazadio ekipu. Čembrlejn i dalje pokazuje sav svoj talenat .. Bio je najbolji protiv Bajerna a i danas je bio pokretačka snaga. JEBEMO KARAMO PILIĆIMA KITE U USTA STAVLJAMO!!

12. JEBI PILICE. 3 puta ove sezone im Rosicki uvaljuje masnu kurcinu

13. Не бих био Венгеру у кожи, за све паре.

14. Ala se ove jake ekipe izivljavaju nad Arsenalom. Liverpul 5-1, Celzi 6-0, Siti 6-3. Cak ih je i Junajted dobio 1-0 lolo

15. Туга, јад и чемер. Ништа, дижемо главу и настављамо даље !
    ЦОЈГ

16. kaže fora:

sudija - gibse, crveni, napusti utakmicu
    čemberlen - nije on igrao rukom, ja sam
    sudija - prekini, volkote

lolo

17. Ne krivim sudiju, oni ionako svi isto izgledaju.

18. Hahah, jes vala, čamuga k'o čamuga.
    A i nemaju sreće, jesu loše igrali, al' da nisu tako brzo primili drugi gol bilo bi tesno.