Премијер лига 13/14

  1. Arsenal ne jebe, već gengbenguje masovno.

  2. Rutinska pobeda, mnogo dobar gol Ozila - deluje lako, ali je veoma zajeban gol. Mora na jesen da se pojaca napad, jos jedan dobar i jak napadac fali. Vilsir nikako da udje u formu, jebo ga pas, srecom Rosicki jos nije za bacanje.

  3. Ma mogu Podolski i Volkot špica da odigraju. Al u ovakvoj formaciji, što ti reče, treba neka mrcina a da nije Bendnter. Šteta, Demba Ba je trebao da potpiše al se Murinjo usro kad je vido da je došo Ozil pa stopirao transfer.

  4. Ozil bolji nego ikada, fenomenalno se uklopio u Vengerov stil strahota od ekipe još kad se Kazorla vrati...a kada bi došao neki vrhunski špic realno bi bili jedan od 4 najkvalitetnija tima u PL, ali i ovako ovo izgleda sjajno

  5. Pa realno su 3. po kvalitetu igraca, posle Celsija i Sitija, i bez pojacanja - spic im treba za titulu.

  6. Ustaj Fergi pucaj iza ugla, ne možemo živjeti od rugla

  7. Samo da City udje u formu, a da Arsenal sadrzi istu. Ove sezone bolje izdanje Arsenala, sto je po meni odlicna stvar, dugo ih nismo gledali kako igraju fudbal i imaju rezultate.

  8. Milsim da je vreme da Everton i Sautempton malo krenu ka dole. Everton ne toliko, standardno ono 6.-7. mesto, a Sautempton jedno 10.-11.

  9. JEBALI SMO PALASOA!
    E moj Junajtede, šta si dočekao, da te Šiptar spasava...

  10. Не знам како се вама чини ово повлачење Ливерпула у 2. полувремену сваке утакмице, али мени не изгледа обећавајуће. Не вјерујем да сваки пут "чекају" да им се укаже прилика па да повуку неку контру. Мислим да би ипак било боље да цијелу утакмицу контролишу лопту. То ми је мало покварило расположење после онако доброг 1. полувремена.

  11. Jeste loše to povlačenje, ali možda Rodžers ide na fazon Grka kada su osvojili ono evropsko prvenstvo? I plus što mu se tako ne umaraju mnogo igrači, mada stvarno kvari utisak igre i 1. poluvremena...

  12. Не знам, али то једноставно није Ливерпул који сам годинама навикао да гледам. Баш зато сам их заволио, зато што је било небитно да ли је 1. или 93. минут, гине се за сваку лопту. Овај жабарски систем ми никако не одговара. Чак је и тактику промијенио у класичну италијанску са 3 играча у одбрани. Не знам, надам се да ћемо гледати у наставку офанзивни Ливерпул као некад.

  13. koliko vidim ovde je većina za Liverpul i Arsenal. Ili su ostali utihnuli posle slabijih startova :)

  14. Митке

    Не знам, али то једноставно није Ливерпул који сам годинама навикао да гледам. Баш зато сам их заволио, зато што је било небитно да ли је 1. или 93. минут, гине се за сваку лопту. Овај жабарски систем ми никако не одговара. Чак је и тактику промијенио у класичну италијанску са 3 играча у одбрани. Не знам, надам се да ћемо гледати у наставку офанзивни Ливерпул као некад.

    Sta seres ti? Liverpul je na celu tabele nakon 7 kola i ima trenutno najbolji napadacki tandem u Engleskoj. Da vam je neko ponudio ovo pre pocetka prvenstva, kao odbili bi? Bi kurac, svi bi prihvatili. Boli me kurac kako igraju ako osvajaju bodove. Jos bolje ako je "winning ugly". JEBALI SMO PALASOA

  15. Mančester žrtvuje ovu sezonu zarad Mojesovog privikavanja. Nadam se da će im se isplatiti.

  16. Прво. Не серем овдје, имам ве це за то, па се тамо олакшавам.

    Друго. Шта тебе брига какво је моје мишљење. Ја само рекох да сам навикао од Ливерпула година лијеп и атрактиван фудбал већ годинама, без обзира на резултат. Да је мени само резултат битан, ја бих навијао за ове клубове који куповином силних играча покушавају да направе шампионску историју. Али не, ја сам Ливерпул заволио баш зато што су гајили офанзивни стил игре. Уосталом, наравно да сам задовољан резултатима, али мислим да ће у неким озбиљнијим утакмицама баш тај дефанзивни начин одузети бодове који ће бити потребни за Лигу шампиона. Наравно, то је све само моје мишљење, ако хоћеш да га прихватиш прихвати га, ако нећеш, шта ти ја могу, али није лијепо вријеђати као што си то ти урадио горе у свом посту.

    Треће. Што се тиче Роџерса, мислим да је одличан тренер и прави стручњак. Коначно један тренер послије Рафе Бенитеза коме у потпуности вјерујем.

  17. sta bi vesthemu,popizdeli.posle 100 godina ih ne stavim na tiket.malo mi se smucilo da zbog navijanja stavljam njih,a oni popuse.danas ugazili totenhem.nisam gledao tekmu,al 3 gola dati totenhemu nije mala stvar,pa i sve da je bilo iz 3 sanse.

  18. Ја само рекох да сам навикао од Ливерпула година лијеп и атрактиван фудбал већ годинама, без обзира на резултат.

    Hodzsonov napadacki fudbal je jebao mame.

    ne povlacimo se mi namjerno u drugom poluvremenu, sam Rodzers je rekao da je to bio plan protiv Vile, jer oni igraju kontre, pa ako im se protivnik parkira ne mogu nista da urade, tako je i bilo. u ostalim utakmicama su igraci pogubili konce i povukli se, iz ko zna kog razloga, Rodzers ih je kritikovao pogotovo protiv Palasa sad.