Премијер лига 13/14

1. Jel svestan neko da je ploditelj Turim Jaja treci strelac lige sa 17 golova? Skidam kapu coveku....

Inace, jedno pitanje, sad mi ortak rekao, pa da vidim jel zna jos neko...Da li znate koji je igrac engleske nacionalnosti dao najvise golova Liverpulu? :)

2. Џејми Карагер :)

3. Koji prelol... :D Lik je objasnio....

4. Objašnjenje proteklih 8 godina Arsenala u jednom članku.

Dobro je objasnio Skols a ovaj čova je to još bolje rekao:
    https://www.youtube.com/watch?v=YYh1tAMLDRM
    Pogledajte ovaj stadio, 60.000 ljudi na jebenom stadionu, najskuplje jebene ulaznice u istoriji engleske lige. Za šta ? Za lampu u napadu.

5. realno, žiru jeste bandera i neverovatno je da venger nije doveo još jednog krštenog špica tokom ove i prošle sezone

6. А кад је мећао на почетку сезоне био вам је добар?

Ок је Жиру, оно, није да је баш бандера ал није ни мали прст Луиса Суареза :)

7. Nije nista neverovatno, to je Venger, covek koji je odbio godisnje povecanje plate njemu samom za 1 milion evra. Covek debil, nije bio zainteresovan za Vucinica, mogao je za kikiriki da ga kupi, sad bi harali. Pa Dzeko raspali se nadava golova za Siti, sta bi tek Vucina radio, izdominirao bi ligom. Ali kad je neko stipsa, neka jede kurac sada.

8. Scouser
    А кад је мећао на почетку сезоне био вам је добар?

9. nije vucinic bas toliko dobar...

10. А кад је мећао на почетку сезоне био вам је добар?

Bio je dobar, ali ništa više od toga. I nije ni morao da bude jer je na početku sezone Remzi sam igrao. A i tada se pričalo da je potreban napadač jer Lord i Sanogo nisu opcija ni u uzvratnoj utakmici kupa kad naguziš nekog 4 : 0 .. Al Venger baja ubaci Sanogoa protiv jebenog Bajerna.

11. ja mislio to onaj bubakar sanogo.jos gledam,koji ce kurac vengeru taj panj,kad ono drugi sanogo.ako je do prezimena,bice panj.

12. ko god je igrao menadzer zna ko je sanogo iz oksera ,crnjo ubica

13. U tome i jeste problem, što se čovek igra menadžera. I šta, napraviće od njega igrača i prodaće ga Sitiju, ako ne postane igrač vrati se u francusku upravo u taj Okser kao i milion pre njega.

14. Al Venger baja ubaci Sanogoa protiv jebenog Bajerna.

Ja misli da zbog ovakvih stvari i gotivim arsenal. Venger stalno masta da otkrije anonimusa koji ce da da tri gola u derbiju i donese titulu. Romanticar je, ali je i zadrt. Ko ga jebe, meni i dalje zanimljivije gledati arsenal nego neki celzi, pa neka osvoje sta god oce.

15. Arsenal ako uzme kup i plasira se u LS, moze se reci da su imali uspesnu sezonu.

16. meni i dalje zanimljivije gledati arsenal nego neki celzi, pa neka osvoje sta god oce.

Jes zanimljivo kad pobedi, al to se ne dešava više nikako. Još od onomad kad je mladjani Fabregas pišao po Milanu..

Piso sam nedje ovde meščini da meni to ide na kurac.. Ubaci klinca i pobedi (ili se ne obruka kao što je to bilo u drugoj utakmici protiv Bajerna, što se vodi kao uspeh ) i kao koji sam jebeni car protiv najjačeg tima ubacim klinca LOL jebeni. Zamisli još da pobedim, ko onomad kad je Cesc protiv Milana e to su bili daniii.. . Nisam ja kreten ko Murinjo da kupujem Etoa a imam Dembu i Toresa.. Nek jede govna i nek se odluči jel Arsenal klub koji ide na titulu ili nije.

17. Bio je dobar, ali ništa više od toga.

Постоји разлика између тог "добар" и "дрво" лоло

Него, каква прозивка навијача Манчестера са овом поруком коју ће носити авион, ијууу, Мојес ће на крају сам да оде. Ја бих, озбиљно. После бих се вратио у Евертон, шта фали Евертону, реално..

18. Realno, seljacki im je to sa avionom. Sto je jos jaca fora, cuo sam da ce biti i drugi avion, mada se ne znam kakav ce natpis on da nosi.

19. WELCOME RATKO DOSTANICH

20. Celzi: Eto, Tores, Djemba.
    Mancester: Rvp, Runi, Cikarito, Velbek
    Siti: Agero, Dzeko, Negredo, Jovetic
    Liverpul: Suarez, Staridz
    Arsenal: Ziru, Sanogo, Lol

Jednostavno ne moze. Ziru je okej, ali je u sustini drvo. Treba njega da poredis sa Suarezom ili Agerom... Ali ovo sto sansajn kaze, venger izigrava biznismena.

Ali kupovina Kalstroma! Kako je tu zablistao :D Fali spic da se uzme titula - Kupuje povrijedjenog matorog veznjaka. Treba meme da pravimo.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.