Премијер лига 13/14

  1. Мистер НО, тај клип сам вероватно до сад погледао једно 214 пута, само у скаћеној верзији. Чак ми је порука почињала са "You see that, MU vs Liverpool, thats tomorrow.." КРАЉЕВСКИ

    БОЈЗ АНД ГИРЛЗ ОФ МАНЧЕСТЕР АНД АРМИНЕ ВАН БУРЕНЕ ПОЗЗ

  2. Sime, guzicemo mancestera i arsenala i sve ostale gejaske klubove. Liverpulovo vreme je doslo.

  3. Из твог поста у Божије уши па Суарезу у ноге и Љанчестеру у мрежу.

  4. Samo nerealne klipove i mozete da gledate ,eto dokle je doslo...

  5. A vi samo kurcine da dudlate.

  6. jel idete redovno na tekme?

  7. lamare mi dizemo trofeje ,a vi karling kupove jer ostale boli kurac za taj nebitan trofej a ne igrate ni evropu tako da vam je najveci konkurent noric kojeg punite jedino

    NITI JEDNU TITULU HAHAAH ZNACI 0 A KAZU NAJVECI KLUB PA GDE TO IMA LJUDI MOJI HAHAAH

  8. i imamo veci kurac od vas

  9. АРМИН ВАН ШТА!? Морао сам да изгуглам да видим коњ је то. Шатро неки ди џеј, уствари дрогош који пусти туц-туц бљак "музику" и онда млатарајући рукама оргија изнад оних ђавољих миксета и симулира како је наводно прави уживо јер хиљаде дрогираних зомбија у трансу скачу ко мајмуни и млате главама доле-горе ништа не капирају. Највећа превара после космодиска. Све ће то војвода кад се врати послати на Косово као топовско месо. Како таква особа може да се разуме у фудбал!?

  10. to mi je paravan jer znam da vi metalike smrdljive sa vukajlije ne volite saka polumentu ,jer vam je mali kurac pa ne jebete uz saka polumentu

  11. Људи који мрзе Шака и не прате фудбал једноставно не постоје. Шако је људина, упознао сам га, добро и он се мало удара по носићу али тежак је живот тих уметника, и оно јест да има фетиш на дебеле жене али ето дешава се и најбољима.

  12. Od normalne teme napravi čovjek jebenu derbizvezdapartizan temu. More murš!

  13. Вели Мурињо, "Спремили смо се за битку која одлучује рат". Надам се да то не значи аутобус испред свог гола и досадну утакмицу као МУ-Челзи.

  14. Tu su nam cist penal ukrali,branili se ko najgore picke ,ajde sad malo poce vestackom klubu da pljujemo!

  15. Мистер НО, тај клип сам вероватно до сад погледао једно 214 пута, само у скаћеној верзији. Чак ми је порука почињала са "You see that, MU vs Liverpool, thats tomorrow.." КРАЉЕВСКИ

    Odgledaj ceo film, dobar je. Finale je ne Enfildu ;)
    http://www.imdb.com/title/tt0227984/
    http://www.youtube.com/watch?v=ClDzh-EMOro

  16. Arsenalu je nocas utakmica sezone, najbitnija definitivno. Poraz ih gura na četvrto mjesto, nerješen rezultat na drugo mjestu(isti broj bodova kao Liverpul samo što Redsi imaju bolju gol razliku), dok bi ih pobjeda vratila na prvo mjesto uz +2 u odnosu na Liverpul, +3 City, +4 Evrton i +5 Celzi. Utakmicu moze odluciti i sudija Mike Dean koji se raduje kada Arsenal primi gol(ima tekma protiv Njukastla) i u proslih 20 tekmi gdje je sudio Arsenalu, oni su dobili samo 4.
    Nakon toga u narednih 5 tekmi imaju najlakse meceve od ovih iz vrha tabele West Ham, Newcastle, Cardif, Aston Villa, Soton, plus boxing day i Podolski se vratio u tim tako da će Venger moci dosta rotirati. Povrjedjeni igraci su Koscelni(kljucni igrac, koji je dobio nezgodnu posjekotinu, postoje neke sanse da pocne mec sa Celzijem) OX i standardno Diabi.
    Narednih nekoliko meceva odredjuje jaka klupa, tu je City ubjedljivo najjaci, ne znam kada se vraca Aguero ali vjerujem i da bez njega mogu napraviti dobar rezultat. Odbrana im je najlosiji segment jer su povrjedjeni Zabaleta, Ricards sto znaci da su bez desnog beka i moraju gurati Klisija na neprirodnu poziciju, plus Nastasic.
    Everton je uz Vitese najvece iznenadnje u Evropi, mislio sam nakon sto ih je Mojes napustio opasti i da nece biti kao predhodnih godina, ali oni su jos bolji i definitivno mogu se boriti za LP do kraja, mada ih tradicionalno moze sjebati tanka klupa. Martinez bogotac, samo jedan poraz u ovoj cudnoj ligi.
    Sve u svemu kad se sabere ove godine liga je najzanimljivija i borba za titulu ce se voditi do posljednje minute i to ce biti ukljucene vise timova.

  17. nakon sto ih je Mojes napustio opasti i da nece biti kao predhodnih godina

    Pa Everton je zbog Mojesa i bio uvijek u sredini. Martinez je gotiva i napraviće nešto sa njima, čak i u ovoj prejakoj konkurenciji.

  18. Upravo to, ja sam mislio da Mojes izvlaci maksimum iz njih, ali izgleda da sam se dobro zajebo kao i mnogi drugi. Samo ih sad ta tanka klupa moze izjebati, jer je boxing day, a tu je najbitnije imati igrace koji se mogu rotirati.

  19. Voleo bih da Arsenal dobije naravno, ali Cezli u Abramovicevoj eri je uvek izlazio na kraj sa njima.

  20. Inače, da dodam da je nije Suarez zamjenik kapitena, nego Ager, koji je bio povrijeđen. Mislim da je presjedio na klupi ovu poslednju utakmicu i tek treba da se vrati.
    Isto tako, Liverpul je pobjeđivao i bez Suareza, na početku sezone. Staridž je tad oborio i neke rekorde. Njih dvojica su dobri kad igraju zajedno, samo što je Staridž zbog povrede još van terena. Pored njih dvojice, još 8 igrača je postiglo gol ove sezone.
    Malo je besmisleno što se toliko potencira priča kako zavise previše o jednom igraču. Posao napadača je da daje gol, on to radi, kao i Staridž prvih nekoliko kola. Isto tako je i C igrao u Junajtedu, Van Persi u Arsenalu, Drogba u Čelziju, Bejl u Totenhemu. Ja ne vidim neku veliku razliku.
    Jebi ga, čovjeku nije dosta da da jedan gol, nego mora po 2-3, nekad i 4, i još po neku asistenciju, kad vidi da ide.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.