Премијер лига 13/14

  1. И ми навијачи Ливерпула нисмо инстан-пире-супица навијачи као ови Челзијеви (донекле), Ситијеви, ПСЖ-ови, Монакови и шта ти ја знам ко је следећи на реду да буде купљен од стране неког шеика који не зна шта ће са парама или неког пребеглог Руса који је покрао милијарде из сопствене земље па ко вели, да уложи у фудбал, чуо је да се ту врти опасна кинта.

  2. Pa nisam ja ni rekao vukajliju :)
    inace slazem se zna se da postoje 3 kluba u engleskoj junajted liverpul i arsenal ,na ostale ne vredi trositi reci ...
    u trenutku kad sam pisao onaj post bio sam iznerviran jer sam citao razne sportske sajtove i citam ciji i kakvi se komentari podrzavaju i pizdim ,jebena decica govore o fudbalu a 10 tekmi nisu pogledali ,samo da se pljuje tudji klub...
    onda sto se tice junajteda ,donekle si u pravu ,ali pogledaj raspored i povrede igraca pa u prvih 5 kola igrali smo sa celzije mliverpulom i stiijem a novi menadzer ,ne mozes sa kurcinama od igraca da radis bogznasta i onda se javljaju napaljenici ,ferguson ovo ,sudije ono ,junajted kurac ,a ne znaju ko ih kara vec 20 godine u svaku mogucu rupu...
    Onda moram da se osvrnem na deo kad si rekao povratak kralja :) Po cemu je liverpul kralj ,znam da si navijac ali jebiga buraz :D i takodje mnogi krenu da raspravljaju liverpul najveci u engleskoj ,najvise trofeja kurac palac a broje one komjuniti silde i razne neke kurac trofeje ,mada mislim da smo sad i u tome bolji ,poenta je da ne mozes da budes najveci ili kako ti kazes kralj ako nemas JEDNU JEBENU PREMIJER LIGU :) ,a da ne pricamo ranije kakav je fudbal bio kad je real uzeo 202112 liga sampiona za redom ,kada gledamo premijer ligu onda mozemo da vidimo pravi odnos ,ali naravno postuje se i istorija ,samo sto su se sad pojavili ovi kurceviti arapi i oce fudbal ,a ne znaju ni pravila kurac mamu im jebem ,kad jedan kardif ima svoj iz malezije onaj iz singapura onaj iz emirata pa jebite se u kurac ,meni je bas drago sto junajted ne baca pare tek tako a mogao bi jer zaradjuje najvise svake godine ,tu donekle i vas postujem ,mada dauning kerol adam i ostali strucnjaci se ne mogu zaboraviti ,svaki put me nasmeju :)
    I za kraj slazem se da je ova godina najneizvesnija ikad i u ovom trenutku 6-7 klubova moze osvojiti ,neke stvati koje su se desile u prvom delu sezone nisam mogao ni da zamislim ,jedva cekam da vidim sta nam sprema drugi :)
    i izvini na dugackom postu i sto me boleo kurac za tacke i velika slova ,malo sam nervozan :)

  3. Ето видиш шта се дешава са живцима кад пратиш те неке небитне сајтове где су главни на форуму Мики1995, СербианФантомПро01 и слични. Овде је екипа :)

  4. Jace od mene jebiga ,volim da im bacim kosku pa oni komentarisu posle ,jebu se 2 dana :)

  5. Što kaže Armin dosta timova se bori za titulu i ovo će biti mnogo zanimljivo. Pa sve i da engleska liga nije najbolja, bila bi mnogo zanimljivija od ostalih gde se već zna šampion (Bajern i Juve vamo, Barsa verovatno, pitanje je vremena kad će Atletiko stati).

  6. Junajted je istripovao da može sa istim timom svake godine isto da igra dok se svi ostali ne smore. Od govana se pita ne pravi, treba im prava desetka, još jedan špic i eventualno levi bek. Tek onda može da se priča o tituli.
    Simpatišem i ja Junajted al' ne mogu da govorim ''mi'', trulo mi nekako kad nisam bio ni u državi a ne na stadionu...

  7. У Шпанији се још не зна, чек да видимо кад се врати Меси како ће бити, можда ће трошити лопте као луд, а буде ван форме, а ни Реал није толико далеко. Све у свему хаос од првенстава ове године, једино Њемачка мало опала по квалитету, гледам их последњих викенда и сморих се какав фудбал се игра. Бајерн доминира, Дортмунд не може меда без штопера, остали онако.

