Премијер лига 13/14

  1. Навијачи Евертона и Ливерпула су у поприлично одличним односима, немој да се брукаш то да пишеш, смијаће ти се сви.

  2. Ovaj Miki mile jedini drži tarzaniju u životu.

    EDIT IMA LI LIK PROFIL OVDJE AN VUKI?

  3. Све ово стоји, чак сам пар пута бранио Муриња (кад је узео с Интером). Али кад тим за који навијаш покушава на сваки начин да игра фудбал, али ништа не вреди, јер се ови мајмуни сви набили у шеснаестерац, дође ти да полудиш.

  4. Daleko od toga da se LUUUZZZZEEEEERRRRRRRRRRRPUL i Everton vole, ali sigurno se ne mrze toliko da bi ovi u Evertonu bili toliki cigani.

  5. не би то требало очекивати, ипак евертон јури европу.

  6. Мерсисајд дерби се назива и пријатељским дербијем, у граду нема географске подељености, већ имаш милион ситуација где пола породице навија за једне, пола за друге. Кад су играли неко финале ФА купа, били су измешани на трибина и певали су "гледате ли ви из Манчестера", јер је већа мржња између тих градова, него између навијача Ливерпула и Евертона. Све то говори да не би требало да се деси да пусте Сити.

  7. Ваљда ће успети да одиграју бар нерешено.

  8. ЈАЈА ТУРЕ УВАЛИ СКАУЗЕРИМА КУРЕ

  9. Јбг, ја очекивао нерешено да одиграју Ливерпул и Челси. Све што сам предвидео ове недеље ништа нисам погодио. Срећа те не играм кладионицу.

    Мурињо је докторирао овај спорт, ту нема дилеме. Да ли играо цигански као против барселоне, ливерпула или атлетика, или нападачки као против вест хема - најбољи је тренер на свету.

    Да. Сад многи прозивају Муриња како се данас бранио, а Ливерпул имао више шанси, већи посед лопте, победа Челсија је неправедна, бла-бла... Јбг, бољи је онај ко да више голова, а не створи више шанси.

    Опет, не бих волео шугави da Сити да освоји титулу због њихових новокомпонованих навијача које да питаш ко је Најал Квин (Niall Quinn), 99% њих не би имало појма о коме се ради.

  10. Ако сад Ливерпул не освоји титулу неће ни за 20 година. Тешко да ће им се указати оваква шанса у скорије време. Ја бих само због Џерарда волео да освоје, јебено је заслужио човек то. Апсурдно је што ће, ако не освоји Ливерпул титулу, највероватније он бити највећи кривац због данашње глупе грешке.

  11. Ajmo Evertone! Pomozi grackim rivalima! JEBI ARAPEEEE!

  12. zakuvalo se.to mi se svidja.

  13. Shomy23

    Ако сад Ливерпул не освоји титулу неће ни за 20 година.

    А ја верујем да сад следи бар неколико одличних сезона са Бренданом Роџерсом. Ако буду константно у топ 4, ни титула није немогућа. Али то није разлог да се не узме и сад, ако Сити киксне.

  14. Не знам да ли сам ове сезоне до сад пропустио две-три утакмице Ливерпула не рачунајући ову. И ево шта се деси. Умало се нисам онесвестио када сам видео лајвскор.

    Ништа.. ако ни Звезда ни Ливер ове године не узму титулу доживећу нервни слом и, врло вероватно, ерективну дисфункцију до краја октобра ове године.

  15. Neka uzme Siti titulu.
    Zato sto je Liverpul ipak Luzerpul pa ne moze mrtvom Celziju da da gol a igrao im jebeni Kalas..
    I zato sto je Murinjo nesto najgore sto se dogodilo savremenom fudbalu i voleo bih da crkne od infarkta koliko vec sutra.
    Zato lepo bangavi Pelegrini i Siti nek uzmu titulu. Ako nista zbog Turea.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.