Премијер лига 13/14

1. Ништа, узми ми мајицу YNWA кад већ разгледаш :Д

2. Шушка се да је Конопљанкин менаџер на путу за Ливерпул, па се сумња да је у питању договор око трансфера. Шта мислите, да ли је то играч Ливерпуловог калибра, како иначе игра, ваше неко мишљење о свему овоме?

3. Dok ne vidm podigunut dres, nista ne verujem tim suskanjima.

4. Ja mogu da sudim jedino na osnovu statistike, pošto ne pratim ukrajinsku ligu niti reprezentaciju (a statistika nije neka). Kapiram da je brz, prodoran i dribler, ali ja da sam uprava Liverpula, ne bi mi na pamet palo da dam više od 10-15 miliona za njega. Pogotovo ne nakon što su pojeli kurac u prošlom prelaznom roku zbog Konopljankinog menadžera. Tako da se nadam da ga neće kupovati, imajući u vidu da ga Dnjipro neće pustiti za ispod 20 mil, plus plata minimum 60 soma nedeljno.

EDIT: Treba još jedan štoper dešnjak, najbolja opcija Kolker (još ako Kardif ispadne, manji transfer) i levi bek, najbolja opcija Luk Šo (mada su šanse za takav transfer 1-10%).

5. http://www.sportklub.rs/lalana-na-ceni-kvartet-klubova-juri-kapitena-sautemptona

Мислим да бих волео њега да видим. Надам се да није у питању само још један Даунинг, не би требало...

А с обзиром на то колико Ливерпул воли да доводи Енглезе, контам да су добре шансе да заврши баш на Енфилду.

6. E, да, јако добар фудбалер. Мислим да би се лијепо уклопио у Ливерпулову филозофију фудбала.

Шоа је требало купити на крају прошле сезоне, кад сам видио како игра ону утакмицу што сми изгубили на њиховом терену 3-0, знао сам да ће од њега једног дана бити играчина.

7. Da, Lalanu bi svi da vide u Liverpulu, ja sam malo rezervisan. Adam, Dauning, Kerol, svi su imali dobre sezone (Kerol strašno dobru, Dauning više njih), pa znamo kako su se završile njihove epizode u Liverpulu. Zbog toga treba biti oprezan.

Već polako treba razmišljati i o Džerardovoj zameni, moj prvi pik je Hjuz, prvenstveno zbog lideršip kvaliteta. Doveo bih ga na početku sledeće sezone i odmah u prvi tim umesto Alena, koga bih prodao.
    http://www.transfermarkt.com/en/will-hughes/profil/spieler_207014.html
    Džek Rodvel takođe može da bude opcija, još je mlad, a u Sitiju ne verujem da će se ikad izboriti za mesto.

Ima Liverpul lepu budućnost sa Staridžom, Sterlingom, Ajbom, Kutinjom, Susom, Flanom, Hendom...

8. Videh ovo za Bentekea malopre na Tviteru al' mislim da mogu oni i bez njega laganeze da prođu grupu na sveckom. A ovo za Konopljanku, nek dođe, pa ćemo da vidimo. Ako ne valja sedeće ko Kolo na klupi.

9. Лалана је ОДЛИЧАН избор, ако уопште та прича има основа.

Дечко зна све са лоптом, уме да одигра, уме да постигне гол. Гледао сам бар 5,6 утакмица Саутемптона ове сезоне од почетка до краја и он је по мени најстандарднији играч те екипе. Не видим како може да за једну сезону тек тако "заборави" да игра фудбал и фејлује као овај трио горе наведен.

Тај Даунинг је имао прођу јер је вазда дефицит са тим левоногим играчима па као ајде дечко дођи да видимо шта знаш. Керол..специфичан играч, класичан центарфор, сву игру треба њему подредити, није се уклапа у стил игре коју гаји проф доктор Брендан Роџерс. За Адама се видело да је просечан играч а до пре пар сезона Ливерпул је био испод просечна екипа тако да се савршено уклапао.

http://talksport.com/sites/default/files/styles/large/public/tscouk_old_image/ANDYCARROLLFINAL.jpg?itok=pObaVNHo

10. kako su se razgoropadili liverpuldjani.

11. Svakako ima boljih igrača od Konopljanke, ali ako ga ne plate puno, što da ne. Lalana bi naravno bio dobar, ali isto je pitanje koliko će Sautempton tražiti za njega i gde će on hteti da ode.
    Čuh da je neki komentator spominjao da bi Liverpul mogao da dovede Marsela za frapantnih 25 milki, ali mi je to deluje malo nerealno.
    http://bleacherreport.com/articles/2013229-liverpool-transfer-news-marcelo-and-dejan-lovren-would-transform-reds-defence
    Baš mi je krivo za ovaj tim Sautemptona, mnogo su mi gotivni.
    Jebiga Kolfilde, LŠ posle 100 godina, a trka za titulu još uvek u toku. Svako bi se razgoropadio da ima takav scenario posle godina užasa.

Susom, Flanom, Hendom...

Sve, sve ali Henderson...

12. Flanagan. :D Moramo neko normalan umesto njega da se dovede, ne moze onakav lik da igra u timu koji osvaja trofeje, jednostavno ne ide. Sabija decko od truda, odlicno igra, ali kad mu vidim facu, dodje mi da povratim.

Ja toh Konopljanku ne bih dovodio, to je fazon drugi Lane Jovanovic. I koji kurac se pominju neka nebulozna imena, sad su opet u LS, ako osvoje titulu, moci ce da biraju koga da dovedu. U tom slucaju bih doveo neke proverene igrace ili bi maznjavao rivalima neke neke opake. Fazon Eriksena Totemu ili tako nesto. Nije realno, ali tako bih ja postupio. Uz naravno, par mladih igraca, potencijalnih jebaca mame, koje bih gurao u vatru kad god mogu.

13. Sabija decko od truda, odlicno igra, ali kad mu vidim facu, dodje mi da povratim.

аххахахахаха мукица џД

Чуо сам и ја ту информацију за Марсела. Само, 25 милиона..за те паре доведу Лазовића и остане им 24,5 мил.

14. Grifine, Henderson je ove sezone posle Suareza, Staridža i Džerarda najbolji igrač tima. Mnogo sam se ogrešio o njega što sam ga pljuvao onoliko. Hendo, ako čitaš ovo, oprosti mi ružnu prošlost.

15. Je l' to gledaš statistički ili onako subjektivno? Sad mu baš videh statistiku, pa aj da ne budem pregrub, ali je daleko od impresivne. Čovek na 32 meča ima 4 gola i 7 asistencija, a onih ''čišćenja'' lopti 0.31 po meču. Jedino mu nisam video kilometražu, moguće je da tu nije loš, ali daleko je on od igrača koji je Liverpulov kalibar, posebno sad kad je Liverpul jako ozbiljna ekipa. Ja kad god odgledam Liverpulov meč, on uvek napravi bar jednu nestvarnu glupost, koju ne bi napravio petlić, a da ne pričam tek o sitnijim sranjima... Njega i Alena zakucati na klupu, ako već moraju da ostanu.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.