Prijava

Napadač Atletiko Madrida Dijego Kosta uspešno je prošao medicinske preglede u Londonu, pa ga samo potpis deli od prelaska u Čelsi, prenosi 'Gardijan.

Скептичан сам што се тиче Коште.... Осим Кокеа и Турана, ни за ког другог играча Атлетика нисам сигуран да би играо одлично ван онакве Симеонеове поставке....
Видећемо шта ће да бидне.... У сваком случају, Жозе враћа и Лукакуа....

Ја сам сигуран да би се Луиз уклопио у било коју екипу а Тијаго у сваку која форсира барем донекле сличан фудбал као Атлетико. За Кокеа и Турана не треба трошити речи. Мислим само да Виља греши што неће да остане још годину-две у Европи, има он још много тога да покаже, али добро, кинта је кинта.

fabregas zvanicno u celziju... ne znam sta da kazem

Сад има више места у тиму за млађаног Шавија и талентованог плејмејкера Бускеца.

Распали дебили почели да ведре и облаче Барсом, прво су почели са тренерима а сад и ово..

u redu sve brate ali celzi...

200 квалитетнх играча на средини терена, није могао да изабере гори тим. Мада, Лампард је отишао, могуће да Сморињо мисли да је Сеск нови Лампи па ће га форсирати.

Fabregas i Matić će fino povezati vezni red bez lamparda, jebace murinjo ove godine pl

Рамирез

Матић - Фабрегас

Оскар - Азар

Азар ту једини може да игра по боку, зато мислим да ће овај давати шансу Вилијану, што онда иплицира да ће Рамирез на клупу па ће то изгледати овако

Матић - Фабрегас

Вилијан - Оскар - Азар

У нападу Драган Мрђа и Цигоњер Кошта

Sasvim solidno, Mrđa trpa 19 za polusezonu

Да се ја питам ја Кошту не бих ни доводио, поготово сад кад је Драган у животној форми а може да се доведе за џак ничега.

Ma koji bre mrdja, sta lupate? on em sto je u godinama, em sto u bpl nikad ne bi ni jedan gol dao. Nije Mourinho lud da kupuje nekog samo zato sto je dao 19 golova u nekoj snj ligi.

Ma koji bre mrdja, sta lupate? on em sto je u godinama, em sto u bpl nikad ne bi ni jedan gol dao. Nije Mourinho lud da kupuje nekog samo zato sto je dao 19 golova u nekoj snj ligi.

Čovek ima osćeja za gol, a za to nije bitno u kojoj ligi igraš. To ili imaš, ili ne a Mrdja to svakako ima. Ono jest u godinama ali doveli su Etoa pa se nisu zajebali.
Mrdja je zver i Čelzi će biti lud ako ga ne dovede. Posle će morati kao sa Markovićem da ga kupuju za veće pare od Benfike. Kad Mrdja na primer predje u Borusiju da zameni Levandovskog onda će cena da mu skoči i bezveze trošak. Dodduše to i nije problem Čelziju.

Ne znam zasto se uopste upustam u ovu diskusiju, ali vi stvarno niste normalni ako mislite da ce Mrdja Dragan preci u Celsi. On ne moze ni u Championship-u da igra! Zavrsice u Apolonu ili ekipi slicnog kvaliteta.

Ti si onaj tip čoveka koji pljuje sve što je domaće. Kapiram da si za Jojića govorio da ne može dalje od Herenvena ili tako nekog kurca.

Ne za Jojica sam znao da ce napraviti veliku karijeru, mozes da pitas moje drugove svima sam pricao to. Odmah se videlo da je decko ogroman potencijal. Ali Mrdja je drugo, covek ima 31 godinu i lud si ako ga uporedjujes sa Eto'om.

То што каже Саншајн. Докле више то ниподоштавање домаћих играча? Шта бре у годинама, па јел си видео да може да надтрчи било ког бека од 20так година, да не говорим што је сад постао преискусан и буквално на фору може да реши готово све компликоване ситуације на терену а да се чак и не озноји. А НАЈВАЖНИЈЕ ОД СВЕГА КОШТА НИШТА, НАТИНГ, НИХТ. Мурињо је луд човек ако не искористи прилику

Problem kod Mrdje su povrede. A Eto je pizdurina koji je samo letio za parama. Dok se Mrdja vratio u raspalu Zvezdu da je digne iz pepela. Pitanje je i kakve je uslove imao i šta je jeo. Teretanu da i ne spominjem. U Čelziju će imati sve i njegovo telo će pratiti. Kapiram da bi eskplodirao sledeće sezone, pogotovo što je Fabregas došao, pa će imati ko da ga upošljava.

А јесте, да пита твоје другове, ала си намазан.. Дај линк од њихових профила да им пошаљемо ПВТ

Ma dečko je grobar Scauzere, opušteno. Čemu ti kompleksi majku mu.