Премијер лига 13/14

  1. Хахахааха, какав је цар Џонџо. :)

  2. Џерико, не лупетај, ово је већ неки нови, мало другачији Ливерпул.

    ЏОНЏО МАЂИЈА! :)

    Добар резултат на полувремену, поготово што је Виздом на терену, нешто ми он не улива поверење... И свака част Стариџу на ефикасности, али претерује са себичношћу.

  3. Биће добар Виздом једног дана. Мени се чини да се Мамаду Сако напливао у првом полувремену само тако, доста смо имали проблема по његовој страни.

  4. Kakav gol dade Šelvi?
    Koliko sam ja njega gotivio, trudio se al kada ne ide onda ne ide.

  5. Nije Svonsi Ljancester pa da izgube od vas. Nereseno bez sansi, vidjeno unapred.

    Хихихихи...

    ЕДИТ: Од мене неће игзгубити сигурно јер Ливерпул у животу нисам видо, ал' ми није јасно што га сви хејтују кад има много бољих материјала за то.

  6. Јбг, наставља се стара бољка Ливерпула из прошле сезоне, да не могу да дају гол послије 70. минута. Вечерас нису пупнули лопту у другом полувремену, не знам да ли је то била тактика или играчима није вече, шта ли...

  7. Slabo drugo poluvreme, baš slabo. Mamadu Sako očigledno ima problema sa komunikacijom. Nisam video usporeni snimak, ali mi se čini da je bespotrebno istrčao kod gola. Ali se ipak mogla videti i klasa, recimo kad je uklizao Mičuu na kraju. Jago Aspas je novi Borini, možda čak i Asaidi ili Lane Jovanović. Ok je on igrač, trudi se i sve to, ali nema kvalitet za Liverpul. Staridž može da da još 30 golova, opet ne mogu da razumem momka. Kreće se isključivo kad je lopta u Liverpulovom posedu, ovako mu ne pada na pamet da vrši neki presing na loptu. I još na kraju, nadam se da se Kutinjo nije ozbiljno povredio.

    Što se Vizdoma tiče, završiće u nekom Barnsliju ili tako nekom Javoru, što mu je i dobro s obzirom na kvalitet koji poseduje. Jebiga, ne može svako Liverpulovo dete da bude Džerard, Sterling, Ajbi.

    Još dve tekme i Suarez se vraća u ekipu, ne mogu da dočekam taj momenat. Očekujem da od tog momenta počinjemo sa pružanjem fudbalskih lekcija širom Engleske i Velsa.

  8. Nije lose, medjutim vrlo slabo drugo poluvreme. Selvi madjija, uradio sve sam na terenu. Prvi smo, sto je najvaznije.

  9. Рекли сте све вас двојица и поштедели ме куцања.

  10. Samo dok se Ozil madjija jos uigra, eto ga Arsenal na prvom.

    Nisam nikako ocekivao da ce Siti ovako lose da pocne. Pelegrini je majstor, solidno su pojacali i ovako vise nego dobar tim. Falilo im je samo neko da rukovodi i evo izgleda da ni Pelegrini ne moze da napravi tim od ovakvih pojedinaca. Skroz dosadno i bezidejno igraju.

    Arsenal ФТЊ!

    Liverpul jos nisam gledao, ne mogu da komentarisem.

  11. Sad ide utakmica sa Sautemptonom kuci, tu mora 3 boda i klin sit po mogustvu.

  12. Polako, početak je sezone, još ima dosta rotacija kod njega. Ne smem ni da zamislim kako će Siti izgledati na vrhuncu forme, što očekujem da će biti negde mart-april sledeće godine, s obzirom da sam siguran da Pelegrini juri LŠ. Ne znam kad igra Liverpul protiv njih, ali bih voleo da je što pre. Jednom kad budu ušli u ritam, možeš samo da im se sagneš.

  13. Je li vlada kod liverpulovih navijača mišljenje nakon prva četri kola da će dosvoje ligu?

  14. Mislim da je liga preveliki zalogaj, ali sa ovakvom igrom plus Suarez dostupan uskoro, top 4 je sasvim realan rezultat.

  15. Dzondzo je stvarno debil. :D I u Liverpulu mi je bio uzas, kad sam video da smo ga se otarasili, pogotovo jer su pricali da je "novi Dzerard", ALO, a decko ne zna gde bije... I gledao Svonsi jos 2 tekme ove sezone, u obe je bio najgori na terenu. Sad jos i dade gol, i asistirao, ali tuga.. Gledao sam prvo poluvreme, zajebano bi bilo da madjija nije dao loptu na tacni Staridzu, to nas vratilo odmah na nulu. Sve u svemu, ne mozemo sve dobijati, ali ako ne kiksamo protiv Javora kod kuce, onda moze lagano da cetvrtog mesta ja bih rekao. Naravno, dokle god smo prvi, verujem u titulu! :)

  16. Surprise, surprise, motherfuckers!

  17. Nešto se ne javljaju ovi Liverpulovci.. Ode titula jebote..
    Bez Kutinja ste ko Juventus bez Pirla.

  18. SANDERLEND DA ISPADNE IZ LIGE POD HITNO!!!

  19. Bez Kutinja ste ko Juventus bez Pirla.

    Realno. Videlo se danas koliko znaci Liverpulu. Ako nista, makar je Suarezu istekao ban. Sto se utakmice tice, Rodzers je sam izgubio losom postavkom igre i sa 4 stopera u odbrani.

  20. Arsenal na čelu lige..

    Ozil bogotac, Arteta se vratio.. Kazorla će uskoro.. Tim je u sjajnoj formi, posebno sad sa Mesutom koji asistira jebe keve, nastavio gde je stao u realu..
    Evo i zadnjih 19 utakmica: WWWWWDWDWWWLWWWWWWW.

    A sada, Mančesterski derbi.. Nema RvP'a pa prednost dajem Sitiju..

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.