Премијер лига 13/14

  1. Помало је заборављен али је неоспорно колико воли Ливерпул

    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1268736_517457131665617_914581855_o.jpg

  2. mrzim Murinjovu filozofiju destrukcije fudbala, ali mu moram odati priznanje da je što se tiče rezultata koje zacrta neviđeni majstor! Imam utisak da je on utefterio u neku teku 0:0 sa Arsenalom na Emirejtsu još pre početka sezone. I takođe imam utisak da će Čelzi i Siti da se peglaju za titulu do samog kraja, iako bih voleo i Liverpul da nastavi ovim tempom. Liverpul do titule, Suki zlatna lopta na kraju 2014!

  3. Баш тако. Мурињо је и меч са Јунајтедом на почетку сезоне одиграо на 0:0, ружна утакмица много, исто као и ова од јуче. Он ће у дербијима кући сигурно напасти сваког ривала и ићи на сва 3 бода. Добили су Сити кући што довољно показује да могу бити јако озбиљна екипа иако су и они као и сви просули доста бодова против слабијих противника. Следеће коло Челзи дочекује Ливерпул, сигуран сам да тај меч има да пршти и да неће бити досадан као ова два.

  4. Ево изјаве после меча.

    "Kontrolisali smo utakmicu, da smo dali gol pobedili bi sigurno. Potpuno smo u igri, za razliku od prošle sezone kada smo zaostajali 11 bodova u ovoj fazi", rekao je Murinjo.

    Portugalac je prezadovoljan kako njegov tim igra u derbijima, kao i formom ekipe.

    "Igrali smo u gostima kod tri direktna rivala i nismo izgubili ni jedan od ta tri meča. Ne čekamo Božić kao lideri, ali i dalje napredujemo. Prošle sezone smo u ovo vreme izgubili trku za titulu. Sada smo to", rekao je menadžer Čelsija.

    Обожавалац, у следећем колу Ливерпул игра са Ситијем, а после тога са Челзијем.

  5. Guzili smo mancester sitijoa.
    Vec sam jednom pogodio za totnam. Pogodicu i sad. Bice 5-0 za lfc

  6. Нормално YNWA на песници, о томе ти причам :) Краљина. Иако се зове Даниел.

    Е ово за Смориња, глејте ово

    http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=12&dd=24&nav_id=792986

    А реално било би досадно без њега, макар није copycat.

    ali ja više volim englesku krv u ovakvim situacijama

    Наравно јер би стварно било превише да сви имају португалско-циганску крв као ти, прељевало би од кукања, симулирања и ваљања по терену, плакања код судија..

  7. Лепо је најавио Сморињо БИТКА ЗА ЕНГЛЕСКУ, а у битци падају и главе.. Наравно не подржавам такву игру али требали су да им мушки одговоре, у тих 90 минута, сад је касно за лелекање.

  8. Nije Arsenal takav tim, a i realno Murinjo je postavio i igru i igrače upravo da secka i prekida i udara i na svaki drugi mogući način iskenja se po utakmici. Ne može Ozil da se bije sa Ivanovićem pobogu.

  9. Ne može Ozil da se bije sa Ivanovićem pobogu.

    То је као кад би ја рекао не може Азар да се бије са Мертесакером, а ни Оскар са Вермаленом. Поента је да

    Nije Arsenal takav tim

    и то је ок, не могу да замислим Венгера како ложи Артету да изломи кључну кост Торесу, зато их људи воле, барем више него Челзи. Наравно мање и од Ливерпула. џД

  10. Ja i dalje neveruem kako je ovo sa Ozilom i Argetom prošlo nekažnjeno.

  11. Hoću da imam 8 televizora da mogu sve tekme od jednom da pratim preksutra. I da bude sve zeleno i šajni i da svugde bude 2+.

  12. murinjo je ko trener onoga bezobraznog djecaka u kung-fu kid, sto ga uci da bije onog dobrog ispod pojasa.

  13. On mi je idealan trener za onaj moj FK Matijević oduvek bio.

  14. Hoću da imam 8 televizora da mogu sve tekme od jednom da pratim preksutra

    Ja bih bila srećna da imam sport klub pa makar ga i na digitronu gledala.

  15. Sele, imam ja strim za SK, doduše nije sigurno koji, jer varira. :D

  16. Ја сам мењао провајдера да бих имао спорт клуб, какви стримови и муње небеске. Љубав не зна за границе.

  17. Usrali su ovi iz premier lige pa se moze samo jedna tekma na osnovnim kanalima gledati.
    Murinjo je postavio krvnicku taktiku, udari i nabi loptu u kukurze, to pali i to je fudbal, znao je da sa Arsenalovim veznim redom mora igrati tako. Girud je glavni krivac sto Arsenal nije dobio, kriminalan je bio, promasio je dvije 100% sanse i nadam se da ce protiv Čekicara odgledati tekmu sa klupe.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.