Премијер лига 13/14

  1. Mojes psuje sudiju.

  2. JEBI MANCESTER!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Liverpul prvi na tabeli

  4. 0 primljenih golova. Da li je moguce?

  5. Kako su samo isfrustrirani ovim porazom igraci junajteda.

  6. Свака част Роџерсу, коначно играју тактички добро. Бољи страт сезоне нисам могао да замислим. И морам да изнесем примедбу на рачун Стариџа - без обзира колико је добар и колико је заслужан за крај прошле и почетак ове сезоне, аман бре, човече, је л' умеш ти неки пас да одиграш??? Дечко је три пута гори од Суареза по том питању, на нивоу Робена. Иако је дао гол, ово му је најгори меч откад је дошао у клуб. Стивен Џерард је дефинитивно нека врста полубога. Надам се да се Глен Џонсон није озбиљније повредио.

    Манчестер је таква циганштина од екипе, нешто слично Партизану у кошарци. Такав притисак на судије се само код Фергусона и Вујошевића виђа.

  7. Skrtel me pozitivno iznenadio, ogranicili su on i Ager RVP-a na jednu jedinu sansu.

  8. Jesu cigani, samo sto je trener moje a ne fergusnon.

  9. Ма јесу они добро тактички одиграли и све то, ал је досадна утакмица до бола била.

  10. Koga boli kurac sto je dosadna utakmica, dokle god je rezultat u redu. Sto nece svih ostalih 35 utakmica dobiti sa 1-0, pa neka sve budu dosadne.

  11. да, резултати су задовољавајући али немојте се прерано надати неком великом успеху на крају сезоне. мени се лично уопште не свиђа ово повлачење после постигнутог гола, ајде против јунајтеда и ок пошто су добра екипа, али против сиротиње попут астон виле, стоука и сличних мора да се доврши посао а не да се гризу нокти до деведесетог. сад остаје да видимо како ће се екипа показати кад буду морали да јуре резултат.

    коутињо одличан у првој, аспас је ђубре од играча, једва чекам да се врати суарез.

    моменат меча: коутињо ломи гигса и овај га стиже и улеће у ноге као бетонлигашки бек. :Д нема картона, наравно.

  12. Koga boli kurac sto je dosadna utakmica, dokle god je rezultat u redu. Sto nece svih ostalih 35 utakmica dobiti sa 1-0, pa neka sve budu dosadne.

    Јебига, играју бункер, једном ће добити два гола па неће знати како се иде у напад.

  13. е да, мињоле је сасвим ок, иако сам био скептичан после онако бедног циганисања поводом реининог статуса у клубу. грешио је мало у прве две, али биће све сигурнији како време буде пролазило, сигуран сам. једино ми иду на курац они његови бајко моменти, то мора избацити под хитно

  14. Имао је Шкртел једну грешку која ми је остала у памћењу, код центаршута Јанга оставио Велбека потпуно самог на пет метара, срећа па је лопта била превисока. Иначе је коректно одиграо, и он и Агер, без ризика. Али опет једва чекам да видим Сакоа у тиму, а Шкртел ми је превише живаца појео током претходих година тако да му желим све најбоље у наставку каријере, али не у Ливерпулу.

    Ламар, ова екипа није Мојесова него Фергусонова. Све то циганисање је његова заоставштина.

  15. U pravu si, nikad mi se nije svidjao junajted, bas zbog njihovg pritiska na sudije. A i nikad necu zaboraviti onaj mec sa sitijem(nisam siguran koja godina)bio neresen rez. kada je sudija produzio 5 min, igralo se 6, junajted dao gol, a ovaj odsviro kraj koji sekund kasnije.

  16. Verovatno su i navijaci junajteda podle sise (englezi)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.