Премијер лига 13/14

1. Lagano smo pišali po Kardifu. Dali im ta tri malo da se raduju pred navijačima jer neće skoro opet videti Premier ligu. Suljo-Staridž 4 gola danas. Naravno i Škrti ojebo s 2 komada. Šmekerska pobeda onako.

2. Jebem ti zeno majku, ne odgledah, ali vidim da je bilo pisanja po Arsenalu, Kardifu i Fulamu. Polako se trka svodi na tri imena, a nadam se da ce Liverpul da izdrzi do kraja! ALE ALEEEE!

3. Maло нам и даље дува у одбрани. Брине ме како ће то све изгледати кад нам дођу Сити и Челси. Волио бих Сака да видим умјесто Агера, овај ми је данас био баш несигуран. Напад је фантазија, немам замјерки.

4. Voli bih da Liverpul osvoji da prekine post, a i zato što ove sezone niko to nije očekivao

5. Kako bih voleo da Liverpul osvoji, njih i Mančester sam uvek najviše gotivio.

6. Ja sam Mančester gotivio zbog Fergija Skolsa i Gigsa sad Gigs samo igra, tuga pregolema

7. njih i Mančester

Kako možeš da stavljaš Lićka sa Ljančesterom u istu rečenicu, decxko?

8. Kako možeš da stavljaš Lićka sa Ljančesterom u istu rečenicu, decxko?

Što da ih ne stavim? Gotivio sam ih najviše dok je tu bio Fergi, sad malo manje.

9. Ne moš dva najtrofejnija kluba i dva najveća rivala u Engleskoj da voliš, ne ide.

10. Ја бих волио да Ливерпул освоји титулу због Џерарда. Човјек је цијелу каријеру посветио једном клубу, једној боји. Ријетки су такви играчи данас као он, Гигс, Тоти, Занети.

11. Ja navijam u premijer ligi za West Ham, za koga ti navijaš?

12. Мени је Манчестер играо најружнији фудбал у Енглеској, убједљиво. Све нешто на силу, опколе 16ерац и ајмо пинбол док се не угура некако лопта на силу у мрежу. А имали су и велики респек код судија протклих година, тако да су ме и судијске одлуке које су Манчестеру ишле у прилог натјерале да их још више мрзим.

13. Ne kenjajte, svi navijaju za Njest Hem jebeni, jebali vas Grin Strit Huligans.
    I ja sam tako dok me nije prošla faza hipsteraja.
    gotivim liverpula zbog YNWA i onog finala 2005, al nisam hardkor navijač neki, i volim Svrake. Ovi ostali mogu da se teraju u kurac, pogotovo Fulam.

14. Usain Bolt

Ne moš dva najtrofejnija kluba i dva najveća rivala u Engleskoj da voliš, ne ide.

pre 17 minuta

Meni su ta dva kluba među tri omiljena. Možda je za Engleze to nenormalno ali nismo Englezi.

U poslednje vreme to i nije baš veliko rivalstvo (ok, jeste istorijski) ali ja ne pamtim kad je Liverpul poslednji put bio šampion.

15. Pa dobro, različita mišljenja jebiga. Imaš pravo na svoje.

16. Шека

Ne kenjajte, svi navijaju za Njest Hem jebeni, jebali vas Grin Strit Huligans.
    I ja sam tako dok me nije prošla faza hipsteraja.
    gotivim liverpula zbog YNWA i onog finala 2005, al nisam hardkor navijač neki, i volim Svrake. Ovi ostali mogu da se teraju u kurac, pogotovo Fulam.

pre 7 minuta

Ja sam zavoleo Liverpul zbog Ovena (krajem devedesetih), a posle zbog navijača

17. Ovo što kaže Soldberg, nismo mi Englezi. Inače, turio ga Mančester, biće kinte! :)

18. Malo je slabije ušao Liverpul u tekmu, previše pogrešnih dodavanja na startu (dok se nisu navikli na povučenu stand off taktiku Kardifa), Flano je bio ispod svog ovosezonskog nivoa. Ali odmah posle prvog primljenog gola su se konsolidovali, neračunajući očajno postavljanje u odbrani kod drugog gola. Sve u svemu, još jedna odlična partija.

Liverpul definitivno najopsanija ekipa kad ima prednost, a odluči da drži loptu kao danas. Tad protivnici obično igraju presing po celom terenu, pomeraju defanzivnu liniju ka centru, a Liverpul pored pet-šest igrača koji imaju odličan dugi pas (Džerard, Hendo, Džonson, Kutinjo) ima i Sterlinga i Staridža koji mogu da pobegnu apsolutno svakoj odbrani na svetu, i naravno Suareza koji najbolje napada loptu u igri. Milina je gledati Liverpul ove sezone, taktički su na nivou Bajerna i Čelsija. Brendane, oprosti što sam sumljao u tebe.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.