Премијер лига 13/14

1. dzerard smrdljivi

Ахахахахах

2. Е с обзиром на то да мени најсимпатичнија екипа у лиги, Свонзи, већ другу сезону за редом није баш у доброј позицији да освоји титулу, волео бих да буде то Ливерпул. Мислим, свако нормалан неутралан мора да верује у то да ће Стиви Џи узети бар један премијершип у каријери.

3. Ма не, не кажем да има квалитет за Ливерпул и у најбољем случају је просечан играч али обавља те дефанзивне задатке, нема ту много полемисања, воле тренери те буздоване што трче ко навијени и муве без главе. Читај Дејан Станковић. Има времена за Стерлинга.

КАПИТЕН МЕЋЕ!

4. pa ne znam, meni je njegov doprinos odbrani u najmanju ruku diskutabilan + je dosta nizak i nije neki atleta. ali ajde, valjda će sterling da postane neki riberi, samo polako :D

свако нормалан неутралан мора да верује у то да ће Стиви Џи узети бар један премијершип у каријери

realno, bila bi stvarno nepravda da takav igrač ne uzme titulu

5. Ако мислиш на Алена, па о Леива је релативно низак па стиже да закрпи све живо :)
    Биће Стерлинг одличан играч, већ сад уме да одигра јако квалитетно и зрело.
    О капитену не треба трошити речи, човек-легенда, а мислим да би умро од среће кад би уз мало среће узели титулу.

6. О капитену не треба трошити речи, човек-легенда, а мислим да би умро од среће кад би уз мало среће узели титулу.

Не би му сметало ни Евертон да освоји нешто, ионако је као мали навијао за њих хехехе.

7. Класичан фотошоп :Д

8. ali leiva je 3 puta kvalitetniji igarč od alena, da se ne zajebavamo. o visini sam pričao zbog "buzdovan koji trči kao muva bez glave" jer bar ja nisam primetio neki njegov veliki doprinos, ne znam kakva mu je statistika ali sam siguran da je očajna, dosta slabija od lukasa dok je bio u formi

al neću više da mračim lolo samo da se dobija

9. ali leiva je 3 puta kvalitetniji igarč od alena

+ Ђенка

Него био је повређен па му вероватно треба времена да уђе у ритам да те питам.

al neću više da mračim lolo samo da se dobija

Да. Јој само бод мање од Челзија, шта бих дао да узмемо трофеј

Edit А и то што каже брат Тоњели. То је ова формација

http://i.imgur.com/Ot6ZYEy.jpg

10. stvar je u tome sto trenutno dzerard igra na lukasovoj poziciji, a on je nezamenjiv. u ovoj dijamant formaciji alen igra malo ispred stivija.

11. Да. Јој само бод мање од Челзија, шта бих дао да узмемо трофеј

ja o ovome i ne razmišljam toliko, realno je da siti i čelzi završe ovo ali šansa postoji a osnovni cilj pred sezonu, LŠ je praktično ostvaren

pa problem je i što džerard nema više 26 godina i ne može da trči kao bizon i pokriva sve rupe. najbolje bi bilo da igra uz lukasa i hendersona, alen napolje a napred kutinjo, staridž i suarez
    tako bi i bata živa rekao

12. staridž opet polivaaaa

13. Како нема теме за шпански фудбал искористићу прилику да овде напишем ПИШАЈ У УСТА КРАЉЕВИМА АТЛЕТИКО ДО ТИТУЛЕ

14. АТЛЕТИКО ДО ТИТУЛЕ

15. Пеки д џем

Не би му сметало ни Евертон да освоји нешто, ионако је као мали навијао за њих хехехе.

http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201004/7741/mama-mama-bicu-kapite.jpg

Inace ATLETIKO DO TITULE JEBI SMRDLJIVE KLUBOVE

16. http://www.goal.com/en/news/9/england/2014/03/26/4710317/scholes-wilshere-is-no-better-than-when-he-was-17?ICID=CP_97

Objašnjenje proteklih 8 godina Arsenala u jednom članku.

Skols ne priča često, al' kad progovori, pažljivo slušaš.

17. Ovo o nedostatku lidera na terenu ja govorim vec 2 sezone. Ni Fabregas nije bio pravi vodja, ali je bio kakav-takav, otkako je on otisao nijedan igrac nema autoritet da bude vodja.

18. Сколс ћаћа.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.