Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
хахахахха
jedan gol iz nepostojećeg penala, drugi iz ofsajda... super
jebacemo sitioa kad dodje vrijeme
kako mi je zao rodrigeza dusa me boli ,jos ako propusti svetsko .... jebem ti zivot
inace penala su bila oba mozda je bio spanski penal ali jebiga ,drugi gol sitija sramota ali malo srece je potrebno za titulu ,samo da ne osvoje gomna
a ne zna sta se liverpul nada kad na enfildu ako uzmete po bod od sitija i celzija i da pevate ,od murinja nemate sta da ocekujete to je sigurno a stiti moze da se usere od vas a moze i da zasere stvar
bas lijepo sto su djeca iz specijalnih odjeljenja u skolama dobila pristup internetu.
mata majsotrski slobodnjak znao sam da ce ga dati cim sam video poziciju ,odmah zatim cicarito pogadja 1na1 stativu ko bi rekao ovi invalidi da mogu nesto da urade haha
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/63/Leicester02.png
Kolko će biti životinjki jebo ih pas!
Koliko bola u kurcu igraca Arsenala, ne verujem..
jebo im pas mater
Kakvi su paceri ovi iz Celsija. Posalju na pozajmicu igraca koji je postigao vise golova nego njohovi svi napadaci zajedno. Secam se da su imali dilemu da li da ostane Ba ili Lukaku i oni odaberu ovog prvog lolo. Zato i nece uzeti titulu ove sezone.
Jesu se zajebali, nema šta, ali, ako ne uzmu ove, iduće sigurno uzimaju.
da jebem mater ovom Etkinsonu u pičku, čist penal za Arsenal plus poništen gol Sanogu zbog ofsajda koji nije postojao... a igrao sam gg
Како су их само "затворили", како су их надтрчали, како је Мартинез прочитао Венгера, како је Сморињо испао глуп кад је пустио Лукакуа, како Колеман дрибла и како ће Скаузери сад напунити Ћекићаре - јују
KRENULA MAŠINA DA MELJE! STIVI!
Pu jebem ti mater sudija!
http://www.youtube.com/watch?v=XQsDcQAR8rg
Триста ти мајки јебем.
Скоро нисам видео очигледнији фаул над голманом, јеботе клепио га и по глави и по руци. Сад треба спаковати 3 комада Илајџи Вуду.
Ima li bolje lige sa gorim sudijama od Premijera?
:D