Премијер лига 13/14

1. Debil covek, ja ne mogu vise da se nerviram. Mora da je ona kupovina Ozila bila trenutak slabosti koji sebi nikad nije oprostio, i resio da ustedi tih 50 miliona u sledecih 5 sezona ne kupujuci nikoga.
    "Znam", pomisli Arsen, "napravicu zeni dete i od malih nogu cu ga oblikovati da bi postao najbolji fudbaler sveta, a onda cu sa 16 da ga stavim u prvi tim da dominira! Videce oni od koga su pravili meme..."

2. Све ја капирам, и да навијачи њега готиве јер је освајао титуле без пораза, и јер је и ово и оно, али Венгер годинама ништа не ради са овом екипом. Неко каже да нема појачања и играче... Не заборавите, Венгер није тренер, он је менаџер је његов је посао да проналази и доводи играче једнако колико је и да постави формацију и тренира их. Истина је да они немају неки превише добар тим, али то није толико лоша екипа да им Челзи и Сити пуцају петарде и шестарде...

Читајте негде и о Венгеру и његовој чувеној зонској одбрани код прекида, коју ЈЕДИНИ фура у лиги. Због те зонске одбране Арсенал је екипа у лиги која је највише голова примила после прекида. Сезонама уназад су први у тој категорији, и он и даље као дебил гура исти фазон. Па не може то рођо, мора нешто да се мења. Мора да иде Венгер и да дође неко ко капира да је лакши пут до титуле са искусним појачањима него са црнцима тинејџерима и пропалим играчима а ла Фламини.

3. meni se čini da vi precenjujete uticaj vengera na te stvari. ok, možda je on polupan pa gleda da uštedi svaki dinar, mislim ne pratim toliko arsenal ali ne ide mi u glavu zašto bi neko fanatično štedeo pare multimilijardera koji imaju toliko kinte da mogu da se igraju fudbalskog kluba u najskupljoj ligi sa jednim od top timova, a da mu oni to izričito ne traže. pre mi se čini da samim vlasnicima odgovara taj model - ovo što peki priča, znači bez megalomanskih transfera(ozil je izuzetak), lagano dopunjavati već solidan tim talentima i stalno se vrteti u top 4. titula ako dođe dođe, neki vengerov nalet inspiracije ili ako se poklope kocke sa tim klincima. a pare od LŠ su tu, najskuplje karte, teve prenosi itd ozbiljna kinta se okreće. tu bi problem mogao da nastane ako arsenal ne uđe u LŠ, za šta ove sezone postoji mogućnost, ako arsenal izgubi danas a everton sutra dobije, beže im samo 3 boda uz utakmicu više i međusobni susret koji ih očekuje. ako ne izbore LŠ verujem da venger sigurno odlazi

4. WAYNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ROOOOOOOOOOOOOOOOOOONEY

5. Njegov je problem što on ima tim koji može da sa 2 iskusna igrača napravi šampionskim, ali je zapeo kao da ide u rebuilding kao u NBA svake sezone.

6. pa nismo mi celzi arsenal liverpul i siti da gubimo bodove protiv aston vile ne ne

7. niste vi celzi arsenal liverpul i siti pa da zauzmete jedno od prva četri mjesta na tabeli... Niste vi celzi arsenal liverpul i siti pa da igrate ls sledece godine.

8. Dvajte, naravno da se uprava pita - da oni zele titulu po svaku cenu, dali bi bar 10 miliona u januarskom prelaznom roku da se dovede napadac. E sad, problem sa Vengerom je sto je covek stipsa i njemu to uopste ne smeta, radije ce upravi da ustedi par miliona i nada se najboljem, nego da bude konkurentniji i igra na sigurno.
    A bre ljudi David Vilja jesenas kostao 5 miliona evra, isti David Vilja koga je Venger prosle godine pokusavao da dovede, ali Barselona nije dala - i onda mu odjednom ne valja, cim je na prodaju.
    Covek odbio milion evra vise po sezoni ZA SEBE, o cemu mi pricamo dalje? Ko jos stedi gazdine pare, kad je jos gazdi napravio milione?!

9. pa nismo mi celzi arsenal liverpul i siti da gubimo bodove protiv aston vile ne ne

ХАХАХАХХАХААААА ИЗЛЕЋЕ МИ СЛИНА ИЗ НОСА

ako ne izbore LŠ verujem da venger sigurno odlazi

Не верујем да је Арсенал толико неспособан да у оваквој позицији изгуби ЛШ али без обзира на то мислим да Венгер треба да иде. Екипи је потребна нека шок терапија, нови, млади и амбициозни менаџер који ће да их врати на пут старе славе. Овако титулу неће узети наредних 10 година и чека их судбина Ливерпула.

Клоп под број 1. Прича се о Мартинезу мада мислим да није тај калибар, мада га иначе много готивим. Клоп би био посао деценије.

Сад ћу написати једну лудост али мислим да би господин ТОМАС ШААФ дефинитивно знао да заведе ред међу ову клинчадију. Погледајте ту фацу, Герман дисциплин рулез

http://www.sport-express.ua/upload/news/2011/3/46270-germanija-tomas-shaaf-dumaju-chto-ne-daval-povoda-dlja-rastorzhenija-so-mnoj-kontrakta.jpg

10. Covek odbio milion evra vise po sezoni ZA SEBE, o cemu mi pricamo dalje? Ko jos stedi gazdine pare, kad je jos gazdi napravio milione?!

e ovo meni nije jasno, ali ako je tačno onda je stvarno nenormalan i ko ga jebe, nek se vrati u francusku

Не верујем да је Арсенал толико неспособан да у оваквој позицији изгуби ЛШ

ne verujem ni ja, ali postoji mogućnost. ako danas izgube mnogo toga će zavisiti od evertona, mada evo sad gledam i imaju dosta lakši raspored od njih
    ali najbolje bi bilo da arsenal rokne siti danas i onda bude ludnica za raspored prvih 4

što se menadžera tiče slažem se, ne bi bilo loše da se podvuče crta i polako krene dalje. martinez bi bio ok opcija, solidne rezultate ima a i iskustvo u premijer ligi. sa druge strane sve to je imao i mojes pa se opet nije baš proslavio u junajtedu, tako da otkud znam. čujem da je bata živa slobodan

11. VELIKI TONI PJULIS IZDOMINIRAO MALOG MURINJA DA DA IDEMOOOOOOOOOOOOOOOO I POSLE KAZU TAKTICKI GENIJE TAKTICKA KURCINA TITULA OSTAJE U MANCESTERU!

12. АААААААААААААААААААААААААААААА КРИСТАЛ ПАЛАС

такое бре трпај португалског цигана у уво штрокаво

13. Пазите фору да се Јунајтед разгоропади у Лиги Шампиона и освоје ју, а Арсенал извиси за исту онда....

14. Ovaj Vest Brom je definitivno najveća kurčina od ekipe! Daju golove u 2. i 9. minutu, Kardif izjednači, opet ih usere da daju u 94-om i prime u 95-om. A i šta produžava 10 minuta koju pičku materinu isti kurac dal je 2-2 ili 3-3

15. Ако Јунајтед освоји ЛШ ја ћу појести 2 кг живог кромпира и исти дан истетовирати Мојеса преко YNWA тетоваже

16. Fino bi bilo da ovi klošari uzmu bod Sitiju sad, da se još malo otvori put ka tituli najboljima.

17. MANCESTER SITI TAKAV SAM I JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.