Премијер лига 13/14

  1. electro
    Taj tim koji udje u premier ligu dobija u narednih 5 godina toliko keša, bez obzira da li se vrati u drugu ligu.

    A ovo za Luiza, debilnost..Bolje da su vratili Biševca.

  2. Kace igra to Derbi-QPR? Koštunica sam za Premier ligu kace završi 38 kolo.
    EDIT: Videh.

  3. PIŠAJ PO DRUGOLIGAŠKOJ SIROTINJICI

  4. QPR se vraca u Premijer Ligu.
    Zamora madjija.

  5. E jebemti qpr, navijao sam za derbi. Bili su bolji, al jbg.
    I taman sam planirao da uzmem malog Hjuza za fantazi sledece sezone, al kurcina. :)
    A i ovaj precednik qpr-a, koji kralj, kolko se odusevio covek, vise od igraca. Mada i ja bih se odusevio za stotinak milja.
    A sto se tice ovih miliona, ne razumem zasto ih dobijaju u sledecih 5 godina? Mislim, na osnovu cega? Nisam znao da je takvo pravilo.

  6. Većina je od prenosa, prava prenosa, i sponzora lige. Skoro je bila vest da je od prenosa ove godine Kardif dobio više nego Man Utd prošle godine, kada je bio šampion. Potpisali su 5-ogodišnji ugovor sa nekom TV kućom, i taj ugovor se meri milijardama (ne znam tačnu cifru mrzi me da guglam). Tu je i Barclays, i sl.

  7. Лига европе оде у Шпанију, а и лига шампиона ће. Премијер ''најквалитетнија'' лига на свету?

  8. Јебени КПР, не могу да их смислим. Исти су курац ко Фулам и Болтон, играју тако досадан фудбал да ми се сере кад их гледам. ЖЕЛИМ БЛЕКПУЛА У ПРЕМИЈЕРУ !

  9. Bice ok QPR u Premijer Ligi. Ako nista, Barton ce nas zabavljati.
    EDIT: mogao bi neki moderator da preimenuje temu u Premijer liga, da ne otvaramo novu temu za svaku novu sezonu.

  10. Лига европе оде у Шпанију, а и лига шампиона ће. Премијер ''најквалитетнија'' лига на свету?

    Koliko god sad ovo zvučalo smešno ili šta već - ovo nije nikakvo merilo.

    Ne igra tu samo faktor kvaliteta, već i te kako i faktor sreće. Neću sad da nabrajam situacije, ali mnogo toga je moglo da pođe drugim putem da je bilo malo više/manje sreće u nekim prilikama za nekoga, nije to samo suvi kvalitet pa pišaj po protivniku.

  11. Ma ne seri čavez, jednostavno u španiji igraju 3 tima koja su klasa iznad svih, dok su u engleskoj svi isti ali na nižem nivou nego u španiji i eto. Hetafe je isto što i tipa Hal u premijer ligi samo što Reala ili Barse u PL nema.

  12. Ako cemo realno, poslednju sezonu-dve Primera je bolja liga od Premijer Lige. Uostalom, koeficijenti ne lazu.

  13. A brate, bolja su ta 3 tima. Ostali su go kurac. Englezi se ne trude u LE. Hoćeš da kažeš da je npr. Viljareal bolji od Evertona ili Sautemptona?

  14. Everton je zavrsio 5. u Engleskoj, u Spaniji je to bila Sevilja. I sta mislis ko je bolji tu?
    Uostalom, ne prave se koeficijenti samo na osnovu LS, nego i prema ucinku u LE. Dakle, 6 ili 7 timova osvaja bodove za svoju zemlju, sto je dosta reprezentativan uzorak.
    I ja sam navijam za engleski klub i najvise pratim Premijer ligu, ali treba biti realan.

  15. Larry Underwood
    A brate, bolja su ta 3 tima. Ostali su go kurac

    tako nekako

  16. Everton je zavrsio 5. u Engleskoj, u Spaniji je to bila Sevilja. I sta mislis ko je bolji tu?

    Po prikazanim igrama cele sezone Everton. Sevilja je osvojila LE, ali realno je samo u nekoliko utakmica baš sabila. I u finalu su bili kilavi, i samo zato što su ovi iz Benfike promašili sve što su mogli imaju trofej.

  17. Trenutno je španska liga ispred engleske svidjalo se to nama ili ne. Rezultati tih klubova u evropi su merilo, iako što kaže Chavez nije bilo čisto pišanje po protivniku nego je bilo i sreće.

    Engleski šampion Siti će opet i sledeće sezone doći na primer do osmine LŠ i tu će stati kao što je i do sad bio smešan u istoj. Arsenal isto tako.
    Čelzi je jedino čuvao obraz engleske ali sa užasnim fudbalom i ne zaslužuje više.

    Engleska je bila najjača onomad kad su imali po 2 ili 3 predstavnika u polufinalu. Sada je jelte znatno drugačije i oni jedva prolaze grupne faze, kamoli da dodju do polufinala. Može se tu naći opravdanje tipa da su jači timovi u donjem delu tabele nego u španiji, plus još jedan kup i više teških utakmica ali na kraju se sve svodi na to ko je bio uspešniji u Evropi.

    U dogledno vreće će Njemačka preuzeti primat u Evropi mark maj vords.

  18. Енглеска лига је најуједначенија и најзанимљивија. Гледајући тимове од 5. или 6. места па надоле, нико не може да присмрди Премијер лиги. Барселона сама је узела у последњих 7-8 година више титула ЛШ него сви Енглези, али није Примера само Барселона и Реал (и Атлетико и Севиља). Нити је Бундес лига само Бајерн и Дортмунд. Гледајући само неколико најбољих клубова, Енглези у последње време посустају у Европи, али гледајући комплет лиге, Премијер лагано најквалитетнија.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.