Премијер лига 13/14

  1. Zato sto je kapiten dzerard zato su tako i uspesni.

  2. Bio je i Bekam kapiten, pa isto, Nemaju Englezi pobednicki mentalitet.
    Ali ako pocnu Staridz i Sterling napred, mozda nesto i bude lolo

  3. Bilo bi pravo osveženje ukoliko bi reprezentacija Engleske usvojila napadački mentalitet Liverpula."
    "Ja bih definitivno počeo sa Džerardom, Staridžom, Hendersonom i Sterlingom. Jedino pitanje je da li Džonson na desnom beku", kazao je Skols.

    Армине еси добро, оћеш шећер и воду, може ли се шта помоћ'?

  4. Da se izreklamiram malo i ovde, lolo. Ako neko 'oće da igra prediktor SVECKO PRVENSTVO otvorio sam temu.

  5. Какав предиктор, може линк и објашњење?

    Едит Ок, упишао сам се па ћемо видети на шта личи

  6. http://vukajlija.com/forum/teme/62232-vukajlija-svecko-prvenstvo-predictor
    Trudio sam se da objasnim, mada nisam ni ja još 100% proučio sajt.

  7. Umro Glejzer, vlasnik Mančestera. :( U cvetu mladosti.

  8. Оде Ламберт у Ливерпул. Сад још и Лалана и Родригез да оду и да се опет мајмуни боре за опстанак, јебем ти говна, да ти јебем говна. Управа напоље маму вам јебем.

  9. Sautempton bi mogao da proda i napadača Rikija Lamberta, za koga je zainteresovan Liverpul. Uprava kuba rekla je da neće sprečiti 32-godišnjeg fudbalera da ode, ako za njega stigne prihvatljiva ponuda, a prema pisanjima medija sa Ostrva transfer je već dogovoren, za sumu od 4 miliona funti.

    Очекивао сам да ћу прочитати да ће платити 10 или 15 милиона, али за ова 4 милиона која се помињу, то је одлично појачање, таман да се ојача клупа.

  10. Ма каква клупа, не верујем да ће и Суарез и Стариџ остати. Један мора доде. А Ламберт иако је зашао у године има квалитет за први тим.

  11. Зашто би ишли сада кад су коначно изборили ЛШ? Мислим да је одлазак опција само у случају да Реал искешира неку огромну суму за Суареза, рецимо, не мање од 70-80 милиона.

  12. Lambert je doveden kao opcija broj 3 u napadu i za 4 miliona je jako dobar posao jer gori od Aspasa sigurno nece biti.

  13. Управо то. Ливерпулу је очајнички био потребан један такав играч, разбијач, класична деветка, играч који ће да привуче два противничка дефанзивца на себе и отвори простор за остале. Можда још један штопер и бек и то је то, титула је наша, али сад стварно, следећ...

  14. Skauzer, oš igrat' onaj svecko prediktor il' si se samo upisao da pratiš temu?

  15. Ау скроз сам заборавио, чек да погледам о чему се тачно ради..

    Едит ма у ствари шта серем, оћу да пробам, шаљи шта треба

  16. ДОБРОДОШАО НА МАРА...ЕНФИЛД РИКИ КРАЉИНО

  17. Довели су Ламберта, вероватно ће и Лалану, ал' никако да се појачају где им убедљиво највише шкрипи - у одбрани.... Ако хоће да конкуришу за титулу не могу да примају 50 голова по сезони....

  18. i lovrena i corka i rodrigeza

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.