Da ja znam vazda su krila bila , desna strana desna noga, tek se kasnije uvelo , da krila kad krenu unutra imaju nogu za šut, jer se prije igralo više na centaršuteve.
Koliko ja znam ako tim igra klasičan 4-3-3 sistem (real npr) zna se da je strana - kontra noga da može da uleti u 16 i da stvori poziciju za šut..
Arsenal, naprotiv igra tu neko 4-2-3-1 formaciju sa Ozilom iza Žirua a po strani su Volkot ili Kazorla(Podolski) na stranama gde im nije baš lako doći doći do pozicije za šut. Mada dosta se tu rotira, ulazi u 16 ili oko 16 .. Drka se kurac dok ne dodje do pozicije za šut. Mada Kazorla na primer i ne gleda kojom nogom udara. :)
Da ja znam vazda su krila bila , desna strana desna noga, tek se kasnije uvelo , da krila kad krenu unutra imaju nogu za šut, jer se prije igralo više na centaršuteve.
Koliko ja znam ako tim igra klasičan 4-3-3 sistem (real npr) zna se da je strana - kontra noga da može da uleti u 16 i da stvori poziciju za šut..
Arsenal, naprotiv igra tu neko 4-2-3-1 formaciju sa Ozilom iza Žirua a po strani su Volkot ili Kazorla(Podolski) na stranama gde im nije baš lako doći doći do pozicije za šut. Mada dosta se tu rotira, ulazi u 16 ili oko 16 .. Drka se kurac dok ne dodje do pozicije za šut. Mada Kazorla na primer i ne gleda kojom nogom udara. :)
Ma okej za 4-3-3, nego sam ja mislio da ti govoriš za osnovnu formaciju 4-4-2 , dje su vazda krila na centaršutu za napadača
Љанчестер наставља да терорише. Своје навијаче.
Jadan Gigs...
VIDIĆ KAPITEN
ГОЛ ЗА ЈЕДНО ВЕЛИКО ЗБОНГОМ
И пљус
Je l bese u ovom manje vaznom kupu ima i revans u polufinalu ili je samo jedan mec kao i obicno?
Игра се реванш.
Igra se revanš u kom će da bude 0:0.
Ovo je katastrofa za Junajted. Šta reći..
Nemaju pojma. Izuzev tri igrača ostalo su sve pičke. Čast Vidari, GigZu, i Šreku.
Ide ovo u 7+
Пелегрини је за Манћинија доктор магистар пута десет.
MOES MI TE VOLIMO!
MOESOA TREBA ŠUTNUTI U DUPE :P
Izbaciće oni Barsu, mark my words.
Tvrdim da kad Siti igra doma, dijete moš da ubaciš na njega.
Jes, kad i sudija igra za njih. Stoka ciganska. Ne mogu da vjerujem da ću ovo reći, al i Junajted mi je draži od ovih cigana.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/edin-dzeko-nakon-pobjede-cityja-nikoga-nije-lako-dobiti-5-0/140109048
Ko da je bitno, gol gore dole.
Џеко воскреснуо. Него жао ми га, таман чоек ушао у форму а враћа се Агуеро.