Премијер лига 13/14

  1. Kakav crni Rakitic? I jos 40 miliona?! Jedan Kerol je sasvim dovoljan. Uzmite lepo M'Vilu i Pastorea za cca 25 miliona i puna kapa. Inace citam neke glasine da Salah iz Bazela dolazi 99% u januaru.

  2. Јао не могу да верујем колико добро звучи, кога год да доведемо од тих 5 играча који су у оптицају (осим Ракитића) биће одлично појачање. Суарез је у животној форми, још кад се опорави Стариџ, па се врати Стиви капитен - свако ко налети на нас добиће по гузи. Само онакве ствари као против Хала не смеју да се дешавају, беспотребно просипање бодова.

  3. O jebem ti, kad bi Lpool doveo Pastorea i Mvilu, imali bi nevjerovatnu vezu + SAS u napadu. I ja gotivim henda pa se vi jebite.

  4. Kako taj čovek nije međ' kandidatima za Zlatnu loptu???

  5. DAJTE BAJERN DA SE IGRAMO

  6. Сад нема испуштања првог места до краја шампионата. Тоњели, си видо ово што сам окачио

    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1512691_389248741206848_642418044_n.jpg

    имаш за 3500 све заједно

  7. Koliko je duks?! I gde ima?!

  8. Имате на фејсу дуксеве свих већих клубова

    https://www.facebook.com/footballfactory.rs

    Одлични су, наручујем у току сл недеље

  9. Al' ojebaše ljudi, haos...
    Ako budem bio pri kinti, razmisliću i ja da uzmem jedan. Kad sam mog'o da ih bodrim prethodne dve godine, vala mogu sad malo da uživam k'o čovek.
    Samo da se slučajno ne zajebu s onim Rakitićem, tj. s onom cenom koju sam ja načuo. Čak i nisam protiv njegovog dovođenja, ali naravno ni za kakvu bolesnu cenu.
    E da. Postavljanje kod prekida je skroz alarmantno.

  10. Kako stvari stoje Fulam ce tesko ostati u premier ligi.

  11. Do jaja su duksevi, najjači mi je Napolijev i Realov.. Volim belu boju, jebga.. Čestitam skauzersima na prvom mestu, nadam se da im neće dugo trajati..
    Bila bi fora da Arsenal i Čelzi odiksaju pa da se prva četiri tima vrte u dva boda..
    Al bilo bi ljepše kad bi Podolski ubo het trik i popišo se po plavcima, čisto onako za povratak. :)

  12. odlican je vesthemov duks.i sitijev je dobar,al su gej klub...koliko para duks?

  13. Duks je 2700, majica 1000. Ako kupujes kao komplet cena je 3500, plus 250 za postarinu.
    Majica je 100% pamuk
    Duks 50% pamuk, 50% poliester, sa filcanim nalicjem.

  14. Mene čeka Romin... Kapiram Lpoolov da uzmem.

  15. po raznim sajtovima vidim kako se udruzuju navijaci arsenala i liverpula da pljuju ostale posebno junajted ,kakvu su to kompleksi ljudi moji ,boli kad vas gaze vec 20 godina

    inace junajted ojebao danas sledi laksi raspored sto se ne moze reci za rivale tako da na kraju januara eto nas u top4 zivi bili pa videli! RUNI MADJIJA

  16. Ливерпулови навијачи се са правом одушевљавају и сањају титулу првака после две деценије, али ипак морају схватити да им игра зависи од 2 нападача, поготово од Суареза. Јесте он најбољи тренутно, али неће моћи сваку утакмицу до краја сезоне давати по 2 гола имати по 2 асистенције, пошто ће га једноставно ломити чим добије лопту. А осим тога, треба сачекати предстојећи период јер им долази врло зајебан распоред (Сити, Челзи, Евертон па касније и Арсенал), ако то прегрме и ако Суарез и даље буде наставио да овако дивља онда се о титули, а свакако о ЛШ може са пуним правом размишљати. Такође очекујем Јунајтедово напредовање на табели, имају нешто лакше противнике, једино гостују Челзију негде око 20ог јануара.

  17. Не знам за остале сајтове али овде нико није пљувао Јунајтед. Нико од нас што волимо Ливер га није ни спомињао нешто често. Ја сам лично од оних навијача што само гледам успех свог клуба и не лечим комплексе са, рецимо,нечим попут А ГДЕ ВАМ ЈЕ ТОП16 ЦИГАНИ ХЕХЕ и онда не стигнем да се радујем што је мој клуб прошао даље него сам срећнији што противнички није.

    Друго, Јунајтед је играма од почетке сезоне и залужио да се људи спрдају са њим, и те победе на почетку су биле помоз Бог. Задњих пар кола су се дигли из мртвих и донекле сам срећан због тога јер ће првенство бити до сад НЕВИЂЕНО занимљиво. А то за задњих 20година и комплексе..Пре тог периода и Ливер је имао свој златни период (касне 60-те па до касних 80-тих) а Манчестер Ј. тада није био ни на маргинама неке, да кажемо, фудбалске мапе света. И ово ће једном бити историја, видећемо да ли је време за повратак краља или Јунајтед ипак није отишао у пензију заједно са Шкотом..

    Ово што каже Френки је апсолутно тачно, не може Зуба сам, биће нам преко потребни Стариџ и Стиви капитен за равноправну борбу до краја сезоне, а наредне утакмице могу много тога да реше. Биће лудо и незаборавно, како год, уживајмо.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.