  8. pa lakse mi leri nekako kao mi junajted a vi govna :D
    inace u potpunosti se slazem igraci su kurac kad pogledas ostale timove,mada sad kad im zapretili da ce da ih prodaju velbek kleverli i jang evo svaka tekma gol ,neverovatna stvar..
    da sam neki kurac video bih sa dortmundom kagavu i ako treba jos 30 -40 miliona (iako je to previse) za rojsa ,decko je ubica ,i neki klasican paker treba ali svi su zauzeti eventualno iz atletika onaj koke ,mada ni on nije neki... u odbrani dovesti normalnog stopera ,vidic se raspada od povreda ,ferdinand umro ,dzons jebac ali ne moze sa smolingom jebenim i evansom koji nije toliko los al ne moze evans da vodi do titule ,mozda garaj najbolje resenje ili neko jeftiniji iskusniji cisto da popuni rupe ,mislim da bi vidic i dzons jebali kad bi bili redovno i na kraju sezone zameni se evra bejnsom ili malim shawom i to je to (mada volim evru ko brata ali jebiga )

  9. Па ретко ко је од нас био, то је веза на даљину.

  10. Ево и овде ћу да напоменем, тиче се и ове теме.

    Сећате ли се кад сам извештавао прошле сезоне о добрим партијама Мале Видре у Чемпионшипу? Клик -> http://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=311#post_2162822 да се подсетите.

    Данас је Мала Видра постигла и свој први погодак у Премијер лиги, најјачој лиги света. Надајмо се да је ово почетак доминације виспрене ђевојке са Вукајлије и желимо јој да добро игра и пређе у Ливерпул кад Суарез оде у Реал!

    http://oi43.tinypic.com/ndr7rc.jpg

    Мислим да у то име треба Видри да се одабере једна дефиниција по њеној жељи.

  11. Armine ae ne seri. A NJEST HEM!?!??!
    A NJUKASL !?!?!?!?!?!?!

  12. Mislim da bi Junajted sa npr. Garajem na štoperu, Bejnsom ili Luisom iz Atletika na levom beku i Vidalom iz Juvea u vezi bio neuporedivo jači. Još ako bi se Runi razigrao kao što deluje da hoće to bi bila ekipa koja može da se bori za titulu. Ovako, ako ne kupe nikog bitnog u januaru i četvrto mesto je puna kapa.

  13. А и Звезда би са њима издоминирала Интертото куп, да га душмани нису укинули наравно :)

    Едит па брате Руни се разиграо, видиш ли колико има голова и асистенција?

  14. Hahaha, pa dobro, može ovo za nekih 60 - 80 miliona da se odradi, nek uvaljaju Nanija nekim Arapima za 10 a ostatak sigurno imaju, s obzirom da su se uštekali letos. Jebiga, ne može bez para da se osvoji Premijeršip, čak je i Venger to prihvatio.

  15. Не сме се МУ отписати али би било добро да се деси нека промена..типа..да Ливерпул узме џД

  16. Кад сам хладне главе, говорим да су Сити, Арсенал и Челзи фаворити за освајање ове године, али онда погледам овако нешто и наложим се ко коњ.
    http://www.youtube.com/watch?v=AJyOMOjilGY

  17. Evo ja otpisujem Junajted, otpisao sam ga još pre početka sezone. I ko kaže da imaju lakši raspored? Hal i Norič u gostima, pa Totenhem kući? To je lak raspored? Mančester tu može jedino Hal da dobije, i to ako Veb bude sudio.

  18. Ако причамо о шансама за титулу, и ја отписујем Јунатед. За топ 4 и даље имају шансе, наравно, али надам се, а и верујем да врло лако могу да заврше као пети на крају сезоне.

  19. Čekam da vidim ko će na klupu Totenhema, ono je jedna jako ozbiljna ekipa i ako dobiju kvalitetnog trenera, oni su ti koga se treba paziti. Junajted je tu sa Evertonom i Njukaslom.

    Moram da prokomentarišem Škrtela i ono njegovo grljenje protivničkog igrača kod svakog prekida. Koji mu je kurac? Je l' svestan da je danas mogao da napravi dva penala (da smo igrali protiv Čelsija ili Junajteda to bi bilo dosuđeno). Nervira me u pičku materinu, koliko god korektno igrao. Sako i Flano su ok, ovaj prvi baš tanak sa tehnikom. Alen da ne gubi lopte na sredini. Hendo, Sterling i Kutinjo odlični.

  20. Нисам написао да Јунајтед може до титуле него до горњег дела табеле, у прва 4 места. Ја кажем да имају лакши распоред, пошто су Хал и Норич у гостима па Тотенхем и Свонси (који нису у некој форми) кући лакши него Сити и Челзи у гостима па Хал кући и Стоук у гостима, а касније и Евертон.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.