U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
DAJ DAJ DAJ!!!
Imaš pvt.
Larry daj i meni, uslovi u PVT :)
Lari aj metni bez majke...
Метни га и сутра брате тебраааа
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/75250_418645541546777_508538373_n.jpg
Poslao sam vam.
Ovaj Junajted ni za kurac nije.
GG3+ prvo. Najs.
RUNI MAĐIJO!
Руни капитен на Фантазију лололо.
Kako se zakuc'o Brus. :D
Ајој панике задњих 10 минута, да ли ико ову екипу и даље може озбиљно да рачуна за топ 4!? И онда као Ливерпул зависи од Суареза, а шта онда тек рећи за Љанчестер, ово је страшно.
i opet je ukenjalo mojesa i njegove polufudbalere da se izvuku.
Junajted je dobio samo zato sto ovi iz Hala nemaju trezvenog napadaca koji ume da pogodi zicer sa 5 metara.
Једино што ваља после свега овог је моја 2 на Љанчестер и тикет који је још увек у животу. Остало је за заборав.
Реално овај Хал да има једног Мрђу било би 5-3.
Акобогда и срећа јуначка 1-2. Мада и Х је пуна капа, ипак су ови кући јаки ко црна земља.
Moraju kad tad da puknu i oni kod kuće. Ne mogu stalno da dobijaju.
Zadnja 3 meca Liverpool - Man City su bila 2-2. Ne bih imao nista protiv da i danas tako bude.
Mislim da je to to. Arsenal posle ovih malo tezih utakmica, ne moze da se sastavi. Sad ako izgube, cao zdravo titulo.
Jes' da nije jos ni pola sezone proslo, ali MARK MY WORDS!
VOLKOT