Премијер лига 13/14

  1. Arsenal će da jebe za Ezilom, najskuplji transfer u historiji kluba

  2. I dalje mi je nekako nerealno da je Venger odlucio da plati nekog igraca toliki novac. Dobro pojacanje su doveli, nema sta. Ozil, Vilser i Arteta je vrlo kvalitetan vezni red.

  3. + Santi Kazorla i Neverovatno dobar Remzi ove sezone (puj, puj, da ne ureknem).
    Nije to nista cudno. Bili su u dugovima zbog stadiona, pa su morali da stiskaju dupe. A sada kada su otplatili, mogu da trose sve sto zarade.

  4. Prije Artete je svakako Remzi koji je u životnoj formi a i Kazorla koji doduše u Arsenalu često igra krilo po levoj strani, jer Venger nešto ne forsira Podolskog (kao što forsira Volkota iako je Poldi za njega Ronaldo).. Tu je i Rosicki koji igra ko mladić...

  5. Valjda za pozajmicu i ne 3 nego 2 milke.....a realno koliko je Venger do sada skrtario ne bvi propao klub kada bi ipak malo odresili kesu i napravili opasnu ekipicu ove sezone...

  6. Tu je i Rosicki koji igra ko mladić...

    Шта знам, мени тај Росицки, ниђе везе с везом. Био је добар онда кад се шљепао уз Љумберга, Анрија и екипу, сад, танко...

  7. Da li su navijači Arsenala ovde isti kao oni na Blicu? Hoćete li da me raščerečite, zapalite i zakopate tri metra u zemlju ako kažem da će tobdžije i ove godine da popuše tuki kao i prethodnih?

  8. Jok, mi ćemo samo da ti kažemo da ne kakiš. :)

  9. ŽIVEO ARSENAL
    ŽIVELA MAJKA SRBIJA

  10. Ne seri Dukka karling kup je naš !

    To je tvoja pretpostavka. Ja lično ne mogu ništa da predvidjam, ali gledajući ovaj Arsenal mnogo dobar fudbal igra, pogotovo je napredovala odbrana od kako je došao Svit Bould.
    Plus kad mi Sova došla, čovek koji je 50 puta asistirao u prve dve sezone u Realu i ne gnjavi loptu, to je ipak tim za respekt..

    To je tip igrača koji čini sve ostale boljim.. I većina njegovih pasova u Realu su išla kroz sredinu a sa strane uleću Di Maria ili CR.. I u Arsenalu, ako ništa postoje brzi igrači koji mogu da udju sa boka u sredinu i završe posao.

    VIDEĆEMO MOJ DOBRI VOTSONE, VIDEĆEMO
    http://arsenal-serbia.com/forum/Smileys/arsser/afc1.gif

  11. Jebaće vas ekipa iz Kopa.

  12. Haha, dobri ste vi, dobri, dok god ispod svakog posta o Arsenalu ne stoji COYG, znači da niste toliki ostrašćenici. Gotivim ja tobdžije, samo su mi neki njihovi navijači smešni, pred svaku sezonu ista priča, i uvek se prvenstvo završi suprotno od njihovih očekivanja.

  13. богами, арснал се не зајебава. видећемо како ће озил да се уклопи. иначе, мени је он лично један од бољих играча на свету у задњих 10 година, мада је прошле сезоне био слабији него претпрошле. и кад смо већ код њих, шта се десило јебеном џеку вилширу? ја сам био убеђен да ће за једно пет година бити најбољи везни у енглеској, а види га сад. ремзи га шије.

  14. Вилшер има проблема са повредама.... Биће он добар, тек му је 21....

  15. Vilšira sjebavaju povrede, dečko ne može da poveže 3-4 meseca da bude zdrav.

  16. да, да, да, имао је ону озбиљну повреду, одсуствовао је једно шест месеци. штета би била да га повреде омету, пошто стварно може да постигне много.

    један момак који ме је одушевио у скорије време је франсоа рабио из псж-а. руку смем да дам да ће имати велику каријеру. бомба од играча, '95 годиште.

  17. Tipujem na Liverpul i Arsenal, mada bi više voljeo liverpul zbog Džekija da uzme

  18. Gotivim ja tobdžije, samo su mi neki njihovi navijači smešni, pred svaku sezonu ista priča, i uvek se prvenstvo završi suprotno od njihovih očekivanja.

    Pa pazi. Pred svaku sezonu nam je u poslednjem danu odlazio najbitniji igrač ekipe..
    Pre dve godine, otišli su Fabregas i Nasri i tad je Arsenal završio na trećem mestu, iako je imao strašno loš početak, plus ono guženje od strane Junajteda.

    Pre godinu dana je otišao u poslednjem danu čovek koji je sam dovukao Arsenal na to treće mesto. Plus je otišao i Aleksandar Song. I opet je Arsenal bio četvrti..

    Ove godine niko bitan nije otišao i ekipa je zrelija i plus Ozil, tako da sam optimističan i sigurno da Arsenal neće biti ispot četvrtog mesta a ako se kockice sklope može da se bori za titulu..

    Tako da je pitanje gde bi Arsenal uopšte bio da mu u poslednjem danu prelaznog roka nisu odlazili najbitniji igrači.

  19. један момак који ме је одушевио у скорије време је франсоа рабио из псж-а. руку смем да дам да ће имати велику каријеру. бомба од играча, '95 годиште.

    Ако и постане памтићемо да су му Павловски, Митровић, Ђурђевић и дружина украли први велики трофеј у каријери :).
    Иначе Арсенал коначно потврдио Озила, Борини и Досена у Сандерленду, Лукаку изгледа опет у ВБА, Јунајтед и даље ништа!

  20. Тај рад. Иначе, момак се зове Адријен, не знам што сам ставио Франсоа.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.