Идемо Грађански! Титула остаје у Манчестеру!11!1
НАПРЕД МАРТИНЕЗЕ НАПРЕД ЛУКАКУ НАПРЕД ДАНКАНЕ НАПРЕД СТАЛОНЕ!
Има ли неко добар стрим за Евертон?
Ja gledam ovde http://www.sportlemon.tv/20140412/vv53485a59cb3385.31040046-794789.html
Хвала. Фина гарнитура дресова што Грађани носе данас.
ОООООО, пуни Ситија!!!!!
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOO
ТО РОСЕ БАРКЛИ, НОВИ БИСЕРУ ЕНГЛЕСКОГ ФУДБАЛА!
OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Добар Баркли. Како стоји она прича да би могао у Ливерпул? Гласине или има нечега ту?
sad je naslo da ga sere jebem ga usta,jebeni flanagan da nosi medalju premijer lige
АЈДЕ ХАУАРДЕ, МАЛОБРОЈНИ ПРЕДСТАВНИЧЕ АМЕРИЧКОГ НОГОМЕТА У ЕВРОПИ, ЗАМАЂИЈАЈ МРЕЖУ СВОЈИХ НЕПРОБОЈНИХ ВРАТА!
Јебо маму, ал' је добар Агуеро, колико му мало треба да постигне гол.
Axaxaxaxaxaxaxax
jebi bre skauzere glupe,pa aguero je 10 klasa iznad smesnog suareza koji golove daje noricu
Povredi se jbg
норичу, јунајтеду и фуламу, никад играча од њега
koliko nema srece ovaj aguero sa povredama,po meni nema boljeg spica,zao mi je sto mnogi to ne vide
:)
hahahahah
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Идемо Грађански! Титула остаје у Манчестеру!11!1
НАПРЕД МАРТИНЕЗЕ НАПРЕД ЛУКАКУ НАПРЕД ДАНКАНЕ НАПРЕД СТАЛОНЕ!
Има ли неко добар стрим за Евертон?
Ja gledam ovde http://www.sportlemon.tv/20140412/vv53485a59cb3385.31040046-794789.html
Хвала. Фина гарнитура дресова што Грађани носе данас.
ОООООО, пуни Ситија!!!!!
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOO
ТО РОСЕ БАРКЛИ, НОВИ БИСЕРУ ЕНГЛЕСКОГ ФУДБАЛА!
OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Добар Баркли. Како стоји она прича да би могао у Ливерпул? Гласине или има нечега ту?
sad je naslo da ga sere jebem ga usta,jebeni flanagan da nosi medalju premijer lige
АЈДЕ ХАУАРДЕ, МАЛОБРОЈНИ ПРЕДСТАВНИЧЕ АМЕРИЧКОГ НОГОМЕТА У ЕВРОПИ, ЗАМАЂИЈАЈ МРЕЖУ СВОЈИХ НЕПРОБОЈНИХ ВРАТА!
Јебо маму, ал' је добар Агуеро, колико му мало треба да постигне гол.
Axaxaxaxaxaxaxax
jebi bre skauzere glupe,pa aguero je 10 klasa iznad smesnog suareza koji golove daje noricu
Povredi se jbg
норичу, јунајтеду и фуламу, никад играча од њега
koliko nema srece ovaj aguero sa povredama,po meni nema boljeg spica,zao mi je sto mnogi to ne vide
:)
hahahahah